Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις του Πυρσού – Στην Λάρισα μεταβαίνει την Κυριακή ο Πρωτέας

Ακόμη μία ήττα για τις μικτές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών για το πρωτάθλημα των Ενώσεων, ηττήθηκε από τις αντίστοιχες ομάδες της Καστοριάς με 4-0 οι νέοι και 3-1 οι παίδες.

Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο ενωσιακό γήπεδο, εδώ πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι το ποδόσφαιρο του νομού μας είναι αρκετά πίσω από τους υπόλοιπους νομούς.

Γι΄ αυτό πρέπει να δουλέψουν σκληρά όλοι οι ποδοσφαιριστές, φυσικά πάντα υπό την καθοδήγηση των προπονητών και όχι των γονέων που μόλις διακριθούν σε ένα παιχνίδι παίρνουν το παιδί τους και πάνε να το δοκιμάσουν σε ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Παρών σε ακόμη ένα παιχνίδι των μικτών ομάδων της Ένωσης ο τεχνικός των Γρεβενά Αεράτα Νίκος Μπαλοδήμος ο οποίος παρακολούθησε κα τα δύο παιχνίδια με ενδιαφέρον.

Άλλωστε αρκετοί ποδοσφαιριστές των Γρεβενά Αεράτα επανδρώνουν τις μικτές ομάδες της ένωσης παρέα με τον Μπαλοδήμο, ήταν και ο συνεργάτης Χαστάς Κώστας.

Στο Ενωσιακό γήπεδο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς κ. Γκέτσιος ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των ομάδων της Καστοριάς.

Στην Κοζάνη αγωνίζεται την Κυριακή ο Πυρσός, πάει για θετικό αποτέλεσμα, άλλωστε η Κοζάνη δεν είναι κα στα πάνω της, μην ξεχνάμε ότι τελευταία έχει αρνητικά αποτελέσματα.

Κοζάνη εναντίον Πυρσού την Κυριακή, όπως αντίπαλοι θα τεθούν με τους πράσινους δύο Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές Στεργιόπουλος και Τραυλός.
Μετά από μία επιτυχημένη καριέρα ποδοσφαιρική και διαιτητική ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Κώστα Βλάχο ο οποίος συχνά βρίσκεται στις κερκίδες του ΔΑΚ όπου παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα τον Πυρσό, πάντα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Παρότι πέρυσι δήχθηκε προτάσεις να αναλάβει τον Πυρσό αρνήθηκε, μιλάμε για τον Θωμά Χαντάβα ο οποίος στην θητεία του στην τεχνική ηγεσία των πρασίνων είχε δημιουργήσει μία δυνατή, πειθαρχημένη και ποιοτική ομάδα , άλλωστε οι κερκίδες πάντα ήταν κατάμεστες με τους φιλάθλους να διψούν για ποδόσφαιρο.

Αρκετοί γονείς ποδοσφαιριστών του Πυρσού προσπαθούν να δημιουργήσουν δημόσιες σχέσεις με διοικητικά στελέχη ώστε να ευνοηθούν οι κανακάρηδές τους, αλλα ο Σωτήρης Μαυροδήμος δεν καταλαβαίνει από τέτοιες παρεμβάσεις.

Αλήθεια γνωρίζουν οι υπεύθυνοι ότι οι κάτοικοι του Καλαμιτσίου- Καλοχίου και άλλων χωριών έχουν στην κατοχή τους από δύο και τρία πρωτόκολλα ο καθένας την στιγμή που έμεινε στο σπίτι πριν γίνει ο σεισμός μία οικογένεια, άλλωστε αν ψάξουν μπορούν να το βρουν από τις χελώνες της ΔΕΗ.

Το 2014 θα διεξαχθεί εκ νέου η δίκη για τα παράνομα δάνεια με τις χειρομητέρες, ήδη αρκετοί υπόδικοι ξεκίνησαν να επισκέπτονται τους γιατρούς για νέα αναβολή. Σε δίκη θα παραπεμφθούν επίσης αρκετοί αγρότες για παράνομη είσπραξη ΦΠΑ όπως έγραψε παλαιότερα η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.

Εδώ και τρία με τέσσερα χρόνια παραμένει διαλυμένη η μπάρα στο Καστράκι, ποιος όμως θα ενδιαφερθεί ο αντιδήμαρχος; Κανένας δεν νοιάζεται για τους συμπολίτες μας οι οποίοι αθλούνται στο πανέμορφο δάσος στο Καστράκι, πρέπει να γίνει κάποιο ατύχημα και μετά να ληφθούν μέτρα;

 

Κ.Μ

 

Γ΄ Εθνική 2ος όμιλος

 

Παρά το δριμύ ψύχος που επικρατεί στην πόλη μας και όχι μόνον συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις του Πυρσού ενόψει του Κυριακάτικου ματς στην Κοζάνη με τον τοπική ομάδα, ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την ομάδα μας η οποία προέρχεται από  ατυχή αποτελέσματα και θέλει την Κυριακή να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα ώστε να ρεφάρει τις επανωτές ήττες των τελευταίων αγώνων. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Σωτήρη Μαυροδήμου, τέλος την ομάδα αναμένεται να την ακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι, άλλωστε η απόσταση με την Κοζάνη είναι μηδαμινή.

 

Πρόγραμμα

Κοζάνη – Πυρσός Γρεβενών
Κάστορας – Πρέβεζα
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Δόξα Πενταλόφου
Θεσπρωτός – Κεραυνός Θεσπρωτικού
ΑΕΛ – Οδυσσέας Κορδελιού
Εθνικός Φιλιππιάδας – Δόξα Κρανούλας
Καμπανιακός – Καστοριά
Όλυμπος Κέρκυρας – Τηλυκράτης

 

 

Μπάσκετ

Στην Λάρισα μεταβαίνει την Κυριακή ο Πρωτέας όπου στα πλαίσια του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει τον  Φοίνικα, ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα των Γρεβενών που προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικό Γιάννης Χασιώτης προσπαθεί να ρίξει το βάρος στον ψυχολογικό τομέα και τονίζει τους μπασκετμπολίστες ότι πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους στο εν λόγω παιχνίδι και να αφήσουν πίσω την ήττα της προηγούμενης Κυριακής με τον Αστέρα Λάρισας στο κλειστό γυμναστήριο.

Κ.Μ

 

Βόλεϊ γυναικών

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ γυναικών για το  Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ομάδα Ελπίδα Αμπελοκήπων στο κλειστό γυμναστήριο στις 6.00 . Το τεχνικό δίδυμο Χαντές- Τσιμπέρης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, τέλος η διοίκηση, προπονητές και βολεϊμπολίστριες περιμένουν την συμπαράσταση των φιλάθλων που όπως πάντα είναι κοντά τους στα κρίσιμα παιχνίδια.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ