ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Ελπίδες για τον Πυρσό με την έλευση Μαυροδήμου ή με την έλευση του … 2013)

Μαυροδήμος ,  αντι – Παπαδόπουλος στον Πυρσό.

Σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία προχώρησε η διοίκηση του Πυρσού Γρεβενών , με τον Θωμά Παπαδόπουλο να ΄΄πληρώνει΄΄ το μάρμαρο , λόγω της κακής πορείας των ΄΄ πράσινων΄΄ μέχρι στιγμής.

 

Έτσι, λοιπόν, ο Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας τον περασμένο Μάιο, δε μπόρεσε να «βγάλει» τη χρονιά στο «τιμόνι» του Πυρσού, καθώς τη θέση του από χθές έχει πάρει  ήδη ο Σωτήρης Μαυροδήμος. Ο τελευταίος ήταν παλιός παίκτης του Πυρσού, αλλά και προπονητής του τα μετέπειτα χρόνια, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να αναλάβει το εγχείρημα να βγάλει το σύλλογο από το αγωνιστικό αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει φέτος. Εκτιμάται, πάντως, ότι αυτή ήταν η πρώτη κίνηση για να ξεπεράσουν οι Γρεβενιώτες την κρίση, καθώς χρειάζεται άμεσα ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και ένα άνοιγμα προς τον κόσμο, καθώς τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα τον έχουν απομακρύνει από το γήπεδο.

 

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στο σουπερ 28 ο Σωτήρης Μαυροδήμος υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να πάει τον Πυρσό πιο ψηλά με τη βοήθεια όλων και το μόνο που πρέπει να κάνει τώρα είναι σκληρή δουλειά.

 

Το 2012 μας αποχαιρετά με πολλά προβλήματα και απαισιοδοξία και ελπίζουμε  η έλευση του 2013 να φέρει την Ελλάδα σε δρόμους ανάπτυξης και ελπίζουμε να αρχίσουν να λειτουργούν οι θεσμοί που οι ρυθμοί τους , ήταν μέχρι σήμερα υποτονικοί. Επίσης οι πολιτικοί να ανεβάσουν τον πήχη στα πολιτικά δρώμενα και να αναβαθμιστούν παραδοσιακές αξίες του παρελθόντος.

Στα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας, ήταν η χειρότερη χρονιά, για την αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιωτών , τον Πυρσό ο οποίος κρατήθηκε στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική .Τα λάθη όμως την περασμένη αγωνιστική περίοδο επαναλαμβάνονται παρά τα μεγάλα πλάνα που εξήγγειλε η διοίκηση το καλοκαίρι. Η ομάδα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Ρωτάμε, η διοίκηση έχει αντιληφθεί το μέγεθος των προβλημάτων θα προβεί σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ώστε η ομάδα να ανακάμψει;

Γιατί η διοίκηση δεν δέχτηκε την χορηγία του πρώην προέδρου Δημήτρη Παπαϊωάννου με το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 40.000 ευρώ και λυπεί ιδιαίτερα ότι ακούμε σχόλια για οφειλές της ομάδας προς επαγγελματίες. Οι παράγοντες πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν χρειάζονται λόγια και υποσχέσεις αλλά σοβαρότητα, ευθύνη και σκληρή δουλειά. Εδώ ισχύει το αρχαίο ρητό : τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Ο Πυρσός δεν ανήκει σε πρόσωπα και ούτε προσφέρεται για πολιτική εκμετάλλευση.

Γινόμαστε δέκτες τηλεφωνημάτων που ενδιαφέρονται για την ιστορική ομάδα του Πυρσού και απορούν για την χαμηλή θέση στην οποία βρίσκεται

 

Ελπίζουμε το 2013 να είναι η απαρχή θετικών αποτελεσμάτων.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ