Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: O A. Παντζιαράς… η “ΜΑΘΗΤΟΦΡΕΝΕΙΑ” και η συνέντευξη του καρδιολόγου κ. Χ. Λιόλιου!!!

Συνέντευξη παραχώρησε την Τετάρτη ο Ανδρέας Παντζιαράς, νυν προπονητής του Απόλλων Καλαμαριάς όπου οδήγησε   τον ιστορικό Απόλλων στην Β Εθνική.

Ο Παντζιαράς εκφράστηκε με θετικά σχόλια για τον πρώην πρόεδρο του Πυρσού Δημήτρη Παπαϊωάννου, και αναφέρθηκε στην αγαπημένη του ομάδα τον Πυρσό όπου εξέφρασε τις προσωπικές του απόψεις.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να παίξει και την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών ο Καμβουνιακός Δεσκάτης που παρότι στους αγώνες μπαράζ τα έκανε θάλασσα.

Αυτά μας τόνισε ο Πρόεδρος του Καμβουνιακού κ. Κουτσίκος ο οποίος τόνισε ότι θα παραμείνει στην θέση της τεχνικής ηγεσίας  και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Πιτιλάκος.

Επίσης θα προωθηθούν νέοι ποδοσφαιριστές από τα τμήματα των Ακαδημιών στην πρώτη ομάδα.

Φαβορί για την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα την νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να είναι Αεράτα και Δεσκάτη.

Ελπίζουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση του ταρτάν στο ΔΑΚ. Τώρα ποιος θα το τοποθετήσει , ο Δήμος , η Περιφέρεια , τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρει.

Για τρίτη χρονιά , και μάλιστα με επιτυχία συνεχίζεται η έκδοση της εφημερίδας ΄΄ΜΑΘΗΤΟΦΡΕΝΕΙΑ΄΄ από τους μαθητές του 2ου Λυκείου Γρεβενών.

Με πλούσια και προσεγμένη ύλη με πολιτικά, αθλητικά, πολιτιστικά και καλλιτεχνικά θέματα , οι μαθητές του 2ου Λυκείου αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων και να συνεχίσουν αυτήν την υπέροχη προσπάθεια.

Για ακόμη μια χρονιά θα συνεχίσει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Αμυγδαλιάς ο Δημήτρης Ζιώγας.

Η διοίκηση της Αμυγδαλιάς έμεινε ευχαριστημένη από τον νεαρό προπονητή Δημήτρη Ζιώγα , και έτσι θα συνεχίσουν μαζί την νέα αγωνιστική περίοδο ώστε να πετύχουν τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α κατηγορία.

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο Super 28 ο καρδιολόγος Χρήστος Λιόλιος ο οποίος φυσικά αναφέρθηκε και στις προληπτικές εξετάσεις που πρέπει να κάνουν όλοι οι αθλητές.

Ο Χρήστος Λιόλιος εκτός από εξαίρετος επιστήμονας υπήρξε και αθλητής στίβου με πανελλήνιες νίκες στα 1500 μέτρα.

Ελπίζουμε την νέα αγωνιστική περίοδο όλες οι ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών , να υποχρεώσουν τους ποδοσφαιριστές να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις , αιματολογικές, καρδιογράφημα, υπέρηχο και όσα απαιτούνται.

Πριν λίγα χρόνια ο εκάστοτε πρόεδρος της ομάδας , έπαιρνε τα δελτία πήγαινε σε κάποιο γιατρό, ο οποίος έβαζε την σφραγίδα του χωρίς καν να γίνουν οι εξετάσεις.

Προχθές 17χρονος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή υπέστη καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεύεται στην εντατική σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Γι αυτό η πρόληψη είναι ότι καλύτερο , δηλαδή θα πρέπει να πάθει κάποιος κάτι και μετά να πάει στον γιατρό . Πριν λίγα χρόνια είχαμε ένα περιστατικό όταν ποδοσφαιριστής υπέστη καρδιακό επεισόδιο όπου αντιμετώπισε έγκαιρα από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ