ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Δεν δέχονται τη χορηγία του Δ. Παπαιωάννου στον Πυρσό – αποδυναμωμένα τα Αεράτα – τέσσερα τμήματα στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ )

Διαιτητής στον προχθεσινό αγώνα Καρπερό – ΑΕΠ Βατολάκου που έληξε 4-1 , ήταν ο Χαρίσης ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας.

Εννιά γκολ σε δύο αγωνιστικές δέκτηκε η ομάδα της ΑΕΠ Βατολάκου . Αντί να ψάξει ο προπονητής Λάλλος Χρήστος , τι φταίει , τα έχει βάλει με την διαιτησία.

Το κυριότερο όμως είναι ότι στα δυο παιχνίδια που δέχτηκε εννιά τέρματα , διαιτήτευσαν οι Θάνος και Χαρίσης, διαιτητές υψηλής ευκρίνειας και φυσικά σούπερ λίγκας.

Δυσανασχέτησε προχθές μόλις έγινε αλλαγή ο αρχηγός του Πυρσού, Ηλίας Δούμας, στο παιχνίδι με τα Αεράτα. Λάθος του Δούμα διότι είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής και το κυριότερο είναι αρχηγός της ομάδας.

Για την Γερμανία, αναχώρησε προχθές ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊώαννου , φυσικά για επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Δεν δέχτηκε να συμμετάσχει στην διοίκηση του Άρη για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Παπαϊωάννου , παρά το συνεχές πρέσινγκ    που δέχεται από επιφανείς παράγοντες της Θεσσαλονίκης.

Δεν δέχτηκαν την χορηγία του Δημήτρη Παπαϊωάννου στην ομάδα του Πυρσού. Σιγά-σιγά θα ψάχνουν όμως χρήματα για την διαιτησία . Ο εγωισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Στην ομάδα της ΑΕΚ κάτω των είκοσι , τοποθέτησε ο Λίνεν τον Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή Νίκο Κουρέλα . Είμαστε σίγουροι ότι ο Λίνεν θα τον επαναφέρει στην πρώτη ομάδα , διότι το ταλέντο του και η αξία του Νίκου, είναι γνωστή.

Παρότι ορίστηκε και διεύθυνε το παιχνίδι Άρη – Βέροια , ο Θάνος Δημήτρης , προχθές το Σάββατο, διαιτήτευσε το ματς Μέγαρο – Ποντινή.

Με 3-1 κέρδισε προχθές , ο Ηρακλής Ελάτου το Παλαιοχώρι . Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της Δόξας  Παλαιοχωρίου   που επιτέθηκε φραστικά στον επόπτη Βλαχάκη χωρίς λόγο.

Στην συνέχεια ο διαιτητής του έδειξε κόκκινη κάρτα . Γύρω στα σαράντα πέντε χρόνια ο τερματοφύλακας του Παλαιοχωρίου, έγινε λαγός μόλις κατέφθασε η αστυνομία.

Εμείς τονίζουμε , να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο εν λόγω τερματοφύλακας , διότι κάνει κακό και στην ομάδα του και στον εαυτό του. Άλλωστε διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του. Καλύτερα να στραφεί σε άλλο άθλημα : τένις ή πινγκ πόνγκ.

Το καλοκαίρι ο τεχνικός των Αεράτα , έδινε αφειδώς δελτία, Στεργιόπουλος , Καραγιάννης κ.α., με αποτέλεσμα η ομάδα να αποδυναμώσει.

Σιγά – σιγά θα ξεχαστεί και η αναστολή λειτουργίας του κολυμβητηρίου , που θα γυμναστούν τα μικρά παιδιά , και ποιος θα μας ενημερώσει για τα λάθη των τοπικών φορέων;

Περιμένουμε και ελπίζουμε να ενημερωθούμε για το αν λειτουργήσει το ΔΑΚ το Σαββατοκύριακο ώστε τα απιδιά να προπονούνται . Έκλεισε  το κολυμβητήριο . Ελπίζουμε οι πόρτες του ΔΑΚ να είναι ανοικτές για το κοινό.

Παρότι δεσμεύτηκε ο διευθυντής δασών, ότι θα βαφεί ο πρόσοψη στο εκτροφείο θηραμάτων της πόλης , αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Σπουδαία νίκη σημείωσε προχθές ο Πρωτέας στο Κιλκίς, επικρατώντας του ΑΕ Κιλκίς 68-57.

Έφυγε από τη ζωή προχθές προδομένος από την καρδιά του , ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Χρήστου Τζιώρα, Βασίλης στην ηλικία των 66 ετών. Φανατικός φίλαθλος του Πυρσού , δεν έχανε παιχνίδι ούτε εκτός έδρας ούτε εντός.

Όλα τα λεφτά σε ακόμη ένα παιχνίδι , ήταν ο Γεώργιος Κουτσομήτρος .Μιλάμε για το προχθεσινό ματς Πυρσός – Αεράτα . Ήταν ο ποδοσφαιριστής που άνοιξε το σκορ , κέρδισε το πέναλτι … τι άλλο να έκανε!

 

Ακαδημία ποδοσφαίρου – Ενωση ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Ευγενής άμιλλα και σωστή διαπαιδαγώγηση

Οκτώ χρόνια ζωής μετράει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Γρεβενών, που διαθέτει τις τάξεις της    τέσσερα τμήματα στα οποία συμπεριλαμβάνονται γεννηθέντες από 2000 ως 2005. Η παραπάνω  Ακαδημία είναι από τις πιο οργανωμένες στην Βόρεια Ελλάδα καθώς όλοι γνωρίζουν ότι διαθέτει πανέμορφες εγκαταστάσεις αλλά και γήπεδα . Οι άνθρωποι που καλούνται να μάθουν στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές τα μυστικά της μπάλας είναι οι γυμναστές Μωυσιάδης Βασίλης , Μήττας Ευάγγελος , απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας Θεσσαλονίκης, και ο Λέτσιος Ανδρέας παλιός ποδοσφαιριστής Β εθνικής και κάτοχος διπλώματος Ουέφα β΄.

Σκοπός των παραπάνω προπονητών , είναι να αναδείξουν και προωθήσουν νέα ταλέντα, έτσι ώστε να δώσουν την ευκαιρία στους νέους να κάνουν το ένα βήμα παραπάνω , όπως είπε ο Ανδρέας Λέτσιος . Ωστόσο σκοπός του πρωτεργάτη των Ακαδημιών Γεώργιου Κοσματόπουλου και των μελών της διοίκησης δεν είναι τα παραπάνω , αλλά και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών , μέσα από τον αθλητισμό και την ευγενής άμιλλα. Δεν θέλουμε να αναδείξουμε μόνον καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και καλούς ανθρώπους  .

Στόχος μας , τονίζει ο Ανδρέας Λέτσιος, είναι να δείξουμε στα παιδιά πως υπάρχουν πολλά που μπορούν να κάνουν αν ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ