Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Το τριήμερο της αργίας, η συγχώνευση και η … αναζήτηση προέδρου για την ομάδα του Πυρσού

Προχθές παρουσιάστηκε το βιβλίο του Ηλία Γάγαλη από τον Δόρτσιο Κωνσταντίνο , καθηγητή μαθηματικών , και τον Θανάση Καλλιανώτη , στον Αγιο Γεώργιο Γρεβενών.

Ο Ηλίας Γάγαλης αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, στον Μέγα Αλέξανδρο. Ένας καλός ποδοσφαιριστής και άριστος επιστήμονας.

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές δεύτερη ημέρα του Πάσχα όπου απόλαυση το καφεδάκι του σε κεντρική καφετέρια της πόλης μας ο διαιτητής της σούπερ λίγκας Αρετόπουλος.

Ο Αρετόπουλος , ως γνωστόν είναι παντρεμένος με Γρεβενιώτισσα και σε τακτά χρονικά διαστήματα και όποτε του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις επισκέπτεται τα Γρεβενά  . Πεθερός του είναι ο παλιός διαιτητής Δημήτρης Τσιαμήτρος.

Στην εθνική παμπαίδων κλήθηκε ο 15χρονος Γιάννης Τσιούκας, του Πρωτέα , πρόκειται για ένα σπάνιο ταλέντο που ήδη βρίσκεται στα χνάρια του πατέρα του ο οποίος έκανε μια αξιόλογη καριέρα με την ΑΕΚ.

Σε αναζήτηση προέδρου βρίσκεται η διοίκηση του Πυρσού , δύσκολο εγχείρημα αν όχι ακατόρθωτο , ήδη η ομάδα έχει αρκετά χρέη , τα οποία πρέπει να τακτοποιηθούν.

Στα Γρεβενά βρέθηκε προχθές ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής του Άρη  Αλέξης Καραγιάννης , όπου πέρασε τις εορτές του Πάσχα με την οικογένεια του.

Σε συζήτηση που είχαμε με τον Καραγιάννη , εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Αρη και για το ότι παρέμεινε στην κατηγορία , όσο για τον εαυτό του μας, τόνισε ότι θα παλέψει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σκέψεις για μείωση του αριθμού διαιτητών υπήρχε στην ΚΕΔ, το φετινό πρωτάθλημα της σούπερ  λίγκας  ξεκίνησε με 26 διαιτητές ενώ για το ερχόμενο πρωτάθλημα αναμένεται μείωση των διαιτητών. Η ΚΕΔ πάντως αφήνει να διαρρεύσει ότι του χρόνου θα αλλάξουν πολλά πράγματα τόσο στην οργάνωση όσο και σε άλλους τομείς.

Ένα σημαντικό θέμα που αφορά την ΚΕΔ ενόψει   της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα προκύψει αναπόφευκτα από την συγχώνευση της φουτμπολ λιγκ 2 με την Δ εθνική.

Ο αριθμός που προκύπτει αν προστεθούν οι υπάρχοντες διαιτητές στις δύο κατηγορίες είναι εξωπραγματικός για τις ανάγκες της νέας που θα δημιουργήσει.

Σε αυτόν τον τομέα η ΚΕΔ καλείται να πάρει  γενναίες αποφάσεις και να προχωρήσει σε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα. Άντε πέστο  αυτό στις ενώσεις μέλη της ΕΠΟ που κάθε χρόνο όχι μόνο θέλουν να διατηρήσουν και να αναβαθμίσουν τους ρεφερι που έχουν στους πίνακες τους αλλά θέλουν να προσθέσουν και άλλους στο δυναμικό τους.

Διαιτητές ανερχόμενοι θεωρούνται από την ΚΕΔ και ΕΠΟ  ο Δημήτρης Θάνος της ΕΠΣ Γρεβενών και ο Αρετόπουλος των Τρικάλων.

Δύο ώρες την εβδομάδα επιπλέον θα δουλεύουν στο εξής οι καθηγητές , και ήδη έχουν σηκώσει μπαϊράκι. Δεν βλέπουν όμως όλοι οι μαθητές της τρίτης Λυκείου έχουν παρατήσει το σχολείο και οδηγούνται στα φροντιστήρια για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Χώρια που υπάρχουν καθηγητές που εργάζονται μόνο 8 ώρες την εβδομάδα, τι να πεις όμως, λίγοι οι καθηγητές που νοιάζονται για την μόρφωση των παιδιών μας.

Εκεί που υπάρχει  μεγάλη αδιαφορία από τους εκπαιδευτικούς είναι στα τεχνικά λύκεια , εκεί όπου ο έλεγχος ξεφεύγει.

Μέχρι προχθές όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι προσερχότανε στην εργασία κανονικά λόγου των ελέγχων που γινότανε από τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης , σιγά – σιγά όμως άρχισαν πάλι τις παλιές κακές συνήθειες.

Για τις εορτές του Πάσχα αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι το τριήμερο της αργίας το έκαναν εξαήμερο , άλλωστε δεν υπάρχει έλεγχος , όλοι λειτουργούν κατά το δοκούν.

Στα Γρεβενά και στο χωριό του τους Μαυραναίους πέρασε τις εορτές ου Πάσχα με την οικογένεια του ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο αγώνας  μπάσκετ ανάμεσα στον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου και Νεάπολης , για το ποια ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η διάθεση σημαντικού ποσού για την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα ‘’ ταρτάν’’ στο ΔΑΚ, αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη για τον αθλητισμό των Γρεβενών, το ποιος θα διαχειριστεί αυτά τα χρήματα δεν ενδιαφέρει τους πολίτες των Γρεβενών,  το μόνο που τους νοιάζει είναι η ολοκλήρωση του έργου με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και να παραδοθεί για χρήση στην τοπική κοινωνία.

Τους ασθενείς στο Νοσοκομείο Γρεβενών επισκέφτηκε ο βουλευτής του νομού μας Τιμολέων Κοψαχείλης, ανήμερα του Πάσχα  όπου τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Κ.Μ

Πυρσός

Τέλος οι προπονήσεις για την ομάδα των πρασίνων , αυτό μας τόνισε ο τεχνικός Σωτήρης Μαυροδήμος , ο οποίος δηλώνει προβληματισμένος για το μέλλον της ομάδας . Το μόνον που θα διεξαχθεί είναι μία συγκέντρωση όπου η διοίκηση θα παραθέσει γεύμα στους ποδοσφαιριστές , όσο για το  τι μέλλει γενέσθαι για την ομάδα ουδείς γνωρίζει. Ήδη οι διοικούντες βρίσκονται σε αναζήτηση προέδρου και χορηγούς , πράγματα δύσκολα αν όχι ακατόρθωτα . Πρέπει επειγόντως να βρεθεί λύση για την ομάδα ώστε να μην παρατηρηθεί το φετινό φαινόμενο    όπου στις κερκίδες του γηπέδου ήταν ελάχιστοι φίλαθλοι , ήδη στις τάξεις των ποδοσφαιριστών επικρατεί έντονος προβληματισμός για το τι θα κάνει η διοίκηση την νέα χρονιά , ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση και όχι μόνον λόγια όπως πέρυσι , ότι θα βρεθούν επενδυτές και στο φινάλε δεν εμφανίστηκε κανείς εκτός   από την περιβόητη προεδρίνα που τα ίχνη της έχουν χαθεί μετά το γνωστό επεισόδιο του ΔΑΚ.

Μπάσκετ Γ Εθνικής

Στις προπονήσεις επανέρχονται την Τετάρτη οι μπασκετμπολίστες του Πρωτέα μετά τις διακοπές του Πάσχα , για λίγε μέρες ακόμη. Στην ομάδα υπάρχει ικανοποίηση για την θετική πορεία του Πρωτέα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής . Η διοίκηση με επικεφαλή τον πρόεδρο Μπάμπη Πενλίδη , τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει τις συζητήσεις για την παραμονή ή όχι του επιτυχημένου τεχνικού Πέτρου Μουρουζίδη, και με αρκετούς μπασκετμπολίστες . Το ευχάριστο για την ομάδα του Πρωτέα είναι η πρόσκληση του 15χρονου Γιάννη Τσιούκα στην Εθνική παμπαίδων που ήδη βρίσκεται στο Λυγουριό  Αργολίδας για προπονήσεις με το εθνικό συγκρότημα.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ