Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Γρεβενών )

Oι αγώνες των ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η δεύτερη αγωνιστική στην ΕΠΣ Γρεβενών στην Α’  κατηγορία. Ο ΑΓΟ Δήμητρας επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Σειρήνας, πριν την έναρξη του παιχνιδιού έγινε η απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της Δήμητρας Γιώργο Μπαράκα, ως γνωστόν ο ΑΓΟ Δήμητρας αναδείχτηκε πέρυσι πρωταθλητής κι ανέβηκε στην Α1 κατηγορία. Την απονομή την έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος, την απονομή μεταλλίων στους παίκτες της Δήμητρας την έκανε ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ρίζος, στη συνέχεια η διοίκηση του ΑΓΟ Δήμητρας παρέθεσε γεύμα σαε ταβέρνα της Δήμητρας στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ. Η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου επικράτησε με 4-1 του Κεραυνού Μεγάρου στο Μέγαρο. Ο Αλιάκμων Κιβωτού πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα όπου σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Αη Γιώργη κέρδισε τον Άρη Καρπερού με το αγγλικό σκορ 5-3. Ο Καμβουνιακός Δεσκάτης έκανε φύλλο και φτερό την Παλιουριά στην έδρα της, κέρδισε με το ευρύ σκορ 6-1 ενώ ο Κτηνοτροφικός Αστέρας κέρδισε 7-0 την Ποντινή στο γήπεδό της.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Κεραυνός Μεγάρου-ΑΕΠ 1-4

ΑΓΟ Δήμητρας-Σειρήνα 2-1

Κιβωτός-Καρπερό 5-3

Παλιουριά-Δεσκάτη 1-6

Ποντινή –Κτηνοτροφικός Αστέρας 0-7

 

ΕΠΣ Γρεβενών

Προχθές το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών. Έγινε η πρώτη συγκέντρωση του προέδρου της ΕΠΣ Γιώργου Κοσματόπουλου με τους γονείς των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών και των προπονητών, δύο προπονητές χώρισαν τους μικρούς σε τέσσερα τμήματα. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος είχε συνάντηση με τους γονείς στην αίθουσα Κώστα Σκέντζιου, όπου άκουσε προτάσεις των γονιών. Έγινε μία πολύ καλή και γόνιμη συζήτηση, μέσα σε πολύ καλό κλίμα και φυσικά όλα πήγαν κατ’ευχήν. Αρκετοί γονείς μίλησαν στην «Ε» για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της ΕΠΣ, με κολακευτικά λόγια επίσης μίλησε ο διοικητής του στρατοπέδου Αδάμος Κώστας ο οποίος έχει το γιό του στις Ακαδημίες για την ποιοτική δουλειά που διεξάγεται, στις Ακαδημίες για τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΕΠΣ που είναι πάντα κοντά στα μικρά παιδιά και δίνουν λύσεις.

 

Άνετη νίκη των Ποντίων

Αν και στο πρώτο μέρος έμεινε στο 0-0, στο δεύτερο μέρος πάτησε γκάζι η ΑΕ Ποντίων και επικράτησε με 4-1 στο Μέγαρο επί του τοπικού Κεραυνού, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το 2/2 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο Ντεμάι μέσα σε οκτώ λεπτά(52’και60’) έκανε το 0-2, ενώ στο74’τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Σάλο, ενώ ο Παπαηλίας δυο λεπτά πριν από τη λήξη έκανε το 4-0. στις καθυστερήσεις απλά ο Δρόσος έβαλε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους.

 

ΜΕΓΑΡΟ : Καλύβας,Λιανός,Χαρισόπουλος,Φασούλας(46’Γιαμπίρης), Γιάκας Κ., Βασιλόπουλος, Σιώτας, Γιιάκας Π. (70’Δρόσος), Βασιλόπουλος Β., Κιουμπλής, Χρυσής.

 

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ : Παπατσάνης, Εμπρικίδης, Αράπογλου, Παπαηλίας, Αράπογλου Ε., Παπαδόπουλος, Κοτσατίσογλου (88’Καραπάς), Σάλο, Κύρου (80’Κεχαγιάς), Ζούτος (80’Στεργιούλας), Ντεμάι.

 

Με νίκη προχώρησε και ο ΑΓΟ Δήμητρας, αφού κέρδισε με 2-1 τον ΑΟ Σειρήνας που κρίθηκε στο πρώτο μέρος. Ο Τσιρώνας μόλις στο5’  έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ο Στεφόπουλος στο30’διπλασίασε τα γκολ της ομάδας και ο Αντωνιάδης οκτώ λεπτά αργότερα έκανε το 2-1.

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ : μπαράκας, Τζημουρόπουλος,    Καραλιάκος, Ρότση, Τσιρώνας,Ιωσηφίδης,Παπαδόπουλος,(46’Λάλος Λ.), Ορφανίδης, Μπιζιώτας, Στεφόπουλος, Λάλος Γ. (55’Καραδήμος),88’Τζιούφας).

ΣΕΙΡΗΝΑ : Σιούμπουρας, Φούντογλου, Κόνι, Γιώτας, Μπαλντούμης (85’Λόλας), Μήτσιος, Φαρμάκης, Γριζάς, Νικολαίδης, Τσιάτσιος, Αντωνιάδης.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ