Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Το Ενωσιακό Πρωτάθλημα, το πρωτάθλημα των Παλαιμάχων και το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣ Γρεβενών

Ακόμη μία καλή εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό του ο γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Δημήτρης Σιόβας, όπου στο προχθεσινό παιχνίδι στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα ήταν άριστος.

 

Την ήττα γνώρισε προχθές για το Ενωσιακό Πρωτάθλημα οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών στο Ενωσιακό γήπεδο.

 

Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση ηττήθηκαν και οι νέοι και οι παίδες από τις αντίστοιχες ομάδες της Φλώρινας με το σκορ 4-2.

 

Πρέπει να βελτιωθούν οι ομάδες των Ενώσεων διότι είναι ο καθρέπτης του ποδοσφαίρου στον Νομό μας και σε κάθε αγώνα στις κερκίδες βρίσκονται σκάουτερ που τους παρακολουθούν.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κερκίδες του Ενωσιακού γηπέδου ήταν κατάμεστες από γονείς των ποδοσφαιριστών και άλλους φιλάθλους που πήγαν να παρακολουθήσουν τους νεαρούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές.

 

Με τα καλύτερα λόγια εκφράζεται ο κ.Δούρος πρόεδρος της ΚΕΔ για τις διαιτητικές ικανότητες του Κώστα Τσέτσιλα, όπως και για τον Ανδρέα Καραλιόλιο.

 

Την Παρασκευή 25 Οκτώβρη ο Ανδρέας Καραλιόλιος θα διευθύνει το παιχνίδι Β Εθνικής ανάμεσα στον Βατανιακό και τον Ηρακλή.

 

Ο Κώστας Τσέτσιλας ορίστηκε να διαιτητεύσει τον μάτς Γ Εθνική Αγιά – Λαμία.

 

Ακόμη μία νίκη σημείωσε για το πρωτάθλημα των Παλαιμάχων η ομάδα του Αγίου Γεωργίου. Κέρδισε προχθές Τετάρτη το Λιβαδερό με σκορ 6-2

 

Ενώ η ομάδα των παλαιμάχων του ΠΥΡΣΟΥ η οποία πέρσυ στέφθηκε πρωταθλήτρια διαλύθηκε ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου συνεχίζει.

 

Ενώ οι αθλητές και αθλήτριες της Δεσκάτης προπονούνται κάτω από ιδανικές συνθήκες, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους αθλητές και αθλήτριες του στίβου του Γυμναστικού συλλόγου και της Γυμναστικής Ενωσης οι οποίοι προπονούνται υπό αντίξοες συνθήκες όσο για την τοποθέτηση ταρτάν ουδείς γνωρίζει πότε θα τοποθετηθεί.

 

Ολοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο ΔΑΚ, εκεί όπου ο ΠΥΡΣΟΣ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Εθνικού Φιλλιπιάδος από την οποία για το κύπελλο οι πράσινοι είχαν γνωρίσει βαριά ήττα στην Φιλλιπιάδα με σκορ 3-0.

 

Η διοίκηση καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το βροντερό παρών στο ΔΑΚ, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην νίκη και το κυριότερο να παραμένει η αγαπημένη ομάδα όλων των γρεβενιωτών στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

Σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε προχθές Δευτέρα ο τεχνικός του Πρωτέα Γιάννης Χασιώτης παρ΄όλα αυτά όμως προχθές Τετάρτη. Βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο όπου έδωσε το παρών στην προπόνηση του Πρωτέα.

 

Καλά θα κάνει ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος καθαριότητας να επισκεφθεί το υπαίθριο θέατρο Καστράκι ώστε να δει από κοντά τα σκουπίδια και τους πεταμένους κάδους.

 

Συνέντευξη παραχώρησε την προηγούμενη Κυριακή στην εκπομπή αθλητικοί παλμοί , ο πρώην προπονητής του Πυρσού Λέτσιος , όπου εκτόξευσε βολές συγκεκριμένο άνθρωπο για την αποπομπή του από τον Πυρσό.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΣ Νεοχωρίου Θωμάς Σίμος, για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του για την αγαπημένη του ομάδα.

Μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Βόλου ο τεχνικός Γιώργος Βαζάκας , βρίσκεται σε συμφωνία ώστε να αναλάβει την ομάδα της Β Εθνικής του Αιγινιακού.

 

 

 

 

Αι Γιώργης – Λιβαδερό 6-2

Για το πρωτάθλημα των παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας  , ο Αι Γιώργης σημείωσε ακόμη μία νίκη , κέρδισε προχθές Τετάρτη το Λιβαδερό με σκορ 6-2. Η σύνθεση ήταν: Σπανούδης,Φιλιόπουλος, Παπαθανασίου, Γάγαλης Ζ, Γάγαλης Η, Φάσσας , Πακαπούκας, Σούλας, Καραγιάννης, Ανδρεάδης, Μιχαηλίδης, αλλαγή : Κούτσιανος, Μπουρέλλας.

Τα τέρματα πέτυχαν οι Καραγιάννης (2), Μιχαηλίδης (2), Σούλας, Πακαπούκας.

 

 

Πυρσός – Φιλιππιάδα την Κυριακή στο ΔΑΚ

Μονόδρομος η νίκη

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των πρασίνων ενόψει του κυριακάτικου ματς με την Φιλιππιάδα στο ΔΑΚ. Ένα κομβικό παιχνίδι για τον Πυρσό ο οποίος θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής στην Χαλάστρα από τον Καμπανιακό , όπου οι πράσινοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία . Στο στρατόπεδο   των πρασίνων αφήνουν πίσω το παιχνίδι με τον Καμπανιακό και εστιάζουν την προσοχής τους στο εντός έδρας παιχνίδι με την Φιλιππιάδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα , απών θα είναι από το παιχνίδι ο τιμωρημένος Κοτσατίσογλου Άγγελος , όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστής είναι στην διάθεση του Σωτήρη Μαυροδήμου.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου:

Πυρσός Γρεβενών – Εθνικός Φιλιππιάδας

ΑΕΛ – Καμπανιακός

Θεσπρωτός – Όλυμπος Κέρκυρας

Κάστορας – Καστοριά

Κοζάνη – Δόξα Κρανούλας

Πρέβεζα – Οδυσσέας Κορδελιού

Κεραυνός Θεσπρωτικού – Δόξα Πενταλόφου

 

Βόλεϊ Γυναικών

Στην Δράμα μεταβαίνει Το Σάββατο η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου , υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα.

 

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Α Τοπικό

  ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ

ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ

  ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

  ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ

  ΚΤΗΝ.ΑΣΤ. ΚΑΛΗΑΧΗΣ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ

 

                                ΚΥΡΙΑΚΗ  

  ΝΕΟΧΩΡΙ

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ

 

     Β Τοπικό

  ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ

ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ

                                  ΚΥΡΙΑΚΗ

  Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ

  ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ

Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ