Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σχόλια … (25/10/2011)

Στο παιχνίδι Παναθηναϊκού- Εργοτέλη τέταρτος διαιτητής ήταν ο Θάνος Δημήτρης που είχε να κάνει αρκετή δουλειά με τα πανό που είχαν αναρτηθεί και έπρεπε να κατέβουν.

Εδώ και δέκα χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών με διαφορετικές ομάδες ο Μιχάλης Τσαπατσάρης, τώρα αγωνίζεται με την φανέλα του Κτηνοτροφικού Αστέρα όπου είναι μεγάλη η συμβολή του στην καλή πορεία που διεξάγει η ομάδα του. Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής ο Μιχάλης είναι και άριστος επαγγελματίας.

Γενικός αρχηγός στην ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών είναι ο Γρεβενιώτης Κιούρκας Στέργιος, εδώ και πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής έκανε μία αξιόλογη καριέρα, ξεκίνησε από τον Πυρσό στην συνέχει αγωνίστηκε στην Β  Εθνική με την φανέλα των Γιαννιτσών Καρδίτσας κ.α. την τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή για τον Ηρακλή όταν αγωνιζότανε στα Γιαννιτσά.

Παρών στο παιχνίδι Πυρσού- Γρεβενά Αεράτα ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού Γιαννούλας Γιώργος όπου παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τον Πρόεδρο των Αστυνομικών υπαλλήλων Γρεβενών Χρήστο Τριτώνη.

Δεύτερο κρούσμα βίας είχαμε προχθές στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας σε βάρος διαιτητή, την προηγούμενη φορά ποδοσφαιριστής της Δεσκάτης χειροδίκησε σε βάρος του βοηθού διαιτητή Βλαχάκη, προχθές παίκτης της Σειρήνα επιτέθηκε στον διαιτητή Δροματζίκα, το λόγο τώρα έχει η επιτροπή τιμωριών της ΕΠΣ.

Η ομάδα της Σειρήνα πάντα ήταν υπόδειγμα φιλοξενίας σε όλες τις ομάδες, από την στιγμή όμως που ανέβηκε στην Δ΄ Εθνική με μετά υποβιβάστηκε μπήκε σε διαφορετική τροχιά, χρειάζεται σωστή διαχείριση από τους διοικούντες ποδοσφαιριστές και προπονητή την παρούσα χρονική στιγμή.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Σειρήνα είναι ποδοσφαιρομάνα και δεν τις αρμόζουν τέτοιες ενέργειες όπως η προχθεσινή, διεκόπη το παιχνίδι Σειρήνας- Μέγαρο, ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από την Σειρήνα αγωνίστηκαν στην Α΄  Β΄ και Γ΄ Εθνική, βλέπε Βαζάκα Γιώργο, Τσιάτσιο Δημήτρη Α΄ Εθνική, Κιούρκος Στέργιος Α΄ Εθνική και άλλοι παίκτες.

Μάθημα υπό το φώς των προβολέων έκαναν προχθές οι διαιτητές της ΕΠΣ Γρεβενών, στο μάθημα συμμετείχαν περίπου 20 διαιτητές.

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ  ήταν στο προχθεσινό παιχνίδι ΟΦΗ- ΑΕΚ ο Παπουλής όπου όλοι θα τον θυμόμαστε από τις περίτεχνες ενέργειές του και την ταχύτητά τους όταν έπαιξε στον Πυρσό.

Στις 6 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, σύμφωνα με τον Πρόεδρο επιτροπής πρωταθλημάτων Δ΄ Εθνικής κ.           Τουπαλιάρη ο οποίος προχθές επισκέφθηκα τα Γρεβενά.

Σήμερα ξεκινάει το πρωτάθλημα ενώσεων, η μικτή ομάδα  της ΕΠΣ Γρεβενών αγωνίζεται στην Κοζάνη με τις αντίστοιχες ομάδες της Κοζάνης, στις 13:00 αγωνίζονται οι παίδες και στις 15:00 οι νέοι.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ