Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά και άλλα σφηνάκια: Ο διαρρήκτης, οι λακκούβες και η … πόλη των σπασμένων αμορτισέρ!

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω μεταμεσονύκτιες ώρες της Δευτέρας ο διαρρήκτης των καταστημάτων που επιχείρησε να «δράσει» τελευταία στην πόλη μας.

Για μια ακόμη φορά οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών απέδειξαν ότι η εγκληματικότητα δεν μπορεί να επικρατήσει στην περιοχή μας. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Γρεβενών αφού κατηγορείται για κακούργημα.

Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τους αστυνομικούς των Γρεβενών καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Νταλέτσο που παρά την αδιαφορία της πολιτείας για τα τόσα προβλήματα τους, αυτοί εξακολουθούν να δίνουν δείγματα γραφής και τον καλύτερο τους εαυτό.

Τα συγχαρητήρια μας και στους υπευθύνους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος με τις εμφανείς μεταλλικές αναμονές για κολώνες φωτισμού που υπήρχαν στο πεζοδρόμιο του 9ου νηπιαγωγείο και αποτελούσαν κίνδυνο για τα παιδιά.

Φυσικά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τις λακκούβες που υπάρχουν στην πόλη μας, για τα ατελείωτα χώματα στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, αλλά και για τις ανύπαρκτες διαγραμμίσεις.

Τα ίδια και χειρότερα στο δρόμο προς τη Σμίξη και το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας.

Αντί για πόλη των μανιταριών, οι επισκέπτες σίγουρα θα μας χαρακτηρίσουν ως πόλη των λακκουβών και των σπασμένων αμορτισέρ…

Μιας και αναφερθήκαμε σε επισκέπτες, στο παρελθόν είχαμε γράψει ότι αποτελεί αναγκαιότητα να μεταφερθεί η πιάτσα των ΤΑΞΙ που βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας (Λαχαναγοράς) από την Κ. Ταλιαδούρη, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο παλιό Δασαρχείο. Έτσι θα μπορούν άνετα να σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία στο κέντρο της πόλης για την βόλτα, το φαγητό ή τα ψώνια τους.

Είδος προς εξαφάνιση αποτελούν από τα πεζοδρόμια, οι μικροί κάδοι απορριμμάτων, ΐτσι όποιος θέλει να διατηρήσει καθαρή την πόλη αναγκάζεται να κρατάει πάνω του ότι δεν χρειάζεται μέχρι να μπορέσει να το πετάξει εκεί που πρέπει και όχι στο δρόμο.

Η άνοιξη έφτασε και η κεντρική πλατεία άρχισε να γεμίζει από κόσμο. Καλά είναι όμως να δούμε και την Δημοτική αστυνομία να απαγορεύει την κυκλοφορία του κάθε είδους οχήματος που βλέπουμε να κάνει βόλτες μέσα στα μικρά παιδιά που παίζουν ανέμελα. Αν περιμένουμε να γίνει πρώτα το ατύχημα τότε θα είναι πολύ αργά για όλους…

Κ.Μ.

Την ήττα γνώρισε προχθές η ομάδα μπάσκετ το Κεραυνού Αγίου Γεωργίου στον αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στην Νεάπολη όπου ηττήθηκε από την τοπική ομάδα

Τον αγώνα Ξάνθης – Ατρόμητου διαιτήτευσε ο Δημήτρης Θάνος της ΕΠΣ Γρεβενών όπου για ακόμη μία φορά η βαθμολογία του παρατηρητή διαιτησίας ήταν υψηλή

Με δύο ασίστ του δικού μας Άκη Γεωργίου ο Ηρακλής πήρε την νίκη στην Δράμα επί της τοπικής ομάδας με σκορ 2-0. Ο Γεωργίου ήταν ασταμάτητος και σε κάθε του επίθεση δημιουργούσε αναστάτωση στην άμυνα της Δόξας Δράμας.

Ενώ ο τέως προπονητής του Άρη Αλκαράθ είχε στο πλάνο τον Αλέξη Καραγιάννη, οι μετέπειτα προπονητές Μιχαλήτσιος και Παπαδόπουλος δεν τον υπολογίζουν. Από την μέρα που ανέλαβαν οι δύο προπονητές του Άρη η ομάδα των κίτρινων συνεχίζει την κατρακύλα και βαδίζει ολοταχώς προς την Β΄ Εθνική.

Επίσκεψη πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Γρεβενών ο βουλευτής Γρεβενών κ. Κοψαχείλης όπου συνοδευόμενος απο τον διοικητή κ Σημαδόπουλο, τον διευθυντή οικονομικού κ. Γιαννακόπουλο τον αντιπρόεδρο Βασδέκη Μίλτο. Επισκέφθηκαν τον χώρο όπου γίνονται εργασίες για την τοποθέτηση αξονικού τομογράφου και τον θάλαμο κρατουμένων.

Εργασίες έγιναν προχθές στον θάλαμο κρατουμένων στο Νοσοκομείο Γρεβενών όπου ενισχύθηκε ο χώρος όπου φυλάσσονται οι φυλακισμένοι. Η διοίκηση του Νοσοκομείου με επικεφαλή τον διοικητή κ. Σημαδόπουλο κινήθηκε με γρήγορες διαδικασίες.

Στην ορκωμοσία του γιού του Θανάση παρέστη προχθές ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου ο οποίος πήρε το πτυχίο του από το οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας όπου φοιτούσε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κόρη του Δημήτρη Παπαϊωάννου εισήχθη πέρυσι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκη στο τμήμα ψυχολογίας με 18.900 μόρια.

Φινάλε είχαμε προχθές Κυριακή στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, ο Πυρσός παραμένει στην κατηγορία, ελπίζουμε την νέα αγωνιστική περίοδο να δούμε μία διαφορετική ομάδα.

Προπονητής με μεγάλες προοπτικές είναι σύμφωνα με τον Γρεβενιώτη δημοσιογράφο Βαγγέλη Γυφτόπουλο ο Ανδρέας Παντζιαράς , πρόκειται για ένα πανέξυπνο προπονητή τόνισε στην «Ε» ο Γυφτόπουλος, το μέλλον του προβλέπεται λαμπρό.

Δεν διεξήχθησαν προχθές παιχνίδια μπάσκετ στην Γ΄ Εθνική, παρόλα αυτά όμως ο Πρωτέας συνέχισε την προετοιμασία για το επόμενο Παιχνίδι με την Αριδαία στην Αριδαία όπου ο Πρωτέας θέλει ακόμη μία νίκη ώστε να αναρριχηθεί ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Τρείς ποδοσφαιριστές από τα Γρεβενά αγωνίζονται στην ομάδα της Κοζάνης Τραυλός- Στεργιόπουλος- Τζερεμές. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να βρούνε λύση ώστε οι εν λόγω ποδοσφαιριστές να ενταχθούν στο ρόστερ των πρασίνων.

Και οι τρείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κοζάνη είναι παίκτες με ποιότητα και πρέπει πάση θυσία την νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνίζονται στον Πυρσό.

Την επιθυμία του να αποχωρίσει από την ομάδα του Πυρσού μας εξέφρασε ο Τσαρτσαρής για την νέα αγωνιστική περίοδο, τον λόγο δεν γνωρίζουμε..

Το παρόν στο προχθεσινό παιχνίδι Κοζάνης- Πυρσού έδωσαν  οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πυρσού Γιώργος Τσιμπέρης και Βαγγέλης Σανόπουλος, δύο ποδοσφαιριστές που άφησαν εποχή με το καλό ποδόσφαιρο που έπαιζαν και φυσικά με τις περίτεχνες ενέργειες του ξεσήκωσαν τους φιλάθλους.

Για το πρωτάθλημα παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας οι παλαίμαχοι του Πυρσού κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα της Κοζάνης με σκορ 3-1 στο ΔΑΚ προχθές την Δευτέρα

 

Τελείωσαν προχθές οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Δ Εθνικής του τρίτου ομίλου . Ο Πυρσός έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με ισόπαλο αποτέλεσμα στην Κοζάνη ,  1-1 με την πρωτοπόρο τοπική ομάδα.

Οι πράσινοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στο ΔΑΚ της Κοζάνης . Άριστα στημένη η ομάδα του Σωτήρη Μαυροδήμου προηγήθηκε στο σκορ με ένα πανέμορφο γκολ του Θεόδωρου Χαραλαμπίδη μετά από κόρνερ του Τσαρτσαρή , μάλιστα έχασε αρκετές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα. Στην συνέχεια ισοφάρισε η Κοζάνη , πίεσε , είχε δύο δοκάρια αλλά σωστά στημένη η άμυνα των πρασίνων και σε καλή μέρα του τερματοφύλακα Θάνου Αθανασόπουλου  απέτρεψαν τους Κοζανίτες να πάρουν το τρίποντο . Με το τέλος του παιχνιδιού οι προπονητές Μαυροδήμος του Πυρσού και Παρασκευάς της Κοζάνης έκαναν δηλώσεις στο Super 28 .

Ο Σωτήρης Μαυροδήμος τόνισε την ανάγκη να συσπειρωθούν όλοι οι Γρεβενιώτες ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα με όσους έχουν οικονομική δυνατότητα, διότι όπως είναι τώρα τα πράγματα η ομάδα δεν έχει μέλλον .Στην συνέχεια τόνισε ότι όταν ανέλαβε την ομάδα πίστεψε και πιστεύει στο υπάρχον δυναμικό , είναι όλοι τους εξαιρετικοί χαρακτήρες και ποδοσφαιριστές και ότι μπορούν και την νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνιστούν στη ν ομάδα, και να την οδηγήσουν πολύ ψηλά.

Ο τεχνικός της Κοζάνης κ. Παρασκευάς τόνισε ότι η ομάδα του πέτυχε τους στόχους της και τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και για την νέα αγωνιστική περίοδο ότι θα πρωταγωνιστήσει και πάλι.

 

 

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ