Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια (Ποιες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν και ποιες θα το … διαλύσουν)

ΕΠΣ Γρεβενών

Προχθές ξεκίνησαν την προετοιμασία οι ομάδες του Κτηνοτροφικού Αστέρα ΑΓΟ Δήμητρας και Καμβουνιακός Δεσκάτης. Ο Κτηνοτροφικός Αστέρας διεξάγει τις προπονήσεις στο γήπεδο στην περιοχή  Μερά και υπό τις οδηγίες του τεχνικού Τόλη Μίχου. Ως γνωστό ο Κτηνοτροφικός Αστέρας αρνήθηκε να αγωνιστεί στην Δ΄ Εθνική λόγου οικονομικών προβλημάτων.

Ο ΑΓΟ Δήμητρας ξεκίνησε την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαράκα με όνειρα και φιλοδοξίες για μία καλή πορεία στην Α΄ κατηγορία.

Τέλος ο Καμβουνιακός Δεσκάτης στοχεύει για φέτος να πρωταγωνιστήσει, άλλωστε ξεκινά την νέα αγωνιστική περίοδο κανονικά χωρίς μείον βαθμούς διότι πέρυσι ξεκίνησε με μείον έξι βαθμούς.

Κ.Μ

 

Πυρσός

Δεν υπάρχει κάτι για την ομάδα του Πυρσού τουλάχιστον μέχρι αυτήν την στιγμή παρότι προχθές μέλος της διοίκησης δεσμεύτηκε ότι θα ανακοινωθεί το νέο συμβούλιο, όσο και συμφωνία με τους πιο πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνιζότανε στην ομάδα του Πυρσού πέρυσι.

Η προετοιμασία σύμφωνα με πληροφορίες μας θα ξεκινήσει τις 22 Αυγούστου στο ΔΑΚ, εμείς πάντως πρέπει να τονίσουμε ότι είναι λάθος της διοίκησης του Πυρσού και σ΄ αυτούς που έκαναν τις διαπραγματεύσεις με τους Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές όπως Τραυλό, Στεργιόπουλο, Μπλάντο, να τους  αφήσουν να πάνε σε άλλες ομάδες,  εδώ λοιπόν είναι η απειρία των παραγόντων.

Μάλιστα προχθές παράγοντας παλιός του Πυρσού μας έλεγε ότι δεν θα άφηνα αν ήμουν εγώ να φύγουν Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές να πάνε σε άλλες ομάδες.

Ελπίζουμε πάντως έστω και τη τελευταία στιγμή να στελεχωθεί επαρκώς το ρόστερ του Πυρσού με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές διότι αν δεν γίνει αυτό θα είναι στο γήπεδο όπως και πέρυσι μόνον 50 φίλαθλοι.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ