Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Η νυχτερινή έξοδος, η κατάντια του Πυρσού και η … αναγκαία λειτουργία του Νοσοκομείου )

Στον Νομό μας και στους Φιλιππαίους πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ , Φώφη  Γεννηματά, με την οικογένεια της και τους φίλους της.

Μειωμένη η κίνηση των επισκεπτών στα ξενοδοχεία της πόλης και του Νομού μας, λόγω φυσικά της οικονομικής κρίσης. Ποιος δεν θυμάται τα προηγούμενα χρόνια που τα ξενοδοχεία , και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ήταν πλήρη.

Αξίζει εδώ όμως να σημειώσουμε τις υπερβολικές τιμές , που είχαν οι υπεύθυνοι των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων στον ορεινό όγκο . Θέλανε να γίνουν πλούσιοι μονομιάς.

Όλα όμως γινότανε με προχειρότητα , δεν υπήρχε κάποια εκπαίδευση . Ο κάθε κτηνοτρόφος , υλοτόμος , εργάτης ή ότι άλλο έκτιζε ξενοδοχείο ή δωμάτια ενοικιαζόμενα με αποτέλεσμα να μην σέβεται τους πελάτες . Αντε τώρα να τους βρει…

Αρκετά σκουπίδια είχε προχθές η πλατεία . Μιλάμε για την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων . Τι κάνει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας;

Στο χωριό του στους Μαυραναίους πέρασε τις εορτές των Χριστουγέννων με την οικογένεια του ο πρώην πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Ο Πυρσός παραπαίει. Που είναι οι επενδυτές που έλεγε η διοίκηση το καλοκαίρι, που είναι οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα έκαναν την διαφορά; Τίποτα από όλα αυτά δεν πραγματοποιήθηκαν . Κύριοι έχετε την ευθύνη για την κατάντια αυτής της ιστορικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν υπάρχει πετρέλαιο στο αθλητικό κέντρο, κλειστό γυμναστήριο και στις εγκαταστάσεις  του ΔΑΚ

Λόγω των Χριστουγέννων αρκετοί παίκτες βρέθηκαν στην πόλη μας ώστε να κάνουν γιορτές κοντά στους δικούς τους .Καραγιάννης του Αρη, Κουρέλλας ΑΕΚ, Τσιάτσιος Ολυμπικαός Βόλου.

Εισήγηση στην διοίκηση έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ, Λίνεν, ώστε να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα ο Νίκος Κουρέλλας.

Στον Ολυμπιακό δοκιμάστηκε ο ποδοσφαιριστής των Αεράτα Ντινόπουλος. Ενας πολύ καλός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Προχθές παραδόθηκε το κλειστό γυμναστήριο στο πρώτο Λύκειο Γρεβενών, από την ανάδοχο εταιρεία στην περιφέρεια και στον  Δήμο.

Επιτέλους λοιπόν, δόθηκε για χρήση στην νεολαία της πόλης μας . Πρόκειται για ένα πραγματικό παλατάκι και πρέπει να προσεχθεί από τους υπεύθυνους του Δήμου ως κόρη οφθαλμού.

Έντονη ανησυχία των γονέων υπάρχει για το που θα βρεθούν τα παιδιά τους όταν πραγματοποιούν νυκτερινούς εξόδους, , και ιδιαίτερα οι γονείς των ανήλικων παιδιών.

Εμείς από την μεριά μας, ευχόμαστε να υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση στα κέντρα διασκέδασης.

Επίσης περιμένουμε ενημέρωση από την αστυνομική διεύθυνση Γρεβενών , σχετικά με τους ελέγχους , τις συλλήψεις , και τις μηνύσεις που έχουν επιβληθεί.

Τιτάνιες προσπάθειες καταβάλει ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών για τη σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου.

 

Κ.Μ.

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ