Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Η προετοιμασία των ομάδων, οι γιατροί του ΙΚΑ και τα … σκουπίδια )

Ένα πανέμορφο τέρμα σημείωσε προχθές ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Δημήτρης Σιόβας στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

 

Πρέπει να τιθασεύσει τα νεύρα τα ο Νίκος Κουρέλας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ όπου προχθές αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη όπου άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες από το 67΄.

 

Το ΔΣ του ΑΓΟ Δήμητρας ευχαριστεί τον επιχειρηματία Παπαδόπουλο Κώστα ιδιοκτήτη της εταιρίας  Αγροδυναμικής για την χορηγία αθλητικού υλικού.

 

Αρκετοί επώνυμοι Γρεβενιώτες στα προχθεσινά παιχνίδια Κοζάνης- Πυρσού και ΑΕΚ Κοζάνης- Πυρσού. Διακρίναμε τον Γρεβενιώτη προπονητή του Μακεδονικού Κοζάνης Γιώργο Παπακώστα, τον παλιό διαιτητή της ΕΠΣ Γρεβενών Φωλίνα και τον επιχειρηματία Νατσιόπουλο Γιάννη.

 

Δεκατέσσερις νοσοκόμες και τρείς γιατρούς έχει το ιατρείο του ΙΚΑ στα Γρεβενά, αν είναι δυνατόν, αυτά βλέπει η τρόικα και τρελαίνεται.

 

Αθλητικό όμιλο από παλιά έχει η ομάδα του Πυρσού, μιλάμε επί διοίκηση Δημήτρη Παπαϊωάννου ο οποίος έντυνε την ομάδα με την τελευταία λέξη της μόδας.

 

Καλός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο Κοσμίδης αλλά  με πολλά νεύρα, κάποιος πρέπει να τον τιθασεύσει, διαφορετικά θα σπάσει ρεκόρ με τις κόκκινες κάρτες.

 

Όρθιος παρακολούθησε τα προχθεσινά φιλικά ο τεχνικός Θωμάς Παπαδόπουλος που έδινε συνεχής οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.

 

Παρότι είναι τοποθετημένος κάδος σκουπιδιών σο πανέμορφο δάσος στο Καστράκι σε αρκετά μέρη είναι γεμάτα σκουπίδια διότι ο Έλληνας δίπλα να έχει κάδο τα σκουπίδια θα τα πετάξει κάτω.

 

Μπήκαμε στον Σεπτέμβρη και όπως όλα δείχνουν δύσκολα να τοποθετηθεί ταρτάν στο ΔΑΚ. Άλλωστε όπως μας έλεγε προχθές ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δασταμάνης δεν υπάρχουν χρήματα, μόλις έρθουν μας τόνισε πρώτη προτεραιότητα είναι η τοποθέτηση ταρτάν.

 

Στο στρατιωτικό γήπεδο αγωνίστηκε προχθές ο Πυρσός με την Κοζάνη, ο λόγος είναι ότι ο χλοοτάπητας του ΔΑΚ Κοζάνης έχει προβλήτα μετά το παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική Ελπίδων με την Πολωνία και αυτό γιατί κουρεύτηκε χαμηλά το χόρτο που  ήταν απαίτηση των Πολωνών και τελικά δημιούργησε προβλήματα και έτσι γίνεται συντήρηση.

 

Εδώ και αρκετές μέρες ξεκίνησε την προετοιμασία η φιλόδοξη ομάδα του Ηρακλή Ελάτου, με όνειρα και φιλοδοξίες για άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

 

Με τεχνικό τον εξαίρετο προπονητή Τζάτζη Κώστα, με πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ και με μία σοβαρή διοίκηση με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χρήστο Τσιαρσιώτη στοχεύει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται η ομάδα του Ελάτου.

 

Στις μαγευτικέ παραλίες της Κατερίνης απολαμβάνει τα διακοπές του φυσικά με την οικογένειά του ο Πρόεδρος του ΑΓΟ Δήμητρας Κώστας Γκούμας.

 

Λάτρεις της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας είναι ο Θωμάς Παπαδόπουλος ο οποίος δεν χαρίζεται σε κανένα. Προχθές έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Κοσμίδη για τις συχνές διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή.

 

Στα Γρεβενά και στο χωριό του Μικρό Σειρήνι βρέθηκε προχθές ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ Γιώργος Παππάς ο οποίος δίνει ανταποκρίσεις από το Βερολίνο εκεί όπου είναι απεσταλμένος από την δημόσια τηλεόραση.

 

Ο Γιώργος Παππάς ο οποίος παραχώρησε πέρυσι συνέντευξη στο σούπερ 28, αναφέρθηκε για τις δυσκολίες της Ελλάδας και ότι ο δρόμος για την χώρα μας είναι ανηφορικός.

 

Για πρώτη φορά βρίσκεται ως αντίπαλος με τον αγαπημένο του Πυρσό, ο Ανδρέας Παντζιαράς προπονητής του Απόλλων Καλαμαριάς.

 

Ο Ανδρέας Παντζιαράς έδωσε πολλά και πήρα πολλά απο τον Πυρσό, αγαπήθηκε από τους φιλάθλους του Πυρσού για την σκληρή δουλειά και τον εξαίρετο χαρακτήρα του, άλλωστε ο Παντζιαράς θεωρεί τα Γρεβενά δεύτερη πατρίδα τους.

 

Κ.Μ

 

Δεσκάτη

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Καμβουνιακού Δεσκάτης με μεγαλεπήβολους στόχους που δεν είναι άλλοι από  την άνοδο στην Δ΄ Εθνική. Αυτό  μας τόνισαν προχθές ο Πρόεδρος της κος.  Κουτσίκας και ο τεχνικός Άρης Πιτιλάκος. Η Δεσκάτη έχει εντάξει στο ρόστερ τους Ντάπαρο Άρη, Λιάγκα Γιώργο, Δρομπούρα Αλέκο, Φουσάνη Γιώργο, Κοτίτσα Δημήτρη, όλοι τους με καταγωγή από την Δεσκάτη που αγωνιζότανε σε ομάδες εκτός Δεσκάτης, ο  Δρομπούρας  στον Πυρσό. Σε φιλικά παιχνίδια προχθές που έδωσε η Δεσκάτη κέρδισε την Παλιουργιά με 6-1 και το Καστράκι 2-1.

Κ.Μ

 

Πυρσός- Απόλλων Καλαμαριάς αύριο  στις 5 μ.μ στο ΔΑΚ

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο των πρασίνων μετά τα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα. Ο Πυρσός γνώρισε την ήττα από την Κοζάνη με 1-0, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕ Κοζάνης ενώ προχθές Δευτέρα κέρδισε στο Βατερό την ομώνυμη ομάδα με σκορ 6-1, παρότι η ομάδα έχει μόλις δώδεκα μέρες προετοιμασία τα μηνύματα είναι θετικά.

Σε δηλώσεις στη «Ε» ο Θωμάς Παπαδόπουλος τόνισε : ΄΄ θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη και πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους σε όλα τα θέματα ΄΄. Αύριο  ο Πυρσός δίνει ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι, αντιμετωπίζει το ΔΑΚ τον Απόλλων Καλαμαριάς στις 5 μ.μ . Η Καλαμαριά ως γνωστό αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική και είναι από τις καλύτερες ομάδες της Γ΄ Εθνικής και έχει στόχο την άνοδο στην Β΄ Εθνική

Προπονητής είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς γνωστός από την θητεία του στον Πυρσό, ένας ανερχόμενος προπονητής με πλούσιες γνώσεις.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ