Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( λάσπη, πείνα και … αποχώρηση του Δ. Παπαιωάννου με σκυμμένο το κεφάλι )

Τέλος εποχής για την ΕΑΣ Λάρισας, προχθές τέθηκε σε καθεστώς εκκαθάρισης, Πρόεδρος ήταν ο γαλάζιος Χρήστος Σιδηρόπουλος, αφήνοντας οφειλές προς την ΑΤΕ και άλλους πιστωτές 100 εκατομμύρια ευρώ.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΕΑΣ Λάρισας κατήγγειλαν ότι ο σημερινός Πρόεδρος κ. Σιδηρόπουλος δεξί χέρι του Κοκκινούλη και το μέλος του ΔΣ Χατζηζωιγίδη έχουν λάβει μεγάλα ποσά ως προκαταβολή για σιτηρά που ουδέποτε παρέδωσαν στην οργάνωση, χρήματα επίσης στην ΕΑΣ σύμφωνα με το έθνος χρωστάει ο Θ. Νασίκας.

Εμείς μόνο που πρέπει να πούμε όλες οι ενώσεις διαλύθηκαν λόγου κακοδιαχείρισης, όλοι κοιτούσαν ποιος θα φάει τα πιο πολλά και ιδού τα αποτελέσματα, μετά  μας φταίει η τρόικα, ποιος δεν θα θυμάται τη δική μας ένωση όταν κλάπηκαν φορτηγά με φέτα, η υπόθεση ακόμη δεν εξιχνιάστηκε.

Πεινάνε στην κυριολεξία οι ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου που αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική. Μάλιστα λαμβάνουν μερίδες φαγητού με τρόπου που κανονίζει η ομάδα με μορφή συσσιτίου. Παρόλα αυτά προχθές Τετάρτη απέσπασαν ισοπαλία στις Σέρρες από τον Πανσεραϊκό. Τελικά ακόμη δεν παραδόθηκε το κλειστό γυμναστήριο στο πρώτο λύκειο, μάλιστα οι μαθητές για το θέμα αυτό πραγματοποιούν κατάληψη.

Συνέντευξη παραχώρησαν στο σούπερ 28 οι μπασκετμπολίστες του Πρωτέα Μουράτογλου και Ρούζιος οι οποίοι αναφέρθηκαν στην καλή πορεία του Πρωτέα και κάλεσαν τους φιλάθλους την Κυριακή να τους συμπαρασταθούν στο δύσκολο παιχνίδι με τους Διόσκουρους στο κλειστό γυμναστήριο.

Λόγου των βροχοπτώσεων ο δρόμος  στο Καστράκι ήταν σε κακά χάλια εκεί όπου οι συμπολίτες μας απολαμβάνουν τον περίπατό τους ή το τζόκιν, προχθές ιδιώτης με μηχάνημα δικό του διόρθωσε τις λακκούβες, πρέπει να του απονείμουμε το εύσημα, ο δήμος δεν μπορούσε να στείλει κάποιο μηχάνημα;

Παρέα παρακολούθησαν το προχθεσινό παιχνίδι Άρη – ΠΑΣ  Γιάννενα ο Δημήτρης  Παπαϊωάννου και ο Ανρέας Παντζιαράς. Πάντως και οι δύο φανατικοί Αρειανοί αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι,  λόγο της ήττας του Άρη.

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή το απόγευμα οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας εκεί όπου ο Πρωτέας θα αντιμετωπίσει τους Διόσκουρους Κοζάνης, μία δυνατή και αξιόλογη ομάδα.

Μέσα σε τριτοκοσμικές συνθήκες διεξάγονται οι προπονήσεις των αθλητών και αθλητριών στίβου στο ΔΑΚ και μέσα στη λάσπη, όσο για το ταρτάν θα τοποθετηθεί όπως όλα δείχνουν το 2020.

Από την μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Ψαχνών ομάδα Β΄ κατηγορίας ο Γιώργος Βαζάκας, ο Ηρακλής μετράει μόνον θετικά αποτελέσματα.

Μεγάλες προσπάθειες καταβάλει ο βουλευτής κ. Κοψαχείλης, επισκέπτεται συνεχώς το υπουργείο Υγείας ώστε να μην μεταφερθούν κλινικές από το Νοσοκομείο Γρεβενών σε γειτονικούς Νομούς.

Την εμπιστοσύνη του εκάστοτε διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών απολαμβάνει η Βάσω Πολύζου. Τα τελευταία οκτώ χρόνια  αποτελεί στενό συνεργάτη του κάθε διοικητή ανεξαρτήτως προσωπικών και πολιτικών προτιμήσεων.

Καθιερώθηκε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Δημήτριος Σιόβας, μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του  δεσμεύτηκε ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη τις προσεχείς μέρες στο ράδιο Γρεβενών.

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος η ομάδα της Δεσκάτης με νέα διοίκηση και με νεαρά  άτομα με όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα  των Καμβουνίων, Πρόεδρος είναι ο Κούτσικος Κων/νος.

Όλοι μας ρωτούν τι γίνεται με τις εργατικές κατοικίες στην Κυρακαλή, κύριοι ξεχάστε την διανομή στις εργατικές κατοικίες, μιλάμε για τους δικαιούχους και ψάξτε για σπίτια διότι δεν πρόκειται να γίνεται ποτέ αποπεράτωση.

Το Σάββατο στις 15:00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Β΄ κατηγορίας , ανάμεσα στον Ηρακλή Ελάτου και την ομάδα του Νεοχωρίου στο γήπεδο στην περιοχή Μερά.

Κ.Μ

 

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών
Με την ένατη αγωνιστική συνεχίζεται το πρωταθλήματος ης Α΄ κατηγορίας, ο πρωτοπόρος Καμβουνιακός παίζει στο γήπεδό του με την Σειρήνα, η ΑΕΠ τίθεται αντιμέτωπη με τον ΑΓΟ Δήμητρας στο Βατόλακο, ο Κτηνοτροφικός Αστέρα που θέλει να επιστρέψει στις νίκες  αγωνίζεται με το  Καρπερό στην Καληράχη, Μέγαρο και Κιβωτός αναμετρώνται στο γήπεδο του  Μεγάρου ενώ η Παλιουργιά αντιμετωπίζει την ουραγό Ποντινή.

Πρόγραμμα 23-11-2012

ΑΕΠ- Δήμητρα
Μέγαρο- Σειρήνα
Κτηνοτροφικός Αστέρας- Καρπερό
Παλιουργιά- Ποντινή

Β΄ κατηγορία
Συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα της Β’  Κατηγορίας όπου δεσπόζει το  ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή Ελάτου και Νεοχώρι, το Φελλί αντιμετωπίζει το αδύναμο Παλαιοχώρι ενώ ο Τριφυλλιακός παίζει με την Αμυγδαλιά. Τέλος η Κοκκινιά αγωνίζεται στη γήπεδό της με τους Αγίους Θεοδώρους.

Πρόγραμμα Β΄ κατηγορίας
Σάββατο 24-11-2012

Έλατος- Νεοχώρι
Κυριακή 25-11-2012

Κοκκινιά- Άγιοι Θεόδωροι
Φελλί- Παλαιοχώρι
Τριφυλιακός – Αμυγδαλιά

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ