Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Δεν δέχονται τη χορηγία του Δ. Παπαιωάννου στον Πυρσό – αποδυναμωμένα τα Αεράτα – τέσσερα τμήματα στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ )

Διαιτητής στον προχθεσινό αγώνα Καρπερό – ΑΕΠ Βατολάκου που έληξε 4-1 , ήταν ο Χαρίσης ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας.

Εννιά γκολ σε δύο αγωνιστικές δέκτηκε η ομάδα της ΑΕΠ Βατολάκου . Αντί να ψάξει ο προπονητής Λάλλος Χρήστος , τι φταίει , τα έχει βάλει με την διαιτησία.

Το κυριότερο όμως είναι ότι στα δυο παιχνίδια που δέχτηκε εννιά τέρματα , διαιτήτευσαν οι Θάνος και Χαρίσης, διαιτητές υψηλής ευκρίνειας και φυσικά σούπερ λίγκας.

Δυσανασχέτησε προχθές μόλις έγινε αλλαγή ο αρχηγός του Πυρσού, Ηλίας Δούμας, στο παιχνίδι με τα Αεράτα. Λάθος του Δούμα διότι είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής και το κυριότερο είναι αρχηγός της ομάδας.

Για την Γερμανία, αναχώρησε προχθές ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊώαννου , φυσικά για επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Δεν δέχτηκε να συμμετάσχει στην διοίκηση του Άρη για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Παπαϊωάννου , παρά το συνεχές πρέσινγκ    που δέχεται από επιφανείς παράγοντες της Θεσσαλονίκης.

Δεν δέχτηκαν την χορηγία του Δημήτρη Παπαϊωάννου στην ομάδα του Πυρσού. Σιγά-σιγά θα ψάχνουν όμως χρήματα για την διαιτησία . Ο εγωισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Στην ομάδα της ΑΕΚ κάτω των είκοσι , τοποθέτησε ο Λίνεν τον Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή Νίκο Κουρέλα . Είμαστε σίγουροι ότι ο Λίνεν θα τον επαναφέρει στην πρώτη ομάδα , διότι το ταλέντο του και η αξία του Νίκου, είναι γνωστή.

Παρότι ορίστηκε και διεύθυνε το παιχνίδι Άρη – Βέροια , ο Θάνος Δημήτρης , προχθές το Σάββατο, διαιτήτευσε το ματς Μέγαρο – Ποντινή.

Με 3-1 κέρδισε προχθές , ο Ηρακλής Ελάτου το Παλαιοχώρι . Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της Δόξας  Παλαιοχωρίου   που επιτέθηκε φραστικά στον επόπτη Βλαχάκη χωρίς λόγο.

Στην συνέχεια ο διαιτητής του έδειξε κόκκινη κάρτα . Γύρω στα σαράντα πέντε χρόνια ο τερματοφύλακας του Παλαιοχωρίου, έγινε λαγός μόλις κατέφθασε η αστυνομία.

Εμείς τονίζουμε , να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο εν λόγω τερματοφύλακας , διότι κάνει κακό και στην ομάδα του και στον εαυτό του. Άλλωστε διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του. Καλύτερα να στραφεί σε άλλο άθλημα : τένις ή πινγκ πόνγκ.

Το καλοκαίρι ο τεχνικός των Αεράτα , έδινε αφειδώς δελτία, Στεργιόπουλος , Καραγιάννης κ.α., με αποτέλεσμα η ομάδα να αποδυναμώσει.

Σιγά – σιγά θα ξεχαστεί και η αναστολή λειτουργίας του κολυμβητηρίου , που θα γυμναστούν τα μικρά παιδιά , και ποιος θα μας ενημερώσει για τα λάθη των τοπικών φορέων;

Περιμένουμε και ελπίζουμε να ενημερωθούμε για το αν λειτουργήσει το ΔΑΚ το Σαββατοκύριακο ώστε τα απιδιά να προπονούνται . Έκλεισε  το κολυμβητήριο . Ελπίζουμε οι πόρτες του ΔΑΚ να είναι ανοικτές για το κοινό.

Παρότι δεσμεύτηκε ο διευθυντής δασών, ότι θα βαφεί ο πρόσοψη στο εκτροφείο θηραμάτων της πόλης , αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Σπουδαία νίκη σημείωσε προχθές ο Πρωτέας στο Κιλκίς, επικρατώντας του ΑΕ Κιλκίς 68-57.

Έφυγε από τη ζωή προχθές προδομένος από την καρδιά του , ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Χρήστου Τζιώρα, Βασίλης στην ηλικία των 66 ετών. Φανατικός φίλαθλος του Πυρσού , δεν έχανε παιχνίδι ούτε εκτός έδρας ούτε εντός.

Όλα τα λεφτά σε ακόμη ένα παιχνίδι , ήταν ο Γεώργιος Κουτσομήτρος .Μιλάμε για το προχθεσινό ματς Πυρσός – Αεράτα . Ήταν ο ποδοσφαιριστής που άνοιξε το σκορ , κέρδισε το πέναλτι … τι άλλο να έκανε!

 

Ακαδημία ποδοσφαίρου – Ενωση ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Ευγενής άμιλλα και σωστή διαπαιδαγώγηση

Οκτώ χρόνια ζωής μετράει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Γρεβενών, που διαθέτει τις τάξεις της    τέσσερα τμήματα στα οποία συμπεριλαμβάνονται γεννηθέντες από 2000 ως 2005. Η παραπάνω  Ακαδημία είναι από τις πιο οργανωμένες στην Βόρεια Ελλάδα καθώς όλοι γνωρίζουν ότι διαθέτει πανέμορφες εγκαταστάσεις αλλά και γήπεδα . Οι άνθρωποι που καλούνται να μάθουν στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές τα μυστικά της μπάλας είναι οι γυμναστές Μωυσιάδης Βασίλης , Μήττας Ευάγγελος , απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας Θεσσαλονίκης, και ο Λέτσιος Ανδρέας παλιός ποδοσφαιριστής Β εθνικής και κάτοχος διπλώματος Ουέφα β΄.

Σκοπός των παραπάνω προπονητών , είναι να αναδείξουν και προωθήσουν νέα ταλέντα, έτσι ώστε να δώσουν την ευκαιρία στους νέους να κάνουν το ένα βήμα παραπάνω , όπως είπε ο Ανδρέας Λέτσιος . Ωστόσο σκοπός του πρωτεργάτη των Ακαδημιών Γεώργιου Κοσματόπουλου και των μελών της διοίκησης δεν είναι τα παραπάνω , αλλά και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών , μέσα από τον αθλητισμό και την ευγενής άμιλλα. Δεν θέλουμε να αναδείξουμε μόνον καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και καλούς ανθρώπους  .

Στόχος μας , τονίζει ο Ανδρέας Λέτσιος, είναι να δείξουμε στα παιδιά πως υπάρχουν πολλά που μπορούν να κάνουν αν ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ