Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα (η κακή εμφάνιση του Πυρσού, οι καφέδες και οι δεύτερες … κατοικίες)

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τον Πρωτέα προχθές, όπου επικράτησε του Αετού Κιλκίς με 77-54. Το συγκρότημα του Πέτρου Μουρουζίδη έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ και δίκαια απέσπασε το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Που σε ακόμη ένα παιχνίδι του Πρωτέα έδωσαν το βροντερό παρόν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου και βοήθησαν με την παρουσία τους ώστε ο Πρωτέας να παίξει καλό και ποιοτικό μπάσκετ.

Παλιές καλές εποχές θυμίζει το γήπεδο της Κνίδης , όταν παλαιότερα αγωνιζότανε η ομάδα της Μαύρης Θύελλας Κνίδης. Μιλάμε φυσικά για τα παιχνίδια των Αεράτα που διεξάγονται στο εν λόγω γήπεδο και δίνουν ζωντάνια στο χωριό της Κνίδης.

Μετά από μια αξιόλογη καριέρα στον στίβο και με αρκετές  διακρίσεις η Φιλιώ Λέττα προσελήφθη στο προπονητικό τιμ της Γυμναστικής Ένωσης.

Είμαστε σίγουροι ότι η Λέττα θα διαπρέψει και ως προπονήτρια διότι και γνώσεις διαθέτει και άλλωστε είναι απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και το κυριότερο είναι εργασιομανής και τελειομανής , ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Ήττα σοκ, υπέστη προχθές ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Φελλίου στο γήπεδο του από την Κοκκινιά Πολύδενδρο. Στο ίδιο μοτίβο και φέτος για τον ΠΑΟ Φελλίου , ενώ ξεκινάει καλά το πρωτάθλημα , η πορεία τους όμως δεν είναι ανάλογη.

Διαμαρτυρίες κατοίκων έχουμε για τα ΤΕΙ που φεύγουν από τις πόλεις τους. Όλα λοιπόν στην Ελλάδα γίνανε στο πόδι , χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό και με μόνο προσόν τις γνωριμίες του εκάστοτε πολιτευτή   της κάθε πόλης. Τώρα πρέπει όλα να μπούνε σε  μια σειρά αλλά ποιος θα καταλάβει;;;

Παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας και το φυσικά τον Νομό μας, αρκετοί καταστηματάρχες δεν λένε να προσαρμοστούν με την φτώχεια των συμπολιτών μας.

Τρία ευρώ ο καφές και 2,50 ο γύρος . Μήπως νομίζουν ότι βρίσκονται στο 2006 , σιγά – σιγά όμως θα βάλουν μυαλό θα είναι όμως πολύ αργά.

Δημοσιογράφος της εφημερίδας σπορ του Βορρά , μας διαμαρτυρήθηκε για τις υπερβολικές τιμές του καφέ και φαγητού σε χωριά κοντά στη Βασιλίτσα. Συνεχίζουν το βιολί τους οι καταστηματάρχες του ορεινού όγκου που θέλουν να γίνουν πλούσιοι μονομιάς.

Ρεσιτάλ διαιτησίας είχαμε στο προχθεσινό παιχνίδι Κέρκυρας – ΑΕΚ 0-1, από τον διαιτητή της ΕΠΣ Γρεβενών Θάνο Δημήτρη, ο οποίος , όπως όλα δείχνουν τα καλοκαίρι θα χρηστεί διεθνής.

Παρατηρητής διαιτησίας στον προχθεσινό αγώνα Γ Εθνικής Καρδίτσας – Τύρναβος , ήταν ο παλιός ποδοσφαιριστής και βοηθός διαιτητή Κώστας Βλάχος, ο οποίος διέπρεψε από το σύντομο πέρασμα του στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας.

Που έχουν χαθεί οι διατελέσαντες κατά το παρελθόν πρόεδροι του Πυρσού ; Αυτοί θα έπρεπε να δείχνουν το καλό παράδειγμα και να βρίσκονται αδιαλείπτως σε κάθε παιχνίδι του Πυρσού , είτε εντός έδρας είτε εκτός έδρας.

Χαμένο πέναλτι είχαμε προχθές για την ομάδα του Πυρσού στον αγώνα με ΕΑΠ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκέτσιος αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας . Στην συνέχεια ο Γκέτσιος σκόραρε αλλά δεν  ήταν αρκετό για την ομάδα των πρασίνων.

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε η πομάδα του Ηρακλή Ψαχνών Εύβοιας στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, όπου προπονητής είναι ο καταξιωμένος Γιώργος Βαζάκας.

Την ήττα γνώρισε προχθές στην Κρήτη από τον Πλατανιά ο Άρης με 2-0 , ο Γιάννης Μιχαλίτσιος δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά την ομάδα  του Αρη με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική  θέση.

Στις ήττες και στις κακές εμφανίσεις επανήλθε ο Πυρσός όπου προχθές στο Μακροχώρι , ηττήθηκε από την ΕΑ Παύλου με 3-1.

Από την αρχή της χρονιάς τονίζαμε ότι η ομάδα θέλει τερματοφύλακα και κεντρικό αμυντικό , δυστυχώς όμως παρά τις υποσχέσεις ότι θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις εν λόγω θέσεις , αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Πολύς λόγος γίνεται για την μετεγκατάσταση των κατοίκων του Καλαμιτσίου στα Πατώματα, εμείς από πλευρά μας, τονίζουμε ότι όσοι θέλουν να πάνε στα πατώματα, το θέλουν για δεύτερη κατοικία, διότι ας μη γελιόμαστε, όλοι βολεύτηκαν, χώρια που έγιναν παρατυπίες με τα πρωτόκολλα.

 

Πυρσός

Στις ήττες και στις κακές εμφανίσεις επέστρεψε η ομάδα των πρασίνων. Προχθές γνώρισε την ήττα στο Μακροχώρι από την Ένωση Αποστόλου Παύλου με σκορ 3-1. Η ομάδα του Πυρσού δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα αφού η αγωνιστική παρουσία δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν νωθροί και ασύνδετοι και με πολλά κενά ιδίως στον αμυντικό τομέα τα οποία πρέπει να διορθώσουν στο επόμενο παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια στο ΔΑΚ, ένα παιχνίδι πραγματικός τελικός για την ομάδα μας. Με νίκη ο Πυρσός βλέπει την συνέχεια με αισιοδοξία . Τέλος, έτσι και αλλιώς οι πράσινοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, αν δεν αλλάξει η προκήρυξη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος διότι στην Ελλάδα όλα συμβαίνουν.

Γρεβενά Αεράτα 

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ τα Αεράτα, μέχρι το 89΄το σκορ ήταν 2-3 υπέρ της Νάουσας , στα τελευταία λεπτά ισοφάρισαν τα Αεράτα με τον Δημητριάδη. Στα τελευταία παιχνίδια , τα Αεράτα δείχνουν χαρακτήρα , αν και η ομάδα του χρόνου θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα , ήδη οι διοικούντες των Αεράτα σε συνεργασία με τον τεχνικό, κάνουν σχέδια για το πρωτάθλημα της ένωσης.

Μπάσκετ

Δεύτερη νίκη στην σειρά για την ομάδα του Πρωτέα , όπου προχθές επικράτησε στο κλειστό γυμναστήριο του Αετού Κιλκίς με 77-54. Ο Πρωτέας εντυπωσίασε με την εμφάνιση και με το ποιοτικό μπάσκετ που έπαιξε προχθές , και παίζει σε όλα τα παιχνίδια . Ήδη ο Πρωτέας έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία εδώ και καιρό , είναι ο στόχος που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν , και τον έχει πετύχει. Τέλος , το σημαντικότερο επίσης είναι η μαζική προσέλευση των φιλάθλων στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου σε κάθε αγώνα του Πρωτέα.

 Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ