Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια: Ο Πρωτέας, ο πρώην Προέδρος του Πυρσού και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρώτο γκολ με την φανέλα της νέας του ομάδας σημείωσε προχθές ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.
Ο οποίος να τονίσουμε ότι αγωνίζεται στην ιταλική Μπολόνια, για την οποία είναι χρήσιμος ενώ για τον Παναθηναϊκό δεν ήταν.
Στην πόλη μας και στην πόλη του, βρέθηκε προχθές ο πρώην Προέδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου, όπου συναντήθηκε και παρέθεσε γεύμα στους φίλους του και στους παλιούς συνεργάτες σε κεντρική ταβέρνα της πόλης μας.
Καθηλωμένοι όλοι οι Γρεβενιώτες ήταν προχθές στην τηλεόραση, όπως όλοι οι Έλληνες ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ που έληξε 0-3, με θρίαμβο των Μαδριλένων.
Ένα παιχνίδι σπάνιας ομορφιάς , με φιλάθλους με επίπεδο , παρακολούθησαν το παιχνίδι με κόσμια συμπεριφορά και στο τέλος χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες.
Φανταζόμαστε ένα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού με αρκετές διμοιρίες των ΜΑΤ παρόν και με εμπρηστικές δηλώσεις των Μαρινάκη και Αλαφούζο , που θα το τίναζαν στον αέρα.
Αυτό λοιπόν είναι το ισπανικό ποδόσφαιρο , όπου οικογένειες παρακολουθούν το ποδόσφαιρο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ εδώ στην Ελλάδα , ευτυχώς όμως , είναι λίγοι οι κακοί φίλαθλοι που αν πας με τα παιδιά σου στο γήπεδο κινδυνεύεις με δακρυγόνα διότι σίγουρα θα δημιουργηθούν επεισόδια.
Δηλώσεις από την Νάπολι της Ιταλίας έκανε προχθές ο Ντιέγκο Μαραντόνα όπου πήγε να λύσει το πρόβλημα με την φορολογία . Για τον Πελέ τόνισε ότι λέει βλακείες όταν μπερδεύει τα χάπια του ενώ για τον Μέσι δήλωσε ότι η Μίλαν τον έβαλε στο κλουβί. Εμείς λέμε μάλλον ο Μαραντόνα μπερδεύει τα χάπια του και λέει βλακείες.
Την ήττα γνώρισαν προχθές για το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα , η σχολική ομάδα του Λυκείου Γρεβενών από την αντίστοιχη ομάδα των Σερρών.
Διαιτητής στον αγώνα ήταν ο Κώστας Τσέτσιλας ο οποίος αρίστευσε . Έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες , δύο στην ομάδα των Σερρών και μία στην ομάδα των Γρεβενών.
Για ακόμη μία φορά η ομάδα των Γρεβενών αποκλείστηκε από την ομάδα των Σερρών .

Πριν λίγα χρόνια στο ίδιο γήπεδο της ΕΠΣ Γρεβενών η ομάδα των Σερρών κέρδισε την ομάδα των Γρεβενών όπου έγιναν επεισόδια , όπου πήραν μέρος γονείς ποδοσφαιριστών των Γρεβενών οι οποίοι ξυλοκόπησαν ποδοσφαιριστές των Σερρών.
Στα Γρεβενά αγωνίζεται και στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας αγωνίζεται ο Πρωτέας όπου αντιμετωπίζει την ομάδα του ΒΑΟ Θεσσαλονίκης και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.
Με την ομάδα της Σκύδρας , στην Σκύδρα αγωνίζεται το Σάββατο 2 Μαρτίου η ομάδα των γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου που θέλει την νίκη, αν και αυτό φαντάζει δύσκολο.
Ανώτερος ο Ολυμπιακός, προχθές Τετάρτη, κέρδισε στα Γιάννενα την ομώνυμη ομάδα με σκορ 1-0 , για το θεσμό του κυπέλλου . Δυστυχώς όμως με την λήξη του αγώνα είχαμε εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο όπου επιτέθηκαν στον Τζιμπούρ.
Τον αγώνα κάτω των 20 ανάμεσα του ΠΑΣ Γιάννενα και Αστέρα Τρίπολης θα διευθύνει ο Κώστας Τσέτσιλας.
Έρευνα θέλει να διεξαχθεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να δει ποιος πυροβόλησε πρώτος κατά την διάρκεια απόπειρας απόδρασης του κακοποιού Βλαστού από τις φυλακές των Τρικάλων.

Αν είναι δυνατόν! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Στις φυλακές Διαβατών οδηγήθηκε ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, όπου καταδικάστηκε σε ισόβια από το δικαστήριο της Θεσσαλονίκης.
Έτσι μετά τον Άκη Τσοχατζόπουλο που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού τον ακολουθεί και ο παλιός αθλητής Παπαγεωργόπουλος . Αυτοί λοιπόν κυβερνούσαν την Ελλάδα. Τα εύσημα πρέπει να δώσουμε στην δικαιοσύνη , η οποία έκανε σωστά τη δουλειά της.

 

 

Μπάσκετ Γ Εθνική

Την ομάδα ΒΑΟ Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Πρωτέας , όπου θέλει φυσικά να επιστρέψει στις νίκες . Ο τεχνικός Πέτρος Μουρουζίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και έχει όλους τους μπασκετμπολίστες στην διάθεση του. Οι προπονήσεις  του Πρωτέα όλη την εβδομάδα διεξήχθησαν μέσασε πολύ καλό κλίμα και οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να πάρουν την νίκη και παράλληλα να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους οι οποίοι αναμένεται  να δώσουν το βροντερό παρόν την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο  της πόλης μας.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Φοίνικας Λάρισας – Αστέρας Λάρισας

Αργοναύτης – Παλαμάς

Ηρακλής Κοζάνης – Κιλκίς

Πρωτέας – ΒΑΟ

Ιωάννινα – Αριδαία

Αργος – Διόσκουροι

 

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Κανονικά θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Γρεβενών τόσο στην  Α΄ όσο και στην Β΄κατηγορία. Ο πρωτοπόρος Καμβουνιακός Δεσκάτης αγωνίζεται στην Μηλιά με την ομάδα της Κιβωτού , ενώ ο ΑΓΟ Δήμητρας υποδέχεται στην Δήμητρα τον Κτηνοτροφικό Αστέρα . Η ουραγός Ποντινή αγωνίζεται με το Μέγαρο και ψάχνει την πρώτη της νίκη.

Η Παλιουριά αγωνίζεται με την Σειρήνα ενώ η ΑΕΠ αντιμετωπίζει στο γήπεδο της τον Αρη Καρπερού . Στην Β κατηγορία δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα  στο Νεοχώρι και τον Έλατο ενώ το Παλαιοχώρι παίζει με τον ΠΑΟ Φελλίου . Η Αμυγδαλιά υποδέχεται τον ΠΑΟ Τριφυλλίου  ενώ οι Άγιοι  Θεόδωροι παίζουν με την Κοκκινιά.

 

 

ΓΗΠΕΔΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΩΡΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

 

                           Α-15η   Β -6η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

         ΣΑΒΒΑΤΟ  2/03/2013

26

ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

 

ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧ

3.00 μμ

 

27

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ

 

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ

   3.00 μμ

 

28

ΜΗΛΙΑΣ ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ

 

ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ

3.00 μμ

 

39

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ

 

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

3.00 μμ

 

21

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

 

ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ

3.00 μμ  

 

                               ΚΥΡΙΑΚΗ  03/03/2013

30

ΠΟΝΤΙΝΗΣ Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ            ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ

3.00 μμ

 

22

ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙ       ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ

3.00 μμ

 

23

ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ   ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ

3.00 μμ

 

24

ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΕΤ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ     ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛ

3.00 μμ

 

 

Περιφερειακό πρωτάθλημα

Με την 18η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής του τρίτου ομίλου , όπου ο Πυρσός έχει ρεπό ενώ τα Αεράτα μεταβαίνουν  στην Αλεξάνδρεια όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα. Ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κατερίνη ανάμεσα στην Νεοκαισάρεια και την πρωτοπόρο Κοζάνη. Η ΕΑ Παύλου αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Κάστωρ, η Νάουσα υποδέχεται στο γήπεδο της τα Λευκάδια Ημαθίας και τέλος ο ουραγός Μακεδονικός Κοζάνης αγωνίζεται στο γήπεδο του με το Άργος το οποίο θέλει πάση θυσία την νίκη ώστε να έχει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Νεοκαισάρεια – Κοζάνη

ΕΑ Παύλου – Κάστωρ

Νάουσα – Λευκάδια

Μακεδονικός Κοζάνης – Άργος

Αλεξάνδρεια – Αεράτα

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ