Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σχόλια … (10/2/2012)

ΠΥΡΣΟΣ. Ακόμη μία Κυριακή χωρίς παιχνίδι για τις ομάδες τις Δ Εθνικής του τρίτου ομίλου λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο οι προπονήσεις των πρασίνων διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας .Παρ΄ όλα αυτά η όρεξη και η διάθεση των παικτών του ΠΥΡΣΟΥ περισσεύει.

Γρεβενά ΑΕΡΑΤΑ. Στο γήπεδο του Πόρου διεξάγονται οι προπονήσεις της ομάδας υπό τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Μπαλοδήμου. Φυσικά πάντα υπό αντίξοες συνθήκες, αυτό φυσικά στοίχησε την ομάδα με τα δύο άτυχα αποτελέσματα με τη Νάουσα και τα Λευκάδια. Στην ομάδα δεν το βάζουν κάτω και για την συνέχεια παραμένουν θετικά αποτελέσματα και αναρίχηση στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Κανονικά θα διεξαχθούν τα παιχνίδια στο μπάσκετ της ΕΚΑΣΔΗΜ. Ο πρωτοπόρος Πρωτέας , αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου. Το κλίμα στην ομάδα του Πρωτέα είναι πάρα πολύ καλό, άλλωστε ο Πρωτέας φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Πέτρου Μουρουζίδη πάει φούλ για άνοδο στη Γ Εθνική. Το Σάββατο ο Πρωτέας διεξάγει τον ετήσιο χορό του.

Το Σάββατο 11-2-2012

Βελβενδό – Ελιμεία

Αι Γιώργης – Πρωτέας

Καστοριά – Αμύνταιο

Πτολεμαϊδα – Σιάτιστα

Λασσάνης – Αριστοτέλης

 

Διευθυντής στην Τράπεζα Πειραιώς είναι ο Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος αγωνίστηκε παλιά με επιτυχία στον ΠΥΡΣΟ. Αμυντικός ο Ρίζος διακρινόταν για τα πλούσια σωματικά προσόντα και φυσικά ήταν απροσπέλαστος. Ιδιαίτερα αγαπητός στο Νομό μας ο Δημήτρης Ρίζος τον διακρίνει το ήθος και η εντιμότητα.

Τοπικό ντέρμπυ έχουμε το Σάββατο στο μπάσκετ, ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας τον Πρωτέα.

Το Σάββατο σε κέντρο της πόλης μας ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ ο ΠΡΩΤΕΑΣ πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, όπως ξέρει να το διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία η διοίκηση του ΠΡΩΤΕΑ.

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο Ράδιο ΓΡΕΒΕΝΑ ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δασταμάνης, όπου αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν τον αθλητισμό του Νομού μας.

Όπως πάντα ο Δασταμάνης ήταν κατατοπιστικός και φυσικά πάντα αληθινός. Αναγνώρισε τα προβλήματα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσο τον επιτρέπουν τα οικονομικά.

Στον Ατρόμητο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα πάρει μεταγραφή  ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος είναι διακαής πόθος του Δώνη, αλλά ποιος δε θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη στον ρόστερ του.

Φώτης Παπουλής, Καζναφέρης, Ερος Γκαμπόρ, Σανχούρχο. Ολοι πέρασαν από τον ΠΥΡΣΟ, όταν φυσικά ήταν στην Γ Εθνική. Οι φίλαθλοι του ΠΥΡΣΟΥ τους απολάμβαναν και φυσικά έβλεπαν ποδόσφαιρο ποιότητας.

Αναβολή πήρε η δίκη για τα επεισόδια που συνέβησαν στον αγώνα Βέροιας – ΠΥΡΣΟΥ με τον ανεκδιήγητο  διαιτητή τότε Φραγκάκη.

Στη πόλη μας βρέθηκε προχθές ο πρώην πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρης Παπαϊωάννου ώστε να παραβρεθεί στην δίκη.

Στις 18 Φλεβάρη θα γίνει η κοπή πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών επίσης θα γίνει απονομή μεταλλίων σε αθλητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους αγώνες.

Για αρκετά χρόνια ήταν κοντά στον ΠΥΡΣΟ ο Κώστας Τσουκαλάς και όχι μονό ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στο ποδόσφαιρο του Νομού μας, Είναι παράγοντας που έβαλε αρκετές φορές χρήματα για να βοηθήσει το ποδόσφαιρο.

 

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ