Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα (η 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, το κολυμβητήριο Γρεβενών και οι προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ)

Παρών στο προχθεσινό παιχνίδι για το Ενωσιακό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Γρεβενών , ανάμεσα στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών και Κοζάνης , ο Περιφερειακός προπονητής κ. Βασιλειάδης Νίκος.

Ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τα προσόντα δύο ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Γρεβενών της ομάδας των Νέων.

Πριν ένα μήνα ο 17χρονος ποδοσφαιριστής  των Γρεβενά Αεράτα , Ντινόπουλος, δοκιμάστηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού όπου άφησε άριστες εντυπώσεις.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής εντυπωσίασε με τα πλούσια δυνητικά προσόντα τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον κάλεσαν να ξαναδοκιμαστεί τους επόμενους μήνες.

Με τα καλύτερα λόγια εκφράζεται ο νυν προπονητής του Αρη Γιάννης Μιχαλίτσιος

και ο τέως κ. Αλκάρααθ για το ταλέντο του Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή Αλέξη Καραγιάννη.

Τον Απρίλιο θα επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Δήμου. Ελπίζουμε λοιπόν να υλοποιήσει αυτά που δήλωσε ο Δήμος.

Το πρόβλημα όμως με το κολυμβητήριο έπρεπε να αντιμετωπιστεί πολύ πιο νωρίς , πριν  πέντε , έξι χρόνια, αλλά τότε κανείς δεν νοιαζότανε .Εμείς από αυτήν την στήλη το είχαμε επισημάνει σε όλες τις πλευρές , αλλά δεχτήκαμε επιθέσεις ένθεν κι ένθεν, τώρα όμως είναι πολύ αργά.

Συνέντευξη παραχώρησαν προχθές στο Super 28 οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του Πρωτέα, Χασιώτης και Μουράτογλου , όπου αναφέρθηκαν στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα εν λόγω τμήματα.

Οι προπονητές τόνισαν για την επιστημονική δουλειά που γίνεται στα τμήματα και για το αμέριστο ενδιαφέρον των διοικούντων του Πρωτέα.

Στην Αθήνα βρίσκεται  ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Γιώργος Κοσματόπουλος , όπου θα συμμετάσχει στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που θα διεξαχθεί σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ υπό την Προεδρία του κ. Σαρρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας , υπάρχει σκέψη των παλιών διοικούντων της Μηλιάς και του Αγίου Γεωργίου να ξαναφτιάξουν τις ομάδες τους και να συμμετάσχουν και πάλι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ.

Ενώ αντίθετα, ομάδες όπως το Παλαιοχώρι , Ποντινή , Άγιοι Θεόδωροι, πιθανόν να μην δηλώσουν συμμετοχή στο ερχόμενο ενωσιακό πρωτάθλημα.

Για το Ενωσιακό πρωτάθλημα προχθές Τετάρτη, οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών , αντιμετώπισαν  τις αντίστοιχες ομάδες της Κοζάνης.

Οι παίδες ηττήθηκαν με 4-1, ενώ οι νέοι πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση , επιβλήθηκαν  με 1-0, με ένα πανέμορφο τέρμα του Παπαηλία.

Καθημερινές είναι οι προπονήσεις των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών της ΕΠΣ, υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων προπονητών Βασίλη Μωυσιάδη και Ευάγγελου Μήττα.

Οι προπονήσεις διεξάγονται όπως όλοι γνωρίζουμε στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ στην περιοχή Μερά.

Μεγάλο επίσης είναι το ενδιαφέρον των διοικούντων της ΕΠΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο , οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στις Ακαδημίες και δίνουν λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Τον αγώνα Β Εθνικής ανάμεσα στον ΒΥΖΑΣ – Πανσερραϊκό      0-1, που διεξήχθη προχθές Τετάρτη , διαιτήτευσε ο Ανδρέας Καραλιόλιος , ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας σε ακόμη ένα παιχνίδι , δείγμα της ικανότητας του εν λόγω διαιτητή.

 

 

 

Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Την 15η αγωνιστική διανύουμε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ Εθνικής του τρίτου ομίλου . Η πρωτοπόρος Κοζάνη αγωνίζεται στην Κατερίνη με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ενώ τα Αεράτα παίζουν στο γήπεδο της Κνίδης με την Νάουσα , ο Πυρσός κατεβαίνει στο Μακρυχώρι όπου αντιμετωπίζει την ΕΑ Παύλου . Η Αλεξάνδρεια αγωνίζεται με το Αργος ενώ τα Λευκάδια τίθενται  αντιμέτωπα με τον Κάστωρ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Αεράτα – Ναόυσα

Νεοκαισάρεια – Κοζάνη

Αλεξάνδρεια – Αργος

Λευκάδια – Κάστωρ

ΕΑ Παύλου – Πυρσός

 

Πυρσός

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα διεξάγονται οι προπονήσεις της ομάδας του Πυρσού υπό της οδηγίες του τεχνικού Σωτήρη Μαυροδήμου , ο οποίος είναι ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του που καταβάλλουν στις προπονήσεις . Την Κυριακή οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την ΕΑ Παύλου στο Μακρυχώρι . Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα η οποία βρίσκεται στις πρώτες  θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Παρόλα αυτά όμως στην ομάδα του Πυρσού υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα στο Κυριακάτικο παιχνίδι , και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του επιθετικού Δημήτρη Γκέτσιου «βρισκόμαστε», τόνισε  «σε άριστη φυσική και ψυχολογική κατάσταση και είμαστε σίγουροι ότι την Κυριακή θα αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα στο Μακρυχώρι». Στο αγωνιστικό κομμάτι ο μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Κοσμίδης.

Γρεβενά Αεράτα

Την Νάουσα υποδέχεται την Κυριακή η ομάδα των Αεράτα στο γήπεδο της Κνίδης. Παρόλο που τα Αεράτα βρίσκονται με το ένα πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα την Κυριακή θα αγωνιστούν για το τρίποντο . Άλλωστε η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς άγχος.

 

Ενωσιακό πρωτάθλημα

Με την 13η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας στην ΕΠΣ Γρεβενών . Ο πρωτοπόρος Καμβουνιακός αντιμετωπίζει στο γήπεδο του τον Κτηνοτροφικό Αστέρα, ο Αρης Καρπερού υποδέχεται το Μέγαρο στο Καρπερό , ο Αλιάκμων Κιβωτού που παραπαίει αγωνίζεται στο γήπεδο του με την ουραγό Ποντινή ενώ η ΑΕΠ αγωνίζεται στο γήπεδο της με την ΑΟ Σειρήνα που τελευταία ανεβάζει στροφές και τέλος η Παλιουριά υποδέχεται την Δήμητρα στο γήπεδο της.

Το πρόγραμμα της Α κατηγορίας 09-2-2013

Δεσκάτη – Κτην. Αστέρας

Καρπερό – Μέγαρο

Κιβωτός – Ποντινή

ΑΕΠ – Σειρήνα

Παλιουριά – Δήμητρα

Στην Β κατηγορία συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα με την 11η αγωνιστική όπου δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στο Νεοχώρι και τον Τριφιλλιακό. Ο ΠΑΟ Φελλίου αγωνίζεται με την Κοκκινιά , ο Έλατος παίζει με τους Αετούς Αγίων Θεοδώρων ενώ η ουραγός Δόξα Παλαιοχωρίου υποδέχεται την Αμυγδαλιά

Το πρόγραμμα την Κυριακή 10-2-2013 , ως εξής :

Φελλί – Κοκκινιά

Ελατος – Αγιοι Θεόδωροι

Παλαιοχώρι – Αμυγδαλιά

Νεοχώρι – Τριφυλλιακός

Μπάσκετ Γ εθνικής

Τον Αετό Κιλκίς υποδέχεται την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας ο Πρωτέας που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά την νίκη της περασμένης Κυριακής στα Γιάννενα, ο Πρωτέας είναι πανέτοιμος για ακόμη μία νίκη με την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων του. Ο Πέτρος Μουρουζίδης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση   του .

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Φοίνικας – Διόσκουροι

Αργοναύτης – Αριδαία

Πρωτέας – Κιλκίς

Ηρακλής Κοζάνης – Αστέρας Λάρισας

ΒΑΟ – Παλαμάς

Γιάννενα – Αργος

 

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ