Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική ενημέρωση … (12/9/2011)

-Πυρσός Γρεβενών

Αδειούχος ο Σαμαράς

Στα Γρεβενά  θα επιστρέψει σήμερα ο στρατευμένος προπονητής του Πυρσού Γιάννης Σαμαράς, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από την μονάδα που υπηρετεί την θητεία του και έτσι, για λίγες ημέρες θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει την ομάδα του. Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της  με δύο ποδοσφαιριστές, έναν στόπερ και ένα χαφ, οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Πυρσό.

-Ανεβαίνουν οι Γρεβενιώτες Διαιτητές

Νέα μεγάλη επιτυχία για το Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο και τη διαιτησία αποτελεί η ένταξη του Ανδρέα Καραλιόλου και του Δημήτρη Ρίγκου στους πίνακες διαιτησίας της Football League. Από κει και πέρα, είναι θέμα χρόνου να ενταχθεί και ο Κώστας Τσέτσιλας στους πίνακες της  Football League 2, ο οπoοίος πέρσι αναδείχθηκε δεύτερος καλύτερος διαιτητής της Δ’ Εθνική. Η διπλή αυτή επιτυχία δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση της ΕΠΣ Γρεβενών και ιδιαίτερα από  τον πρόεδρο Γιώργο Κοσματόπουλο.

-Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Ξεκίνησε προχθές το πρωτάθλημα στην Α΄ κατηγορία στην ΕΠΣ Γρεβενών. Το Σάββατο διεξήχθησαν τέσσερα παιχνίδια και την Κυριακή δύο, το Σάββατο παιχνίδι με πολλά τέρματα έγινε στο πανέμορφο γήπεδο της Παλιουργιάς ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Κιβωτό με την τελευταία να φεύγει με τους τρείς βαθμούς. Παρότι στο σκορ προηγήθηκε η Παλιουργιά με τέρματα του Ιωαννίδη και Μπαλάφα στην συνέχεια η Κιβωτός ανέβασε στροφές και με τέρματα του Αραβόπουλου δύο και του Στεργιόπουλου και Αλεξίου πήρε την νίκη με σκορ 4-2. Στο γήπεδο του Μεγάρου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ποντινή που προηγήθηκε στο σκορ με τον Παναγιωτίδη και ισοφάρισε το Μέγαρο με τον Μήττα. Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Άρης Καρπερού, κέρδισε στο γήπεδο του στο 87΄ με τέρμα του Τζέλλα τον Βατολάκκο με 1-0.

Στο γήπεδο της Ιτέας η γηπεδούχος ομάδα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ισοφάρισε τον Καμβουνιακό Δεσκάτης 2-2 και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό. Για τη Δεσκάτη σκόραραν οι Σωτήρης- Παπατσάνης και για την Ιτέα Καραγιάννης και Γιάννης Νατσιόπουλος.

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στην Κοκκινιά Πολύδενδρο και την Σειρήνα, το ματς έληξε 2-2, προηγήθηκε η Κοκκινιά Πολύδενδρο με τους Γκούμα και Στρίμπα και ισοφάρισε η Σειρήνα με τους Κουκουτσέλα και Κούσκουρα.

Αμυγδαλιά- Κτηνοτροφικός- Αστέρας 1-7. Φύλλο και φτερό έκανε την γηπεδούχο ομάδα της Αμυγδαλιάς ο Κτηνοτροφικός Αστέρας φιλοδωρώντας την με επτά τέρματα και έτσι έδειξε ότι θα είναι ομάδα με υψηλές προσδοκίες στο πρωτάθλημα. Τα τέρματα της Καληράχης σημείωσαν οι Ξάνθος- Παπαϊωάννου- Τέρζης- Χαντάβας- Μήττας- Ελευθεριάδης- Ρόβας, το γκολ της τιμής για την Αμυγδαλιά πέτυχε ο Ντινόπαπας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αμυγδαλιά- Κτηνοτροφικός Αστέρας 1-7

Παλιουργιά- Κιβωτός 2-4

Κοκκινιά Πολύδενδρο- Σειρήνα 2-2

Καρπερό- ΑΕΠ Βατολάκου 1-0

Μέγαρο- Ποντινή 1-1

Ιτέα- Δεσκάτη 2-2

Ρεπό Άγιος Γεώργιος

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ