Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Το γήπεδο του Μερά, το Καστράκι και οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής

Βασικός αγωνίστηκε με την ομάδα της Κοζάνης στον αγώνα του προπαιδικού  Πρωταθλήματος ανάμεσα στην ομάδα της ΕΠΣ Γρεβενών και την ΕΠΣ Κοζάνης ο γιός του Βαγγέλη Σαράφα ο οποίος αγωνίστηκα με επιτυχία για χρόνια στον Πυρσό.

 

Το ταλέντο πάντως περισσεύει από τον νεαρό Βασίλη Σαράφα παρά το νεαρό της ηλικίας του διακρίθηκε για το ότι όλες οι κινήσεις του μέσα στο γήπεδο ήταν τέλειες, οι ειδικοί μιλούν για ένα ταλέντο που θα αφήσει εποχή στο ποδόσφαιρο αν φυσικά προσεχθεί ανάλογα.

 

Τέταρτος διαιτητής στον αγώνα Επανομής – Θρασύβουλος ήταν ο Ανδρέας Καραλιόλιος ο οποίος απέβαλε ποδοσφαιριστή της Επανομής για άπρεπη συμπεριφορά προς τους φιλάθλους, φυσικά την κόκκινη κάρτα την έδειξε ο διαιτητής του αγώνα με υπόδειξη του Καραλιόλιου.

 

Σε ακόμα ένα παιχνίδι του Άρη δεν χρησιμοποιήθηκε ο Αλέξης Καραγιάννης, μιλάμε για το προχθεσινό παιχνίδι  Ατρόμητου – Άρη  0-1, ενώ ο πρώην προπονητής του Άρη  Αλκαράαθ τον υπολόγιζε, ο Μιχαλήτσιος και ο Παπαδόπουλος δεν τον έχουν χρησιμοποιήσει.

 

Περίπου 50 φίλαθλοι γονείς και συγγενείς των ποδοσφαιριστών της Κοζάνης βρέθηκαν προχθές στις κερκίδες του Ενωσιακού γηπέδου στον αγώνα του προπαιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην ομάδα της ΕΠΣ Γρεβενών με τν αντίστοιχη ομάδα της Κοζάνης.

 

Διαιτητής στον προχθεσινό αγώνα του προπαιδικού πρωταθλήματος ήταν ο Τσέτσιλας Κώστας ο οποίος αρίστευσε .

 

Ασταμάτητος λοιπόν είναι ο Πρωτέας ο οποίος σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος έπαιζε καλό και ποιοτικό μπάσκετ και ικανοποίησε τους φιλάθλους που δίνουν το βροντερό παρών σε κάθε παιχνίδι της ομάδας.

 

Αξίζει να απονείμουμε τα εύσημα στον αρχιτέκτονα της ομάδας του τεχνικού Πέτρου Μουρουζίδη ο οποίος διαχειρίζεται άψογα του υπάρχον υλικό παρά το χαμηλό μπάτζετ που έχει η ομάδα λόγου του οικονομικού προβλήματος που έχει η ομάδα και γενικά όλο το μπάσκετ.

 

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Πρόεδρο Μπάμπη Πενλίδη ο οποίος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος αυτής της ομάδας στο δύσκολο κομμάτι στο οικονομικό.

 

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Πρωτέα όπου οι προπονητές Χασιώτης- Μουράτογλου – Μωυσιάδης έχουν άψογη συνεργασία με τον Πέτρο Μουρουζίδη.

 

Ελπίζουμε η Δημοτική αρχή να κάνει παρεμβάσεις στο πανέμορφο δάσος στο Καστράκι εκεί που καθημερινά οι συμπολίτες μας απολαμβάνουν το τζόκιν  ή τον περίπατό τους σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

 

Μιλάμε ότι πρέπει να τοποθετηθεί μπάρα στον δρόμο ώστε οι περιπατητές να μην ενοχλούνται  από διερχόμενα τροχοφόρα οχήματα. Αξίζει να τονίσουμε ότι η μπάρα που υπάρχει είναι διαλυμένη εδώ και χρόνια.

 

Πριν λίγες μέρες  τελείωσε το πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών . Ελπίζουμε τα γήπεδα να συντηρούνται σωστά διότι έχουμε το παράδειγμα του γηπέδου του Σειρηνίου που πέρυσι έμεινε χωρίς νερό και στέγνωσε το χορτάρι.

 

Επίσης το γήπεδο στην περιοχή Μερά να συντηρηθεί σωστά και πρέπει η Δημοτική αρχή να φροντίσει και να μεριμνήσει να κλειδώνει η πόρτα της Εισόδου διότι παρατηρείται  οι αθίγγανοι που στρατοπεδεύουν δίπλα στο γήπεδο να τοποθετούν τα αυτοκίνητα  τους στον αγωνιστικό χώρο.

 

Στο κάτω- κάτω ας πάει κάποιος υπάλληλος τις απογευματινές ώρες να ανοίγει την πόρτα να κάνουν το τζόκιν οι συμπολίτες μας οι οποίοι είναι αρκετοί.

 

Η ημέρα αφιερωμένη στους Ρόμα  ήταν η προχθεσινή 8 Απρίλη. Ποιος νοιάζεται   όμως γι΄ αυτούς τους ανθρώπους και ιδιαίτερα για μικρά παιδιά που ζούνε στους καταυλισμούς και σε άθλιες συνθήκες.

Χώρια όπου πάνε είναι κυνηγημένοι από τις εκάστοτε αρχές, αλλά όμως πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι δύσκολη φυλή και παρότι η πολιτεία τους έδωσε δάνεια για σπίτια δεν τα αξιοποίησαν σωστά.

Για το Περιφερειακό πρωτάθλημα παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας να αναφέρουμε ότι ο Πυρσός κέρδισε την Πτολεμαίδα με 3-2.

Κ.Μ

Δεσκάτη

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Καμβουνιακού Δεσκάτης , υπό τις οδηγίες του προπονητή  Αρη Πιτιλάκου , για τους αγώνες μπαράζ που θα διεξαχθούν σε λίγο καιρό για την άνοδο στην ενοποιημένη Γ ΄και Δ Εθνική, όπου θα συμμετάσχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων Φλώρινας – Κοζάνης – Καστοριάς, όπου μια ομάδα θα διεκδικήσει την άνοδο . Δύσκολη αποστολή για την ομάδα της Δεσκάτης όπου καλείται να κάνει την υπέρβαση , αν και στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν . Σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Δεσκάτης Αρης Πιτιλάκος τόνισε για τους αγώνες μπαράζ , όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα διότι μην ξεχνάμε ότι τα πρωταθλήματα της Κοζάνης , Καστοριά και Φλώρινας είναι πιο ανταγωνιστικά , αλλά παρόλα αυτά καλούμαστε να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις και γιατί όχι την άνοδο

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ