Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Χωρίς νίκη ο Πυρσός το 2014 – Το Σάββατο ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών

Αρκετοί φίλαθλοι αναμένεται  να ακολουθήσουν τον Πυρσό στην Καστοριά, άλλωστε η απόσταση είναι μηδαμινή έτσι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων.

 

Σημαντική  οικονομική βοήθεια στην ομάδα μπάσκετ  της Καστοριάς από όπου ξεκίνησε προσέφερε ο Διαμαντίδης, διεθνής μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού. Ελπίζουμε το ίδιο να πράξει κάποια στιγμή και ο Παπανικολάου ο οποίος ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Πρωτέα.

 

Στο Βόλο πανηγυρίζουν που υπογράφτηκε η έγκριση Δημοπράτησης αξονικού τομογράφου και εμείς στο νοσοκομείο Γρεβενών που έχουμε αξονικό τομογράφο δεν τον χρησιμοποιούμε.

 

Για την έγκριση και Δημοπράτηση του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο του Βόλου ο κ. Αγοραστός δήλωσε ότι εξοπλίζουμε και αναβαθμίζουμε την δημόσια υγεία και στα δημόσια νοσοκομεία.

Αντιμέτωπος  με την ομάδα του Πυρσού θα βρεθεί την Κυριακή ο Ανδρέας Λέτσιος, ο οποίος , όπως όλοι γνωρίζουμε είναι τεχνικός της Καστοριάς.

Ο Ανδρέας Λέτσιος αποπέμφθηκε από την τεχνική ηγεσία των πρασίνων για το παιχνίδι κυπέλλου από την Φιλιππιάδα, τώρα ποιανού ιδέα ήταν να αποχωρήσει ο Λέτσιος , ουδείς γνωρίζει.

Αν συνεχίσει πάντως ο Πυρσός τα αρνητικά αποτελέσματα βλέπουμε να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Πέτρος Τσούκλης.

Στην Θεσσαλονίκη αγωνίζεται την Κυριακή στις 5.00 η ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου που ελπίζουμε να πάρει την τρίτη νίκη στην σειρά και να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Στην ομάδα των Γιαννιτσών δοκιμάστηκε προχθές ο πρώην τερματοφύλακας του Πυρσού Χουμσίογλου από ότι όμως γνωρίζουμε δεν αποκτήθηκε.

Χωρίς νίκη είναι ο Πυρσός το 2014. Ελπίζουμε την Κυριακή να την πετύχει και μάλιστα εκτός έδρας. Πρέπει όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και όχι να περπατάνε στο γήπεδο όπως στο προχθεσινό παιχνίδι με την Κρανούλα.

Το Σάββατο στις 1 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο διασκέδασης Ηχοδρόμιο ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών , ο οποίος κάθε χρόνο σημειώνει μεγάλη επιτυχία με το ποιοτικό και αξιόλογο πρόγραμμα.

Τα εύσημα πρέπει να απονείμουμε στον αντιπεριφερειάρχη κ. Δασταμάνη Γιώργο για την γρήγορη αντίδραση του μηχανισμού στην προχθεσινή χιονόπτωση στον Νομό μας.

Διαβάζουμε ότι προς επίλυση είναι το θέμα των εργατικών κατοικιών το πιστεύει άραγε κανείς; Το μόνο που μας μένει τώρα  είναι να μας πούνε ότι θα λυθεί και το πρόβλημα με το κτίριο που θα στεγαζόταν η σχολή της Αστυνομίας.

Επίσης πιστεύει κανείς ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες στα Πατώματα , το θέμα εκκρεμεί από το 1995, εκεί που θα γινότανε η μετεγκατάσταση των σεισμοπλήκτων .

Παρότι η διοίκηση του Πυρσού το καλοκαίρι υποσχέθηκε ότι θα εντάξει στο ρόστερ ένα σέντερ φορ , μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε κάτι, δεν γνωρίζουμε τον λόγο.

Υποθέτουμε ότι οι λόγοι θα είναι οικονομικοί, οι παίκτες που αποκτηθήκανε την περίοδο του Δεκέμβρη δεν είναι γκολτζήδες , προς τι όμως οι δηλώσεις της διοίκησης ότι θα αποκτήσουνε σέντερ φορ που θα κάνει πάταγο.

Τους Διόσκουρους Κοζάνης αντιμετωπίζει την Κυριακή   στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας ο Πρωτέας που καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ώστε να μην σε περιπέτειες.

Με τα αρνητικά αποτελέσματα που πραγματοποιεί η ομάδα του Πυρσού στο ΔΑΚ, απομακρύνει τους φιλάθλους από το γήπεδο. Ήδη προχθές   με την Δόξα Κρανούλας η παρουσία των φιλάθλων δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική.

Τέταρτο μέλος απέκτησε η παροικία των γρεβενιωτών ποδοσφαιριστών στα Καραγιάννεια Κοζάνης , έτσι μετά τους Τσιαρσιώτη – Αλεξανδρή – Ρόβα, προχθές εντάχθηκε στο ρόστερ και ο Καραγιάννης Λάμπρος.

Από ότι όμως ενημερωνόμαστε η ομάδα δεν τα πάει καθόλου καλά , εμείς τονίζουμε ότι πρέπει να προσληφθεί και Γρεβενιώτης τεχνικός στα Καραγιάννεια  ώστε να ανεβάσει στροφές.

 

 

 

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ