Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Ένταξη για Ηρακλή, Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου στη Β΄Εθνική, καλοί οιωνοί για τον Πρωτέα και τα … καβούρια στις τσέπες )

Στην Β΄ Εθνική αναμένεται να αγωνιστούν την νέα αγωνιστική περίοδο ο Ηρακλής, Καβαλά και Ολυμπιακός Βόλου, στον Ηρακλή ως γνωστό αγωνίζεται ο δικός μας Άκης Γεωργίου

Προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο Βαζάκας Γιώργος ο όποιος στο παρελθόν ήταν και πάλι στην τεχνική ηγεσία της Θεσσαλικής ομάδας.

 

Ιδιαίτερα εξυπηρετικοί στο κοινό είναι οι καθηγητές της δευτεροβάθμια εκπαίδευσης Μπόλης Δημήτρης και ο προϊστάμενος του Νεόφυτος Παναγιωτίδης.

Συνεχίζεται  η λεηλασία ξύλευσης των δασών χωρίς κανένα μέτρο, κάτι πρέπει να κάνει η διεύθυνση δασών ώστε να προστατέψει τα πανέμορφα δάση.

Τώρα με την άνοδο του πετρελαίου όλοι έχουν στραφεί στο ξύλο και το κυριότερο οι πιο πολλοί κάνουν  παράνομο εμπόριο ξύλων.

 

Ο Πρωτέας και η Ελληνική ομοσπονδία  καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία  με τον Δήμο διοργανώνουν στα Γρεβενά το αθλητικό τουρνουά «3 με 3» το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία στις 9.00  το πρωί.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ακαδημίες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος και τα μέλη της ΕΠΣ έχουν τελειώσει τις εργασίες και τις παρεμβάσεις στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ ώστε να υποδεχτούν τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ οι αίθουσες κλιματίζονται όπως και το χειμώνα λειτουργεί η θέρμανση και φυσικά αίθουσα με βίντεο ώστε οι μικροί ποδοσφαιριστές να βλέπουν και ποδόσφαιρο.

Το κυριότερο επίσης είναι το πανέμορφο γήπεδο που διαθέτει η ΕΠΣ για τα μικρά παιδιά διότι όλοι γνωρίζουν τις συνθήκες που επικρατούν στον Νομό μας το χειμώνα βροχές κ.α. Τέλος στον όμορφο καθαρό και ασφαλές χώρο υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για Ακαδημίες.

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν προχθές στο ΔΑΚ  Πυρσός και Κάστωρ, ο Πυρσός παρουσιάστηκε βελτιωμένος και έχασε αρκετές ευκαιρίες να ανεβάσει το σκορ. Προπονητής στον Κάστωρ είναι ο Πέτρος Τσούκλης που παλιά αγωνίστηκε  στον Πυρσό με επιτυχία.

Είμαστε σίγουροι ότι ο προπονητής του Πυρσού Θωμάς Παπαδόπουλος κάνει πολύ καλή ποιοτική δουλειά στον Πυρσό, τα αποτελέσματα θα φανούν γρήγορα, πρέπει όμως και η διοίκηση να επισπεύσει στην απόκτηση δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών.

 

Προπονητής στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών είναι ο Γρεβενιώτης Στέργιος Κιούρκας, προχθές στον αγώνα ντέρμπι με την Αριδαία τον παρακολούθησαν περίπου 1500 φίλαθλοι, μιλάμε για παιχνίδι Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ.

Πρέπει να  καταλάβουν όλοι ότι ο Πυρσός  είναι πυρσός και είναι η αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιωτών, όσοι έκαναν ομάδες για προσωπική προβολή διαλύθηκαν, όπως Αγράμπελη. Μέγα Αλέξανδρος, ΠΑΣ Μερά κ.α.

Όσοι ασχολούνται με Ακαδημίες πρέπει να τηρούν όλες τις προδιαγραφές, μην ξεχνάμε ότι έχουμε βαρύ χειμώνα, χρειάζονται λοιπόν εγκαταστάσεις ώστε τα μικρά παιδιά να προπονούνται απρόσκοπτα.

Σε λεπτή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πυρσού Άγγελος Κοτσατίσογλου, σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος για τις προπονήσεις, η στήλη του εύχεται περαστικά.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι στο ποδόσφαιρο αν δεν βάλεις χρήματα από την τσέπη σου δεν γίνεται τίποτα. Ήρθε ο Παπαϊωάννου έβαλε χρήματα, κοντά στα δύο εκατομμύρια  ευρώ και τον έκαναν κριτική αυτοί που έχουν καβούρια στην τσέπη τους.

Σε φιλικό παιχνίδι που διξήχθει προχθές Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας ο Πρωτέας κέρδισε τον Λασσάνη ενώ το Σάββατο ο Πρωτέας θα μεταβεί στη  Βέροια όπου θα αντιμετωπίσει τον Φίλλιπο Βέροιας.

Καλή η προσπάθεια της νύν διοίκησης του Πυρσού, για την ομάδα θα ήταν τελείως διαφορετική αν  στην ομάδα συμμετείχε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, όλοι θα θυμόμαστε ότι με την έλευση του στον Πυρσό κατά την διάρκεια των προπονήσεων οι κερκίδες ήταν γεμάτες.

 

Κ.Μ 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ