Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΕΠΣ,νίκη για τον Πυρσό … ξεκινάει το πρωτάθλημα του μπάσκετ )

Ξεκινάει την Κυριακή το πρωτάθλημα του μπάσκετ.

Ο Πρωτέας αντιμετωπίζει το Φοίνικα στη Λάρισα. Δύσκολο παιχνίδι όμως. Στον Πρωτέα αρέσουν τα δύσκολα, και είμαστε σίγουροι ότι θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλική πόλη.

 

Οι φίλαθλοι του μπάσκετ στο νομό μας, θα έχουν την ευκαιρία φέτος, να παρακολουθήσουν ποιοτικό μπάσκετ, άλλωστε η Γ’ Εθνική προσφέρεται γι’ αυτό.

 

Όπως όλα δείχνουν κλείνει η σχολή αστυφυλάκων στην πόλη μας, μετά από λειτουργία είκοσι ετών. Απορούμε όμως τα χρήματα που δαπανήθηκαν για το νεόκτιστο κτίριο που  φυσικά ακόμη δεν τελείωσε ,δεν τα σκέφτηκαν οι ιθύνοντες;

 

Το κλείσιμο όμως της σχολής αστυφυλάκων βαραίνει και τους φορείς της πόλης μας, που δεν κινήθηκαν σωστά για το εν λόγω θέμα.

 

Πρέπει όμως η πολιτεία να βρει λύση για τη μετεγκατάσταση της αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών, υπάρχουν αρκετά δημόσια κτίρια που πρέπει να αξιοποιηθούν και να μην πληρώνει αρκετές χιλιάδες ευρώ το δημόσιο. Απορούμε για τη στασιμότητα στο θέμα αυτό.

 

Βασικός, αγωνίστηκε στο προχθεσινό παιχνίδι του Champions League  ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σιόβας ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλά εμφάνιση, με αποτέλεσμα να εξαφανίσει τον καλύτερο παίκτη της Αρσεναλ Καθόρλα.

 

Μετά από μία επιτυχημένη θητεία, ως προπονήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου στο στίβο, η Άννα Σπανού , παραιτήθηκε πριν ένα μήνα ξεκουράζεται και το δικαιούται.

 

Άλλωστε δέκα χρόνια είναι αρκετά, η Σπανού δούλεψε σκληρά, και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Δύο αθλήτριες οι Μάρκου Θεοδοσία και Ζωγράφου Βασιλική πέτυχαν πανελλήνιες νίκες, και φυσικά συνεχίζουν τις διακρίσεις και οι δύο είναι δημιουργήματα δικά της.

 

Από τις λίγες υπηρεσίες που δουλεύει είναι η αστυνομία, ενώ αντίθετα η Δημοτική Αστυνομία χωλαίνει. Απορούμε δε βλέπει τις καρέκλες των καφετεριών που έχουν κλείσει τον πεζόδρομο, έλεος πρέπει επιτέλους να πάρει και μία πρωτοβουλία η Δημοτική Αστυνομία όχι μόνο λεζάντα.

 

Χαντές και Τσιμπέρης οι δύο προπονητές της ομάδας βόλεϊ, και οι δύο άριστοι χαρακτήρες και πολλοί καλοί προπονητές με μεγάλη προσφορά στο βόλεϊ και στον αθλητισμό της πόλης μας.

 

Μετά τη βαριά ήττα προχθές ο Πυρσός στον Τύρναβο με 4-0, προχθές Τετάρτη στο ΔΑΚ πραγματοποίησε άριστη εμφάνιση και συνέτριψε τον Παναργειακό με το ευρύ σκορ 5-2.

 

Πρεμιέρα έχουμε το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ. Αρκετές καλές ομάδες όπως Νεοχώρι, Ηρακλής Ελάτου, Τριφυλλιακός, Το άλλο Σαββατοκύριακο  αναμένεται να διεξαχθεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

 

Το Σάββατο 6 Οκτώβρη, διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΕΠΣ φαβορί θεωρείται ο Σαρρής.

 

Στην είσοδο της τέως σχολής Αστυνομίας , εμφανίστηκε προχθές αρκούδα. Στην συνέχεια έκανε διαδρομή μπροστά στο Διοικητήριο και έπειτα χάθηκε στο απέναντι δάσος. Μήπως πρέπει η Καλλιστώ να το δει το θέμα ;

 

Σιγά – σιγά μπαίνουμε στον χειμώνα, και όλοι  ψάχνουν για εναλλακτική θέρμανση , διότι το πετρέλαιο είναι πανάκριβο. Πρέπει όμως οι συμπολίτες μας να προσέξουν  πάρα πολύ , καθώς κυκλοφορούν πολλές πατέντες και πιθανόν να έχουν προβλήματα

 

Από την Δευτέρα ξεκίνησαν οι προπονήσεις των Ακαδημιών της ΕΠΣ . οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές είναι μέσα στην τρελή χαρά.

 

ΠΥΡΣΟΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 5-2

 

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για τους πράσινους στο προχθεσινό φιλικό με τον Παναργειακό , όπου τον συνέτριψε με το σκορ 5-2.

Οι πράσινοι έπαιξαν φανταστικό ποδόσφαιρο και αποζημίωσαν τους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ, με τα πέντε τέρματα που πέτυχαν. Οι πράσινοι αστόχησαν σε πέναλτι που εκτέλεσε και κέρδισε ο Δούνας στο 10΄. Το σκορ άνοιξε ο Κοσμίδης στο 26΄με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Γκέτσιος. Το 2-0 πέτυχε ο Χαραλαμπίδης στο 30΄. Στο 34΄μείωσε το Αργος με αυτογκόλ του Τσαρτσαρή . στο 41΄ο Κοτσατίσογλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1. ο Κουτσομήτρος με ωραία προσπάθεια στο 45΄πέτυχε το 4-1. στο 77΄το Αργος με τον Χαραλαμπίδη μείωσε σε 4-2, ενώ στο 88΄ο Καραγιάννης με σουτ σημείωσε το τελικό 5-2, κλείνοντας έτσι μια θαυμάσια εμφάνιση.

Για τον Πυρσό : Αθανασόπουλος, Μπόλος, Τσάρτσαρης, Κυριακίδης, Μπόζιαρης, Χαραλαμπίδης, Γκέτσιος, Κοτσατίσογλου, Δούνας, Κοσμίδης, αλλαγές, Ζολώτας, Τσιαρσιώτης, Τζόγκος, Χερίδης, Γεωργίου, Ρόβας, Καραγιάννης, Μπόζιαρης, Παπαδόπουλος Θ. Παπαδόπουλος Κ. Ευαγγελόπουλος, Ασλανίδης.

Διαιτητής ο Δροβατζίκας με βοηθούς τους Στεργιόπουλο και Γκόλια.

 

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Γρεβενών , με την τρίτη αγωνιστική, με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Η ΑΕ Ποντίων αναμετράται το Σάββατο  στο γήπεδο της με τον Κτηνοτροφικό Αστέρα.

Ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Η Σειρήνα θέλει να επανέλθει στις νίκες , μετά την προχθεσινή ήττα στην Δήμητρα, ενώ η Δεσκάτη θα έχει εύκολο απόγευμα  που αγωνίζεται με την Ποντινή στην έδρα της πρώτης.

Τέλος , στο Καρπερό θα διεξαχθεί το ντέρμπυ των Χασίων ανάμεσα στο Καρπερό και τον ΑΓΟ Δήμητρας. Ένα παιχνίδι , πόλος έλξης των φιλάθλων από την ευρύτερη περιοχή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 6-10

ΑΕΠ – Κτηνοτροφικός Αστέρας

Σειρήνα – Μέγαρο

Δεσκάτη – Ποντινή

Κυριακή 7-10

Καρπερό – Δήμητρα

 

Πρωτέας

Την Κυριακή , έχουμε πρεμιέρα στο μπάσκετ στην Γ΄Εθνική, εκεί όπου συμμετέχει ο Πρωτέας, που αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Λάρισας, στην έδρα της δεύτερης . Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, διότι ο Φοίνικας έιναι μια έμπειρη ομάδα και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή . Είμαστε σίγουροι ότι ο Πρωτέας θα τα καταφέρει διότι διαθέτει μια δυνατή ομάδα.

Το πρόγραμμα της Γ΄Εθνικής :

Φοίνικας Λάρισας –        Πρωτέας

Αργοναύτης – Γιάννενα

Ηρακλής Κοζάνης – Αργος Ορεστικό

Βυζαντινός ΑΟ  – Διόσκουροι

Κιλκίς – Αριδαία

Τιτάνας Παλαμά – Αστέρας Λάρισας

 

Την Κυριακή , έχουμε την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Νεοχώρι – Αμυγδαλιές

Άγιοι Θεόδωροι – Παλαιόχωρι

Κοκκινιά – Έλατος

Τριφύλλι – Φελλί

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ