Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Μικρό χωριό, κακό … χωριό )

Με ολοκαίνουργια στολή εμφανίστηκε προχθές η ομάδα του Πυρσού, η οποία να πούμε ότι είναι δώρο του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Γιάτσου.

 

Ο οποίος να τονίσουμε ότι αρκετές φορές έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για διάφορες χορηγίες.

 

Το γράψαμε και το ξαναγράφουμε για να βάλεις χρήματα για το ποδόσφαιρο, χρειάζεται θάρρος και γενναιότητα, ορισμένοι νομίζουμε ότι με τις φωνές από την κερκίδα κάνουν κάτι.

 

Λάθος των ποδοσφαιριστών του Πυρσού στο προχθεσινό παιχνίδι με τα Λευκάδια που τα έβαλαν με το διαιτητή και αποπροσανατολίσθηκαν.

 

Οι παίκτες του Πυρσού προχθές παρασύρθηκαν από τις φωνές της κερκίδας, και των παραγόντων οι οποίοι περιορίστηκαν στις φωνές και τις διαμαρτυρίες εναντίον του διαιτητή, αντί να ενθαρρύνουν τους παίκτες.

 

Την ώρα που το καλοκαίρι μοιράστηκαν αφειδώς χρήματα, για πολιτιστικές εκδηλώσεις, την ίδια ώρα δεν υπάρχουν χρήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης και συντήρησης του κολυμβητηρίου.

 

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο super 28 ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Νησίου και υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα Σοφοκλής Εταιρίδης, με θέμα φυσικά την ανοδική πορεία του Σύριζα.

 

Δεν έχει πρωτάθλημα την Κυριακή, στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής και έτσι ο Πρωτέας αναμένεται να κάνει μία μίνι προετοιμασία.

 

Δε δέχτηκαν τη χορηγία στον Πυρσό που τους έκανε ο Δημήτρης Παπαιωάννου και τώρα στην ομάδα θα ψάχνουν να βρούνε ευρώ, εδώ χωράει η παροιμία, μικρό χωριό κακό χωριό.

 

Είπαμε όμως αυτό είναι το επίπεδο μας, να βλέπουν ομάδες, όπως Λευκάδια που είναι ένα μικρό χωριό και διαθέτει μία δυνατή ομάδα, το έδειξε άλλωστε προχθές στο ΔΑΚ. Ενώ εμείς ολόκληρος νομός δεν έχουμε μία ομάδα της προκοπής.

 

Άλλωστε την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσαμε για τη νίκη του Πυρσού επί των Αεράτα 3-0, αντί να έχουμε μία δυνατή ομάδα επικεντρωνόμαστε στα τοπικά ντέρμπυ.

 

Ο Σαμαράς κοουτσάρισε προχτές την ομάδα των Αεράτα, που κέρδισε το Άργος με 1-0 ενώ μερικοί λένε αν ήταν στον πάγκο ο κ.Μπαλοδήμος τα Αεράτα δε θα κέρδιζαν.

 

Στον Πυρσό τώρα πρέπει να ξεχάσουν την ήττα της περασμένης Κυριακής και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με το Άργος και το κυριότερο ας ψαχτούν αλλού, δεν τους φταίει η διαιτησία.

 

Τον Μακεδονικό Κοζάνης αντιμετωπίζουν τα Αεράτα την Κυριακή, προπονητής στον Μακεδονικό είναι ο Γρεβενιώτης Γιώργος Παπακώστας.

 

Απών θα είναι στο Κυριακάτικο παιχνίδι του Πυρσού με το Άργος, οι Μπόλλος και Τσαρτσαρής. Δύο σημαντικές απώλειες για τους πράσινους. Γι΄ αυτό καλά θα κάνουν στην ομάδα να μην ασχολιούνται άλλη φορά με τη διαιτησία.

 

Σημαντική νίκη σημείωσε προχθές ο Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε, κέρδισε στην Κέρκυρα την Κασσιόπη με 1-0.

 

Μου έλεγε προχθές ποδοσφαιριστής του Πυρσού από αυτούς που έβριζαν προχθές από την κερκίδα των επισήμων, αν πάει κανείς στα Λευκάδια στο δεύτερο παιχνίδι. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι δε θα πάει κανείς.

 

Περιφερειακό πρωτάθλημα

 

Πυρσός: Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην ομάδα των πρασίνων ενόψει του Κυριακάτικου ματς με τον Παναργειακό στο Άργος. Όλοι στην ομάδα προσπαθούν να ξεχάσουν την ήττα σοκ από τα Λευκάδια στο ΔΑΚ και εστιάζουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι στο Άργος. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα μας την Κυριακή, με ότι άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη η ομάδα θα έχει προβλήματα. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι στον τρίτο όμιλο είναι μόνο ένδεκα ομάδες. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα απών θα είναι την Κυριακή οι τιμωρημένοι Τσαρτσαρής και Μπόλλος, δύο σημαντικές απώλειες για τους πράσινους, ο τεχνικός Θωμάς Παπαδόπουλος ψάχνει να βρει τους αντικαταστάτες. Σε δηλώσεις στην «Ε» ο αμυντικός Σάββας Κυριακίδης τόνισε, αφήνουμε πίσω το άτυχο παιχνίδι με τα Λευκάδια και κοιτάμε το Κυριακάτικο με το Άργος, ένα παιχνίδι κομβικό. Είμαστε πανέτοιμοι να πάμε στο Άργος για το τρίποντο και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε.

Γρεβενά Αεράτα: Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, συνεχίζεται η προετοιμασία των Αεράτα για το παιχνίδι της Κυριακής με το Μακεδονικό Κοζάνης στην Κοζάνη. Άλλωστε προχθές τα Αεράτα, ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με νίκη, και ελπίζουν να διπλασιάσουν τις νίκες στην Κοζάνη επί του Μακεδονικού. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο τεχνικός Νίκος Μπαλοδήμος δεν έχει προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, και έτσι αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα. Σε δηλώσεις στην «Ε» ο αρχηγός Θωμάς Λάλλος τόνισε πάμε την Κυριακή στην Κοζάνη για τη νίκη. Είμαστε σε άριστη κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε ακόμη μία νίκη.

 

Το πρόγραμμα της Κυριακής του τρίτου ομίλου

Μακεδονικός Κοζάνης-Αεράτα

 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου είναι

 

ΑΕΠ Ποντίων-Καμβουνιακός Δεσκάτης

Αλιάκμων Κιβωτού-Κτηνοτροφικός Αστέρας

Παλιουριά-Κεραυνός Μεγάρου

Άρης Καρπερού-ΑΟ Σειρήνα

Ποντινή-ΑΓΟ Δήμητρας

Παλαιοχώρι-Τριφύλλι

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ