Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Η αισιοδοξία για τον επόμενο αγώνα, το πανελλήνιο πρωτάθλημα των Ενώσεων και ο … καφές που πετάχτηκε από τις θέσεις των επισήμων στους διαιτητές )

Πρόεδρος της ομάδας του Κεραυνού Μεγάρου είναι ο Στέργιος Βασιλόπουλος ο οποίος εδώ και χρόνια προσφέρει το μέγιστο στην ομάδα. Αγωνίστηκε για χρόνια ως ποδοσφαιριστής και τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη μεριά του προέδρου.

 

Ο Πυρσός και τα Γρεβενά Αεράτα καλούνται να ξεχάσουν τις βαριές ήττες, με την ΕΑΠ ο Πυρσός και με τη Νάουσα τα Αεράτα, και να εστιάσουν την προσοχή τους στο Κυριακάτικο ματς. Ο Πυρσός αγωνίζεται στην Αλεξάνδρεια και τα Αεράτα με την ΕΑ Παύλου στο ΔΑΚ.

 

Πρέπει οι ομάδες μας να αφήσουν τις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές και να εστιάσουν την προσοχή τους στο αγωνιστικό κομμάτι.

 

Αντί λοιπόν οι διοικούντες του Πυρσού να κοιτάξουν πώς να αποτρέψουν τους ποδοσφαιριστές του από τα ξενύχτια κοιτάνε να τα βάλουν με τους διαιτητές.

 

Πάλι καλά που οι παρατηρητές αγώνα, και με τα Λευκάδια, όσο και με την ΕΑΠ, δεν έγραψαν αυτά που έγιναν στα παιχνίδια ώστε να τιμωρηθεί ο Πυρσός.

 

Προχθές από τους επίσημους πετάχτηκε καφές προς τους διαιτητές μάλιστα οι αστυνομικοί που συνόδευαν τους διαιτητές έγιναν και αυτοί στόχος των δήθεν αγανακτισμένων επίσημων φιλάθλων.

 

Από νίκη σε νίκη βαδίζει η ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ.

 

Το έχουν ρίξει στο μπάσκετ στον Αγίου Γεωργίου, αφού η ομάδα ποδοσφαίρου διαλύθηκε το καλοκαίρι μεγάλη η ευθύνη των διοικούντων.

 

Όπως μεγάλη ευθύνη της διοίκησης του Κεραυνού Ιτέας που διέλυσαν την ιστορική ομάδα το καλοκαίρι. Ενώ τα προηγούμενα χρόνια τρέχανε στις αρχές ώστε να γίνει το γήπεδό τους , το καλοκαίρι διέλυσαν την ομάδα.

 

Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στο υδραγωγείο που γίνεται στην περιοχή Καλαμιτσίου ο λόγος δεν τον γνωρίζουμε.

 

Πρέπει κάποτε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας να επισκεφτεί το Καστράκι, εκεί όπου αρκετοί κάδοι απορριμμάτων είναι πεταμένα δεξιά και αριστερά.

 

Θέλει πολύ δουλειά ακόμα ο τερματοφύλακας των πρασίνων Τζιούγχος, προχθές στο παιχνίδι με την ΕΑΠ έδειξε αρκετές αδυναμίες και πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά ώστε να μην επαναληφθούν τα προχθεσινά τραγικά λάθη που έκανε.

 

Ελπίζουμε την Κυριακή στο ΔΑΚ, η ΕΑ Παύλου να μην κάνει δύο στα δύο. Μιλάμε για το ματς με τα Αεράτα, διότι μην ξεχνάμε προχθές η ΕΑΠ ότι πήγαινε στην εστία του Πυρσού έγραφε με λίγα λόγια ήταν πολύ τυχεροί.

 

Έχουν πανικοβληθεί οι υπάλληλοι που μπήκαν από το παράθυρο στο δημόσιο ώστε να μην τεθούν σε διαθεσιμότητα. Μεγάλος πανικός επίσης έχει πιάσει τους αγροφύλακες που προσλήφθηκαν με το νόμο Παυλόπουλου και τους υπαλλήλους στο χιονοδρομικό.

 

Εμείς το μόνο που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι να εξυπηρετούν και να σέβονται τους πολίτες , διότι όπως έχουμε επισημάνει χτυπούνε την κάρτα το πρωί και στη συνέχεια εξαφανίζονται καλυπτόμενοι από τους προϊσταμένους τους.

 

Τέλος εποχής για τον Εθνικό Αστέρα, που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική προχθές δεν προσήλθε να αγωνιστεί με την επισκοπή και έτσι θα τιμωρηθεί να τονίσουμε ότι στον Εθνικό Αστέρα αγωνιζότανε ο Αλυσανδράτος που πέρυσι έπαιζε στον Πυρσό.

 

Εδώ που τα λέμε χωρίς την Τρόικα δεν μπορούσε να μπει τάξη στην Ελλάδα. Καθηγητής που έλεγε προχθές τελείωσε πανεπιστήμιο, βγήκε στη σύνταξη και παίρνει 1200 ευρώ ενώ δεητζή που τέλειωσε δημοτικό και μπήκε λόγω ότι είχε μπλε ή κόκκινη κάρτα παίρνει 2000 ευρώ.

 

Επίσης μην ξεχνάμε ότι πληρώναμε τη θέρμανση των δεητζήδων για πολλά χρόνια , αν είναι δυνατόν.

 

Τέλος όλοι συγκεντρώνονται στο Δημόσιο, ας κοιτάξουν λίγο τον ιδιωτικό τομέα που διαλύθηκε που θα βρει ο οικοδόμος να δουλέψει ή ως εργάτης πουθενά και το κυριότερο η νεολαία με τεράστια εφόδια, τελειόφοιτοι πανεπιστημίων κάτοχοι μεταπτυχιακών αναγκάζονται να μεταναστεύουν στο εξωτερικό.

 

 

Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων

 

Στις 5 Δεκέμβρη ξεκινάει το πανελλήνιο πρωτάθλημα των Ενώσεων, οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών συμμετέχουν στον όμιλο με τις αντίστοιχες ομάδες της Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς και Βέροιας. Στην κατηγορία παίδων δικαίωμα έχουν οι γεννηθέντες 1999-2000, ενώ στους νέους έχουν οι γεννηθέντες 1996-1998 με δικαίωμα να αγωνίζονται τέσσερις γεννηθέντες το 1996. προπονητής των μικτών ομάδων της Ένωσης είναι ο Ανδρέας Λέτσιος.

 

Μπάσκετ

 

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει την Κυριακή ο Πρωτέας όπου θα αντιμετωπίσει, το ΒΑΟ. Ο Πρωτέας θα προσπαθήσει να πετύχει την τέταρτη νίκη στη σειρά. Το συγκρότημα του Πέτρου Μουρουζίδη είναι σε άριστη κατάσταση μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

 

 

Το πρόγραμμα του βόρειου ομίλου Γ΄ Εθνικής

ΒΑΟ-Πρωτέας

Αστέρας Λάρισας –Φοίνικας Λάρισας

Διόσκουροι Κοζάνης-Άργος

Κιλκίς-Ηρακλής Κοζάνης

Παλαμάς-Αργοναύτης

Αριδαία-Ιωάννινα

 

 

 

Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Πυρσός

Μέσα σε βαρύ κλίμα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις των πρασίνων ενόψει του Κυριακάτικου ματς της Κυριακής μ την Αλεξάνδρεια στην Αλεξάνδρεια. Στην ομάδα τώρα αφήσουν πίσω την βαριά ήττα από την ΕΑ Παύλου και βλέπουν το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Αλεξάνδρεια. Όλοι ελπίζουν σε τρίποντο, άλλωστε η Αλεξάνδρεια βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μηδέν βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα επανέρχεται στη θέση του τερματοφύλακα ο Αθανασόπουλος που ήταν τραυματίας.

 

Γρεβενά Αεράτα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των Αεράτα για το Κυριακάτικο παιχνίδι στο ΔΑΚ μ την ΑΕ Παύλου με την ομάδα των Αεράτα να θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Ο τεχνικός Νίκος Μπαλοδήμος έχει ρίξει το βάρος στον ψυχολογικό τομέα και τονίζει στους παίκτες του να ξεχάσουν την βαριά ήττα στην Νάουσα.

Αγωνιστικά προβλήματα τα Αεράτα δεν αντιμετωπιζόσουν και ο προπονητής έχει όλους του παίκτες στην διάθεσή του.

Κ.Μ

 

Πρόγραμμα Δ΄  Εθνικής

Αεράτα- ΕΑ Παύλου

Αχιλλέας Ημ- Νάουσα

Αλεξάνδρεια- Πυρσός

Κοζάνη- Μακεδονικός Κοζάνης

Κάστωρ- Άργος

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Η όγδοη αγωνιστική διεξάγεται το Σάββατο στο Πρωτάθλημα της Α΄  κατηγορίας. Ο πρωτοπόρος Καμβουνιακός αγωνίζεται με το Μέγαρο ενώ η ΑΕΠ τίθεται αντιμέτωπη με την Παλιουργιά. Ο Άρης Καρπερού αγωνίζεται με την Ποντινή ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα των Χασίων, η Σειρήνα αντιμετωπίζει τον Κτηνοτροφικό Αστέρα στο γήπεδο της Αμυγδαλιά ενώ η Δήμητρα παίζει με την Κιβωτό.

Κ.Μ

 

Πρόγραμμα Σάββατο 17-11-2012

Σειρήνα- Κτηνοτροφικός Αστέρας

ΑΕΠ – Παλιουργιά

Καρπερό- Ποντινή

Δήμητρα- Κιβωτός

Δεσκάτη – Μέγαρο

 

 

Β΄ Κατηγορία

 

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, το Νεοχώρι αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Φελλίου ενώ ο Έλατος αγωνίζεται με τον Τριφυλιακό , το Παλαιοχώρι που ψάχνει την πρώτη του νίκη αγωνίζεται με την Κοκκινιά ενώ η Αμυγδαλιά παίζει με τους Αετούς Αγίων Θεοδώρων.

 

Πρόγραμμα Κυριακή 18-11-2012

Νεοχώρι- ΠΑΟ Φελλίου

Έλατος – Τριφυλλιακός

Παλαιοχώρι- Κοκκινιά

Αμυγδαλιά- Άγιοι Θεόδωροι

 

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ