Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Αποτελέσματα έκπληξη της ΕΠΣ Γρεβενών, προβληματισμός στα Αεράτα από τα αποτελέσματα των φιλικών, νίκη για τον Πυρσό)

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Έναρξη πρωταθλήματος είχαμε προχθές στην Α΄κατηγορία, στο πρωτάθλημα της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών. Η έκπληξη έγινε στο πανέμορφο γήπεδο της Αμυγδαλιάς , που το χρησιμοποιεί για έδρα η Σειρήνα , η οποία επικράτησε της Κιβωτού με σκορ 5-2. Η ομάδα της Σειρήνας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και διέλυσε στην κυριολεξία την Κιβωτό που δεν παρουσίασε κάτι , παρότι ξεκίνησε για φαβορί.

Ο Κτηνοτροφικός Αστέρας έκανε φύλλο και φτερό την Παλιουριά , όπου την φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα . Η  Δήμητρα κέρδισε το Μέγαρο στην έδρα του, με 1-2 και έδειξε ότι έχει μια σοβαρή και δυνατή ομάδα .

Η ΑΕ Ποντίων έκανε πρεμιέρα με περίπατο συντρίβοντας την Ποντινή με 6-4. Τέλος ο Καμβουνιακός  Δεσκάτης πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση κέρδισε τον Άρη Καρπερού με 3-0 στο Καρπερό που αδικείται από το αποτέλεσμα.

Όλα τα παιχνίδια έτυχαν αρίστης διαιτησίας και δεν υπήρξαν ιδιαίτερα παράπονα από τις ομάδες  και όλα εξελίχθησαν ομαλά.

 

•           ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ :

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΒΑΤΟΛΑΚΟ

Με το εντυπωσιακό 6-4 κέρδισε η ΑΕ Ποντίων την Ποντινή, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Σκόρερ: 14′ Καραγιάννης, 17′, 26′, 72′ Ντενίς, 21′ Κοτσατίσογλου, 90′ Αράπογλου – 24′ Κολτσίδας, 31′ Γεωργιάδης, 77′ Κολλαϊδης ΑΕΠ: Παπατσάνης, Εμπρικίδης, Αρά¬πογλου Ε, Αράπογλου Ευ., Αράπο¬γλου I. (65′ Κεχαγιάς), Παπαηλίας, Παπαδόπουλος (73′ Ζούρτος), Κο- τσατίσογλου, Σάλο, Καραγιάννης, Ντενής (73′ Στέργιου).

ΠΟΝΤΙΝΗ: Ισπογλίδης Κ., Παπαδό¬πουλος (62′ Σειρηνιώτης), Γεωργιάδης, Αποστόλου, Καραμάνης, Ντραμτσίκας, Μπαλιάκας, Παλιομάρκος, Κολτσίδας (76′ Ισκογλίδης L), Κολ- λαϊδης, Ιωαννίδης.

•           ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ

Με γκολ των Γκουγκουγιάννη57′, Παπατσάνη78′ και Π α πα Κωνσταντί¬νου 80′, η ομάδα της Δεσκάτης επι¬κράτησε με 3-0 του Άρη Καρπερού. ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ: Τσιλινίκος, Κούτουλας, Κόγιος, Λαγιόκαμπας, Κού¬τρας (65′ Δράγκας), Παπατσάνης, Γκουγκουγιάννης, Σωτήρης Κ., Σω¬τήρης I., Παηακώνσταντινου, Τά- βαρος (73′ Λαγιόκαμπας Ε.)

ΚΑΡΠΕΡΟ: Κοντούλας, Λάμαρης, Τζέλα, Δούμας (80′ Παπατσάνης), 65′ Παπαγεωργίου Ε., Αλίου, Παπαγεωργίου Β. (60′ Κατσανίδης), Κατσίκας, Παπαγεωργόπουλος. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, είχαμε τα εξής αποτελέσματα : Κτηνοτροφικός Αστέρας Καλλιράχης – Παλιουριά 4-1, Σειρήνα – Κιβωτός 5-2.

—————————————————————————–

ΠΥΡΣΟΣ

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη προχθές το Σάββατο στο ΔΑΚ με τα Πετρανά Κοζάνης, οι πράσινοι που έπαιξαν με αναπληρωματικούς, επικράτησαν με 5-0. Τα τέρματα σημείωσαν ο : Ζολώτας , δύο, ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις και από ένα τέρμα  οι Ασλανίδης – Ρόβας –  Τσιαρσιώτης. Ο προπονητής Θωμάς Παπαδόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν και όπως τόνισε είναι το μέλλον του Πυρσού . το επόμενο φιλικό παιχνίδι με την Ελασσόνα την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για τους πράσινους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος . Τέλος για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ ο Πυρσός αντιμετωπίζει τα Γρεβενά Αεράτα.

 

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

Συνεχίζονται ο προπονήσεις των Αεράτα υπό τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Μπαλοδήμου και του Γιάννη Σαμαρά . Στα τελευταία φιλικά παιχνίδια με το Άργος όπου το ματς έληξε 1-1, και με το Μακεδονικό 2-0,  που ηττήθηκαν τα Αεράτα, προβλημάτισαν τον Νίκο Μπαλοδήμο, και έτσι ψάχνει να βρει λύσεις, φυσικά σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές.

 

 

Ακαδημία ποδοσφαίρου της Ενωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες τις ΕΠΣ. Μέχρι προχθές είχαν εγγραφεί εβδομήντα λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές. Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή . Το Σάββατο θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση

γονέων με τα παιδιά τους , όπου θα τους ανακοινωθεί το πρόγραμμα από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ , τον Γιώργο Κοσματόπουλο και των μέλων της. Τέλος πρέπει να τονίσουμε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στις ακαδημίες της ΕΠΣ, εκεί όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές μαθαίνουν ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες εξειδικευμένων γυμναστών.

Επίσης γίνονται τουρνουά όπου θα συμμετάσχουν ακαδημίες από άλλους νομούς.

Εξάλλου όλοι θυμόμαστε πριν λίγα χρόνια που η ακαδημία του Αγιαξ συμμετείχε σε τουρνουά στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ.

 

Δραστηριότητες του Γυμναστικού Συλλόγου

Στο Βελβεντό Κοζάνης  διεξήχθησαν προχθές διασυλλογικοί αγώνες στίβου, εκεί όπου ο Γυμναστικός Σύλλογος συμμετείχε με 18 αθλητές στίβου και κατέκτησε τέσσερα χρυσά μετάλλια και δέκα ασημένια και χάλκινα. Ο Γυμναστικός Σύλλογος ήταν από τους πιο οργανωμένους συλλόγους και πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στους αθλητές όσο και στην διοίκηση για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο. Τέλος για το πρωτάθλημα βόλεϊ κορασίδων η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, ηττήθηκε του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης με 3-0 σετ.

 

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ