Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις του Πυρσού – Διαμαρτυρίες από τους κατοίκους της Τρικοκκιάς, της Κατάκαλης και του Τριφυλλίου

Μπαλίτσες

Ρεσιτάλ διαιτησίας είχαμε στον προχθεσινό αγώνα Βατανιακού- Ηρακλή 1-0 από τον διαιτητή της ΕΠΣ Γρεβενών Ανδρέα Καραλιόλιο

 

Θαυμάσια επίσης τα πήγε ο Τσέτσιλας Κώστας στον αγώνα Γ΄ Εθνικής Αγιά- Λαμία 1-2, ο παρατηρητής τον βαθμολόγησε με τον μεγαλύτερο βαθμό.

 

Παρότι ο Πυρσός παίζει καλό ποδόσφαιρο και  πετυχαίνει συνεχώς νίκες, οι φίλαθλοι δεν ανταποκρίνονται, το τι φταίει ουδείς γνωρίζει.

 

Η ομάδα αυτήν την στιγμή βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, πετυχαίνει πανέμορφα τέρματα όπως τα προχθεσινά επί της Φιλιππιάδας που ήταν καταπληκτικά σε εκτέλεση, οι διοικούντες είναι εγγλέζοι στις πληρωμές και στους ποδοσφαιριστές και στους επαγγελματίες της πόλης μας.

 

Πρόεδρος είναι ο Γρεβενιώτης Πατσιούρης Δημήτρης, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και επικοινωνιακός και το κυριότερο βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη του παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας.

 

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη σημείωσε προχθές η ομάδα  Βόλεϊ Γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου όπου προχθές κέρδισε στην Δράμα την ομώνυμη ομάδα με 3-1 σετ και έτσι ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα.

 

Και τα δύο τέρματα που επιτεύχθηκαν προχθές στον αγώνα Πυρσού- Φιλλιπιάδας 2-0 ήταν άψογα σε εκτέλεση, τόσο του Κοσμίδη όσο και του Δημήτρη Γκέτσιου ο οποίος με εκτέλεση φάουλ αλλά  Φραντζέσκου από το κέντρο , δεν άφησε περιθώρια  αντίδρασης στο έμπειρο τερματοσφύλακα της Φιλλιπιάδας Μπαντή.

 

Ακόμη μία νίκη για την ομάδα του Κεραυνού  Αγίου Γεωργίου στο μπάσκετ, προχθές επικρότησε της Νεάπολης στην Νεάπολη με σκορ 61-50, όπως όλα δείχνουν αν και βρισκόμαστε στην αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου η ομάδα του Αλέξη Κατσάλη θα αλλάξει κατηγορία.

 

Παρών στο προχθεσινό παιχνίδι Πυρσού- Φιλλιπιάδας 2-0 ήταν ο Πρόεδρος του ΑΓΟ Δήμητρας Κώστας Γκούμας ο οποίος χειροκρότησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Πυρσού.

 

Αρκετά χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες του Νομού μας ο Θανάσης Φωλίνας ο οποίος διακρινότανε για την μαχητικότητα  του και το καθαρό παιχνίδι, υπάλληλος της Ένωσης ο Φωλίνας διακρίνεται για την εργατικότητά  το ήθος και την εντιμότητά του και με τις συμβουλές του προς τους αγρότες, ως γνωστόν είναι γεωπόνος, τους βοηθάει να έχουν πιο ποιοτικά αποτελέσματα στην παραγωγή τους.

 

Με δέκα παίκτες άφησε την ομάδα  του Πυρσού ο Στέλιος Τζερεμές, με την απρόσεκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στον προχθεσινό παιχνίδι με την Φιλιππιάδα. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων να  μάθουν να τιθασεύουν τα νεύρα τους. Στον  Καμπανιακό  δέχτηκε την κόκκινη κάρτα ο Κοτσατίσογλου, προχθές ο Τζερεμές.

 

Δεν αγωνίστηκε προχθές ο Καραγκούνης, είναι στρατευμένος, η διοίκηση πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να εξασφαλίσει άδεια στον εν λόγο παίκτη.

 

Παρά τις διαμαρτυρίες προς την πολιτεία οι  κάτοικοι της Τρικοκκιάς- Κατάκαλης  Τριφυλλίου δεν κατάφεραν να τους  πείσουν ώστε να κατασκευαστεί γέφυρα στην Σούτσα όπου πριν λίγα χρόνια είχε πνιγεί συμπολίτης μας.

 

Επίσης πριν λίγα χρόνια λεωφορείο με μαθητές κινδύνεψε, πρέπει επιτέλους οι φορείς   να το δούνε σοβαρά αυτό το θέμα.

 

Δύο μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να πραγματοποιήσει η διοίκηση  του Πυρσού στην μεταγραφική περίοδο του Δεκέμβρη και όπως μας τόνισε υψηλό διοικητικό στέλεχος των πρασίνων οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα προκαλέσουν φρενίτιδα ενθουσιασμού  στις  τάξεις των πρασίνων, ίδωμεν.

Κ.Μ

 

Πυρσός – Φιλλιπιάδα 2-0

Νίκη και καλό ποδόσφαιρο για τους πράσινους

Στις νίκες επέστρεψε προχθές ο Πυρσός μετά  την ήττα από τον Καμπανιακό, επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Φιλλιπιάδας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και σκόρπισε ενθουσιασμό στους περίπου 200 φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ και φυσικά χειροκρότησαν τους παίκτες για την νίκη και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Το προχθεσινό παιχνίδι τα είχε όλα, σημειώθηκαν δύο πανέμορφα τέρματα, παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, δύο αποβολές και έναν διαιτητή που μοίραζε κάρτες αφειδώς, το αρνητικό όμως είναι η μικρή προσέλευση φιλάθλων, κοπήκανε μόνον ενενήντα εισιτήρια την στιγμή που η διοίκηση είναι εντάξει απέναντι σε όλους του εμπλεκόμενους.

Κ.Μ

 

Θετική η πορεία των πρασίνων στα μέχρι τώρα παιχνίδια

Μπορεί ο Πυρσός να πραγματοποιεί  μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αυτό όμως δεν αποτυπώνεται με την ανάλογη στήριξη από την πλευρά των φιλάθλων. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει δυσπιστία από την νέα προσπάθεια, από εκεί και πέρα όμως το αποτέλεσμα αυτής  της προσπάθειας είναι μέχρι τώρα θετικό και πρέπει οι φίλαθλοι να ανταποκριθούν και να στηρίξουν την προσπάθεια των νεαρών επιχειρηματιών όπου επικεφαλής είναι ο Γρεβενιώτης Δημήτρης Πατσιούρης, τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού και ας είναι καλά οι νεαροί επιχειρηματίες που ανέλαβαν την ομάδα και μπορούμε να παρακολουθούμε καλό ποδόσφαιρο και τον αγαπημένο μας Πυρσό να θριαμβεύει.

Κ.Μ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/10/2013 ΩΡΑ 3.00 μμ

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία

 
ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ- ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ 3-0

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 6-2

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ – ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ 2-0

ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ 3-3

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/10/2013 ΩΡΑ 4.00 μμ

ΝΕΟΧΩΡΙ – ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ 2-2

 

1ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 12
2ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧ 10
3ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 9
4
 ΝΕΟΧΩΡΙ 7
5
 ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ 5
6 ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ 5
7 ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 3
8
 ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ 3
9 ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ 2
10 Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ 0
11 ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 0

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/10/2013 ΩΡΑ 3.00 μμ

Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ – ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ 5-0
ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ – Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ 5-3

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/10/2013 ΩΡΑ 4.00 μμ

Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ 2-5

 

1ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ  10
2ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ 9
3ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ 4
4ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ 3
5ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ 6
6Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ 3
7 Δ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 2

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ