Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια: Ο Πρωτέας, οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου και οι δοκιμές ποδοσφαιριστών

Συνεχίζονται οι συζητήσεις της Διοίκησης του Πρωτέα με μπασκεπολίστες από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και όχι μόνο ώστε να εντάξουν στο ρόστερ δύο περιφερειακούς μπασκετμπολίστες και έναν ψηλό.

 

Μετά την αποχώρηση του Πέτρου Μουρουζίδη ένας προπονητής ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στον Πρωτέα, έχουμε αλλαγή σελίδας με την πρόσληψη του Γιάννη Χασιώτη. Ένας νεαρός και φιλόδοξος προπονητής που όλοι στην ομάδα ευελπιστούν ότι θα συνεχίσει το έργο του Πέτρου Μουρουζίδη.

 

Στόχος της διοίκησης του Πρωτέα για την νέα χρονιά είναι η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα και οι φίλαθλοι να παρακολουθούν καλό και ποιοτικό μπάσκετ.

-Στην πόλη μας και στο χωριό του το Σειρήνι, βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Τσιάτσιος, για ξεκούραση και φυσικά για να δει την οικογένεια του.

-Ο Δημήρης Τσιάτσιος έκανε ένα καλό πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό Βόλου όπου όμως  δεν κατόρθωσε να στεφθεί πρωταθλητής αφού η ομάδα του ηττήθηκε στον αγώνα μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

-Στην ομάδα νέων της Βέροιας υπέγραψε προχθές ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΠ, Καραγκίζης Κώστας , πρόκειται για έναν καλό ποδοσφαιριστή  με άριστη σωματοδομή και προσόντα που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

-Συνέντευξη παραχώρησαν  προχθές στο Super 28 οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Βασιλική Ζωγράφου και Έλενα Κουτσαλιάρη, όπου αναφέρθηκαν στις πανελλήνιες νίκες που σημείωσαν την προηγούμενη εβδομάδα στα Τρίκαλα.

-Στην κάμερα του Super 28 μίλησε και ο προπονητής των αθλητριών Σαράντης Μαρκόπουλος όπου αναφέρθηκε για τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης των αθλητριών και αθλητών.

-Ελπίζουμε κάποια στιγμή να τοποθετηθεί ταρτάν στο ΔΑΚ ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριες των δύο συλλόγων στίβου που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, Γυμναστική ένωση και Γυμναστικός Σύλλογος, να διεξάγουν τις προπονήσεις χωρίς προβλήματα.

-Περίοδος δοκιμών ποδοσφαιριστών είναι ο Ιούνης , ήδη αρκετοί Γρεβενιώτες ταλαντούχοι δοκιμάστηκαν ή δοκιμάζονται σε ομάδες ώστε να τους πείσουν ότι αξίζουν και να τους εντάξουν στο ρόστερ τους.

-Προχθές αναχώρησε από την πόλη μας, ο ποδοσφαιριστής του Άρη , Αλέξης Καραγιάννης , όπου πέρασε τις διακοπές του, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα των κιτρίνων.

-Ο Αλέξης Καραγιάννης είναι ένας ποιοτικός και ανερχόμενος ποδοσφαιριστής και είμαστε σίγουροι ότι θα καθιερωθεί στην ενδεκάδα του Άρη, άλλωστε ο Ισπανός προπονητής Αλκαράθ, είχε εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για το ταλέντο του.

-Τις επόμενες ημέρες κατόπιν επιθυμίας του αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Ηρακλή ο Άκης Γεωργίου μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, ήδη αρκετές ομάδες σούπερ λίγκας και Β Εθνικής θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

-Τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου,  αυτό αρμόζει σε Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά περνάει με επιτυχία τα τεστ σε ομάδα της συμπρωτεύουσας    , παρόλα αυτά όμως οι αρμόδιοι του τονίζουν ότι του χρόνου θα είναι πανέτοιμος για να ενταχτεί στο ρόστερ.

-Αρκετές φορές ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Καρπερού Κώστας Παπαδόπουλος  τόνισε στην στήλη μας ότι πρέπει να γίνει στην περιοχή Χασίων μια ομάδα με την επωνυμία ΑΟ Χασίων.

-Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Νίκος Κουρέλας , πιθανός προορισμός είναι ο Λεβαδειακός.Ελπίζουμε ο νεαρός Γρςεβενιώτης ποδοσφαιριστής να καθιερωθεί στην  εν λόγω ομάδα.

-Πρωταθλήτρια στον μεταγραφικό τομέα , τουλάχιστον μέχρι στιγμής,  στις ομάδες Α κατηγορίας της ΕΠΣ Γρεβενών αναδεικνύεται η ομάδα του Νεοχωρίου η οποία έχει εντάξει στο ρόστερ της τουλάχιστον  έξι ποδοσφαιριστές.

-Ολοι τονίζουν ότι από τις πιο νοικοκυρεμένες ομάδες είναι ο Παναιτωλικός, προχθές ο 24χρονος Αγγλος επιθετικός Φενιάν Μπράντι που ξεκίνησε καριέρα από την Ματσιστέρ Γιουνάϊτεντ και συνέχισε στη Σέφιλντ Γιουνάιντ μίλησε για το πέρασμα του από τον Παναιτωλικό χειμώνας 2012 λέγοντας μου υποσχέθηκαν σπίτι και αυτοκίνητο όμως δεν έπαιρνα καν τον μισθό μου, αναγκαζόμουν να κοιμάμαι στον καναπέ ενός φίλου μου. Επρεπε να ζητήσω κρεβάτι και λίγα χρήματα για να ζήσω.

 

-Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Βαζάκας. Η Διοίκηση του Βόλου εμπιστεύεται τον Γρεβενιώτη τεχνικό και του ανανέωσε το συμβόλαιο΄.

 

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές Τρίτη ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος επισκέφθηκε το χωριό του, Κυπαρίσσι, όπου είδε τους δικούς του.

 

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ