Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( επέστρεψε στις νίκες ο Πρωτέας,σημαντική νίκη για τον Πυρσό,ήττα για τα Αεράτα … αναλυτικά τα αποτελέσματα )

Περιφερειακό πρωτάθλημα 3ος όμιλος

 

Εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες πραγματοποίησαν Νάουσα και Κοζάνη, καθώς πέτυχαν από τέσσερα γκολ σε Παναργειακό Άργους Ορεστικού και Γρεβενά Αεράτα αντίστοιχα.

Ο Κάστορας πέρασε νικηφόρα από την Αλεξάνδρεια 3-0, ενώ ο Αχιλλέας Νεοκαισαρείας υποχρέωσε τα Λευκάδια σε ήττα 3-1, ενώ ο Πυρσός πανηγύρισε επιτέλους; Την πρώτη του εντός έδρας νίκη επί του Μακεδονικού Κοζάνης με 1-0, παρότι προβλημάτισε με την απόδοση του.

 

Πυρσός-Μακεδονικός Κοζάνης 1-0

 

Επιτέλους κατάφερε να νικήσει στην έδρα του ο Πυρσός, καθώς επικράτησε 1-0 του Μακεδονικού Κοζάνης.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια επικράτησαν με γκολ του κορυφαίου Γιώργου Κουτσομήτρου στο 56΄ . στο πρώτο ημίχρονο ο Πυρσός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά να μην μπορεί να τις μετατρέψει σε γκολ. Στο 26΄ κεφαλιά του Γκέτσιου πέρασε όμως άουτ. Στο 28΄ ο δαιμόνιος Κουτσομήτρος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έσπασε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτυ δε βρέθηκε όμως κανείς εκεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα στο 45΄ .ξανά ο Κουτσομήτρος πέρασε όλη την άμυνα του Μακεδονικού, σούταρε σε κενή εστία την τελευταία στιγμή παρενεβλήθη ο Τσαμπούρης και έδιωξε τη μπάλα άουτ.

Στο 47΄ ο Κουτσομήτρος μπήκε στην περιοχή του Μακεδονικού, έκανε παράλληλα σέντρα στο σημείο του πέναλτυ και πάλι δε βρέθηκε κανείς εκεί, να πετύχει το γκολ. Και φτάνουμε στο 56΄ μπαλιά διαβήτης του Κοσμίδη στον Κουτσομήτρο, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βαρυτιμίδη και 1-0. Μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού ο Πυρσός είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν κινδύνεψε, κορυφαίος του αγώνα ο Κουτσομήτρος ο οποίος ήταν μία ομάδα μόνος του, λάθος η αντικατάσταση του στο 79΄, διότι απασχολούσε τρείς παίκτες του Μακεδονικού, θετικοί οι Κοσμίδης-Γκέτσιος-Κυριακίδης-Τσαρτσαρής.

Πάντως ο Πυρσός δεν έπεισε στο προχθεσινό παιχνίδι, δεν είχε φρεσκάδα δεν είχε τσαμπουκα πάθος κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα που χρειάζεται ένα μεγάλο σοκ. Επίσης χρειάζονται επειγόντως μεταγραφές δε γίνεται πρέπει κάτι να αλλάξει γρήγορα ώστε ο Πυρσός να μη μπεί σε περιπέτειες, άριστη η διαιτησία . Τέλος λίγα πράγματα ο Μακεδονικός όπου προπονητής είναι ο Γρεβενιώτης Γιώργος Παπακώστας.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Θωμάς Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Μπόζιαρης Γ., Γεωργίου, Ευαγγελόπουλος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Τσαρτσαρής, Δούμας (70′ Μπόζιαρης Κ.), Κουτσομήτρος (79′ Παπαδόπουλος, Κοσμίδης, Γκέτσιος (79′ Καραγιάννης)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Γιώργος Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Τσαμπούρης, Κυπίρτογλου, Ζιαζιάς (46′ Παπαδημητρίου), Κούτουλας, Μαλούτας, Μαντζιόλας (46′ Αντωνόπουλος), Σαριόγλου, Αργυρόπουλος, Σαββούδης (68′ Νικολάου), Αποστολίδης

 

Κοζάνη-Γρεβενά Αεράτα 4-0

 

Εντυπωσιακή ήταν για άλλη μια Κυριακή η Κοζάνη, καθώς επικράτησε 4-0 των Γρεβενών Αεράτων.

Στο23’ο Ταφαρλής σημάδεψε με σουτ έξω από την περιοχή το οριζόντιο δοκάρι του Βίδρα, με την μπάλα να φτάνει στον Ζηνόβιο, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο36’ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Ντεμιράι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο39’ο Κουκουλίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των Αεράτων, ενώ τρία λεπτά αργότερα, το σουτ του Ζηνόβιου βρήκε επίσης το δοκάρι.

Στο64’οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζηνόβιου και ο Κουλουκίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 3-0. Στο74’ο Ταφαρλής με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΚΟΖΑΝΗ (Γιώργος Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Κουκουλίδης (70’ Τσικόπουλος), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Ντεμιράι (77’ Ποζίδης), Ζηνόβιος (82’ Τρυφωνίδης), Τοπάλης, Παπαδόπουλος

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Δημητριάδης, Νασιόπουλος, Λάλλος Θ., Δημόπουλος (70’ Κοτεντζίδης), Ντινόπουλος, Μπαλοδήμος, Λάλλος Π., Αποστολίδης (64’ Ζιώγας), Χαματάι, Ίττης

 

Πρωτέας 

Στις νίκες επέστρεψε ο Πρωτέας επικρατούνται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, την Αριδαία με σκορ 75-74 σε έναν κατάμεστο από φιλάθλους γυμναστήριο. Το συγκρότημα του Πέτρου Μουρουζίδη όπως πάντα έπαιξε καλό και ποιοτικό μπάσκετ, ενθουσιάζονται τους φιλάθλους ενώ παράλληλα ο Μουρουζίδης έδωσε την ευκαιρία σε αρκετά νεαρά παιδιά να πάρουν συμμετοχή. Είναι η έκτη νίκη του Πρωτέα σε εννέα αγώνες.

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ