Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Τα εύσημα στην διοίκηση του Νοσοκομείου Γρεβενών, σε φόρμα η ομάδα του Πρωτέα, στην Φιλιππιάδα την Κυριακή ο ΠΥΡΣΟΣ

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας εκεί όπου ο Πρωτέας αντιμετωπίζει την ομάδα της Καστοριάς.

Μία Καστοριά η οποία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με τον Πρωτέα να διψά για την νίκη και βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, ήδη στους φιλάθλους υπάρχει κινητοποίηση.

Ακόμη μία καλή εμφάνιση και νίκη πέτυχε η μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣ για το πρωτάθλημα των Ενώσεων, επικράτησε με 5-1 της αντίστοιχης ομάδας την Φλώρινας ενώ οι νέοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.

Έλαμψαν σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Ντόλιας Ευθύμιος ο οποίος σκόραρε και πάλι όπως και ο Γαβρίδης, αρχηγός της ομάδας παίδων χωρίς φυσικά να θέλουμε να μειώσουμε τα υπόλοιπα παιδιά

Δώδεκα άτομα συμμετείχαν προχθές στην προπόνηση του Πυρσού χωρίς φυσικά να είναι παρών ο προπονητής Μιχάλης Μαυρίδης με τα σενάρια απομάκρυνσης του να δίνουν και να παίρνουν.

Εμείς το μόνο που τονίζουμε είναι ότι ο Μαυρίδης δεν φταίει σε τίποτα και θα λέγαμε ότι είναι ήρωας, απλήρωτος και με χίλια μύρια προβλήματα αντιστέκεται ακόμη, πόσο όμως;

Με τους ποδοσφαιριστές να μην έχουν ψυχολογία, χωρίς διοίκηση, χωρίς τίποτα, ελπίζουμε ο Πυρσός να αντέξει, όσο για τους διοικούντες που είναι τώρα στο τιμόνι ας τους κρίνουν οι φίλαθλοι.

Στη Δήμητρα αγωνίζεται την Κυριακή η πρωτοπόρος ομάδα της ΕΠΣ Γρεβενών ΑΕΠ Βατολάκου όπου αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα.

Εμείς ευχόμαστε να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει, όσο για την διαιτησία είμαστε σίγουροι ότι θα σταθεί και πάλι στο ύψος των περιστάσεων.

Άλλωστε η Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων και η διοίκηση του Προέδρου Γιώργου Κοσματόπουλου εγγυώνται ένα καθαρό και τίμιο πρωταθλητή και φυσικά πάντα με καλές διαιτησίες.

Ευτυχισμένος ήταν προχθές ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοσματόπουλος για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας παίδων της ΕΠΣ η οποία φιλοδώρησε με πέντε τέρματα την αντίστοιχη ομάδα της Φλώρινας.

Εξαφανίστηκε ο κ. Παναγιωτόπουλος χωρίς καν να πει δύο κουβέντες για τον λόγο της αποχώρησής του, το μόνο που τόνισε στο κανάλι 28 ήταν γιατί δεν δημιούργησε ακαδημίες.

Αλλα ενώ παράτησε το καράβι που βουλιάζει έχει και λόγο να μιλά για ακαδημίες, τώρα για ο που διαμένει μάλλον στην Αθήνα.

Αρκετοί τόνιζαν για τον ίδιο ότι είχε οικονομική επιφάνεια, μάλλον αποδείχθηκε άνθρακας ο θησαυρός.

Όλοι θα θυμόμαστε τα παλληκάρια Πάλλης- Παναγιωτόπουλος που είχαν μεγαλεπήβολα σχέδια για τον Πυρσό και φυσικά θα άλλαζαν τα πάντα στην ομάδα, αποχώρησαν όμως ένας ένας χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς.

Άμεση ήταν η κοινητοποίηση των γιατρών του Γενικου Νοσοκομείου Γρεβενών στο προχθεσινό θανατηφόρο ατύχημα κοντά στο Δοξαρά όπυ υπήρξαν τραυματίες.

Οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων βρέθηκαν σε χρόνο ρεκόρ στο νοσοκομείο παρότι δεν εφημέρευαν περιέθαλψαν τους τραυματίες.

Τα εύσημα λοιπόν πρέπει να αποδώσουμε στην διοίκηση του νοσοκομείου, στους γιατρούς και φυσικά στο νοσηλευτικό προσωπικό για την άμεση κινητοποίηση.

Στην Ιταλία βρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος Δημήτρης Παπαϊωάννου όπου παραβρέθηκε στην ορκωμοσία του γιού του ο οποίος έκανε το μεταπτυχιακό.
Κ.Μ

Πρωτάθλημα Ενώσεων
Για το πρωτάθλημα των Ενώσεων προχθές στο Ενωσιακό γήπεδο οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες τα Φλώρινας. Οι νέοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 ενώ οι παίδες που συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν επικράτησαν με τον ευρύ σκορ 5-1 της ομάδας της Φλώρινας.
Οι παίδες αγωνίστηκαν με τους Παπανικολάου – Σημεωνίδη- Παλάσκας- Γαβρίδης- Παλλίδης- Λιάκας- Τσαπαλιάνος- Σάλλο- Ντόλιας: Κωτούλας- Τριμίντζιος.
Κ.Μ

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική
Πρωτέας- Καστοριά την Κυριακή
Την Καστοριά αντιμετωπίζει στην Καστοριά στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με στόχο φυσικά την νίκη μπροστά στους φιλάθλους του οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το βροντερό παρών και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην νίκη. Οι προπονήσεις διεξάγονται μέσα σε πολύ καλό κλίμα και στους παίκτες το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη μόνον η νίκη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Γιάννη Χασιώτη. Τέλος μην ξεχνάμε ότι ο Πρωτέας έρχεται από θετικό αποτέλεσμα την προηγούμενη Κυριακή πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση κέρδισε τους Διόσκουρους στην Κοζάνη.
Κ.Μ

Φιλιππιάδα – Πυρσός την Κυριακή
Μετ΄ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία των πρασίνων υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σταμπολίδη, τουλάχιστον μέχρι χθες ο Μιχάλης Μαυρίδης δεν προπόνησε την ομάδα. Το κλίμα στην ομάδα όπως όλοι βλέπουμε και γνωρίζουμε δεν είναι το ιδανικότερο, η ομάδα έχει μόνον ένα βαθμό και οδεύει προς το τοπικό πρωτάθλημα, οι παίκτες ένας ένας αποχωρούν και την Κυριακή πιθανόν να μην συμπληρώσει ενδεκάδα η ιστορική ομάδα του Πυρσού. Απών από το παιχνίδι θα είναι ο Τσιάτσιος που έχει συμπληρώσει κάρτες ενώ αποχώρησαν προχθές από την ομάδα οι Κιοσέογλου, Τότι, Κοσμίδης και έπεται συνέχεια. Άλλωστε δεν είχε μείνει και κανείς, φήμες επίσης ακούγονται για τον προπονητή να αποχωρεί αλλα αυτό δεν επιβεβαιώνεται,, άλλωστε ο ίδιος βάζει και χρήματα από την τσέπη του. Αυτό εν ολίγης είναι το κλίμα στην ομάδα, κατήφεια, απογοήτευση και πλήρες διάλυσης της ομάδας.

Κ.Μ

Ένωση π ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών
Αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια έχουμε στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Γρεβενών όπου δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Δήμητρα και την πρωτοπόρο ΑΕΠ Βατολάκου. Η Καληράχη αγωνίζεται με Μέγαρο ενώ η Σειρήνα με τα Αεράτα, Καμβουνιακός Δεσκάτης αντιμετωπίζει την Αμυγδαλιά.

Πρόγραμμα Α΄ κατηγορία
Δεσκάτη- Αμυγδαλιά
Σειρήνα- Αεράτα
Κτην. Αστέρας- Μέγαρο
Δήμητρα ΑΕΠ Βατολάκου
Καρπερό- Παλιουργιά

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ