Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα (Ξεκινάει η ποδοσφαιρική χρονιά της ΕΠΣ Γρεβενών, νέο φιλικό για τον Πυρσό, τρία γήπεδα στη διάθεση των Αεράτα )

Το Σάββατο ξεκινάει ακόμη μία ποδοσφαιρική χρονιά για την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Γρεβενών. Δε θα συμμετέχουν οι ομάδες του Αγίου Γεωργίου και Κεραυνός Ιτέας οι οποίες διαλύθηκαν.

Ομάδες με ιστορία και οι δύο, ο Αι Γιώργης αγωνίστηκε στη Δ΄ Εθνική, όπου έκανε μία αξιοπρεπή πορεία. Δυστυχώς όμως οι διοικήσεις των δύο ομάδων πήραν την απόφαση να τις διαλύσουν.

Τρία γήπεδα έχει στην κατοχή του η ομάδα Γρεβενά Αεράτα, γήπεδο Πόρου, γήπεδο Κνίδης όπου τα χρησιμοποιεί για προπονητήρια και το ΔΑΚ όπου δίνει επίσημα παιχνίδια, ούτε η Μπαρτσελόνα τόσα γήπεδα στην κατοχή της.

Χαρά στο κουράγιο της διοίκησης των Αεράτα που κατορθώνει και συντηρεί τα εν λόγω γήπεδα, μη ξεχνάμε όμως και το οικονομικό κόστος.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές στης Ακαδημίες της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών.

Για να βάλει χρήματα για το ποδόσφαιρο χρειάζεται ψυχή θάρρος και γενναιότητα, ποιος τα έχει αυτά; Λίγοι .. πάρα πολύ λίγοι…

Αρκετά σωματεία του νομού μας οφείλουν χρήματα σε καταστήματα αθλητικών ειδών, εδώ και χρόνια. Εμείς ρωτάμε όταν έπαιρναν το ρουχισμό ήταν καλά, τώρα οφείλουν να τα πληρώσουν και να μην κάνουν το κορόιδο.

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Σειρήνας, το καλοκαίρι το χόρτο κάηκε και τώρα έχει προβλήματα.

Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησαν προχθές τα Γρεβενά Αεράτα στο φιλικό παιχνίδι με το Άργος στο ΔΑΚ. Στο πρώτο ημίχρονο τα Αεράτα αγωνίστηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς.

Προπονητής του Παναργειακού είναι ο Σιώμος παλιός παίκτης του Άργους. Γυμναστής ο Σιώμος έχει δημιουργήσει νέα δυνατή ομάδα που απαρτίζεται από νέα παιδιά. Ο Παναργειακός διατηρεί και τμήματα Ακαδημειών.

Απεργία πραγματοποίησαν προχθές όλοι οι Δήμοι της χώρας. Τυχεροί όμως οι υπάλληλοι όλων των Δήμων διότι δε δούλεψαν πληρώθηκαν κιόλας.

Ακόμη μία νίκη για τη φιλόδοξη ομάδα του ΑΓΟ Δήμητρας, προχθές κέρδισε για τη Β΄ φάση κυπέλλου της ΕΠΣ το Μέγαρο στο Μέγαρο.

Από τους καλύτερους παίκτες σε απόδοση της Δήμητρας είναι ο Γκαραλιάκος, ο οποίος παλιά αγωνίστηκε στην ομάδα νέων του ΠΑΟΚ. Ένας σοβαρός τραυματισμός του στέρησε μία πετυχημένη καριέρα συμβαίνουν όμως κι αυτά.

Μετά από 15 χρόνια και παραπάνω, φέτος η ομάδα της Αμυγδαλιάς θα αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία. Είμαστε όμως σίγουροι ότι η Αμυγδαλιά θα επανέλθει στην Α΄ κατηγορία.

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της ομάδας Νεοχωρίου και Ηρακλή Ελάτου. Προπονητής στο Νεοχώρι είναι ο Ανδρέας Κύρκος και στον Έλατο ο Τζάτζης Κώστας.
Από τους ανθρώπους που προσέφεραν στον Πυρσό είναι και ο Μενέλαος Παπαιωάννου, ο οποίος πέρυσι έβαλε αρκετά χρήματα στην ομάδα και άκουσε αρκετά.

Άριστες διαιτησίες είχαμε στα προχθεσινά παιχνίδια κυπέλλου της ΕΠΣ. Οι διαιτησίες των διαιτητών και των βοηθών άψογες.

Επιστρέφει στα Γρεβενά μετά από μία εβδομάδα παρουσίας στην Αθήνα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος, βρέθηκε στην πρωτεύουσα για δουλειές της ΕΠΣ.

Παρακολουθούσαμε προχθές την προπόνηση των αθλητών στίβου στο ΔΑΚ, οι οποίοι λόγω βροχής έκαναν την προθέρμανσή τους κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου, εκεί όπου υποσχέθηκε ο Δήμος να τοποθετηθεί ταρτάν.

 

Ο Πυρσός με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Πυρσού στο ΔΑΚ. Ο Πυρσός στο προχθεσινό παιχνίδι με την Παλιουριά για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες, παρότι χρησιμοποίησε αναπληρωματικούς ο τεχνικός Θωμάς Παπαδόπουλος. Η διοίκηση αναζητά έναν αμυντικό και ήδη έχει βολιδοσκοπήσει αρκετούς παίκτες, ώστε να καλύψει το κενό στη θέση του σέντερ μπακ, εκεί όπου έχει κενό η ομάδα.

Ο  Πυρσός θα μεταβεί στην Ελασσόνα όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα της Ελασσόνας, η οποία διαθέτει νέα δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα, εκεί λοιπόν ο τεχνικός Θωμάς Παπαδόπουλος αναμένεται να βγάλει πιο χρήσιμα αποτελέσματα για τη δυναμικότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών του.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ