Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Συνεχίζονται τα προεκλογικά ΄΄έργα΄΄ ενόψει εκλογών – Στην Φιλλιπιάδα μεταβαίνει την Κυριακή ο Πυρσός

Σε ακόμη ένα παιχνίδι διακρίθηκε  ο δικός μας  Άκης Γεωργίου. Μιλάμε για το παιχνίδι Τύρναβος – Ζάκυνθος 2-0. Μπορεί να μην σημείωσε γκολ είχε όμως συμμετοχή και στα δύο τέρματα της ομάδας του.

Ήδη  αρκετές ομάδες Α και Β Εθνικής έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Άκη Γεωργίου με την ΑΕΛ να κάνει κρούση και να περιμένει απάντηση από τον Γεωργίου, ο οποίος μελετά τις προτάσεις και αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του με την λήξει τις αγωνιστικής περιόδου.

Στο χωριό του και στους Μαυραναίους βρέθηκε το τριήμερο της Αποκριάς ο πρώην πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Ο κ.Παπαϊωάννου συναντήθηκε με πρώην συνεργάτες και φίλους όπου αντάλλαξε ευχές λόγω της αποκριάς.

Το τελικό κύπελλο της ΕΠΣ Θεσσαλονίκης παρακολούθησε προχθές Τετάρτη ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ανάμεσα στην Ηλιούπολη – Θερμαϊκός 0-3

Όλοι γνωρίζουν ότι ο κ.Παπαϊωάννου επί χρόνια ήταν στον προεδρικό θώκο του Θερμαϊκού επί προεδρίας του αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Άδικη αποβολή δέχτηκε προχθές ο αρχηγός του ΠΥΡΣΟΥ Σάββας Κυριακίδης από τον απαράδεκτο διαιτητής κ.Μαλούτα.

Μετά και την προχθεσινή ήττα των πρασίνων στο ΔΑΚ από τον Καμπανιακό με 1-0 τα περιθώρια για την υπόθεση παραμονής στη κατηγορία δυσκολεύουν ήδη ακολουθούν δύσκολο παιχνίδι Φιλιππιάδα Λάρισα Τσαριτσάνη κ.α.

Το ζητούμενο επίσης είναι ότι αν ο ΠΥΡΣΟΣ υποβιβαστεί που όλοι το απευχόμαστε για να ανέβει μετά κατηγορία θα είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Ας αναλάβουν λοιπόν όλοι τις ευθύνες, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και όσοι εμπλέκονται με την ομάδα και ας κάνουν όλοι μαζί μία τιτάνια προσπάθεια ώστε να παραμείνει η αγαπημένη ομάδα  όλων των Γρεβενιωτών στην κατηγορία.

Είναι παλιός μας γνώριμος, είναι προπονητής του Καμπανιακού ο Λεωνίδας Υφαντίδης προπονητής του ΠΥΡΣΟΥ στη Γ Εθνική με το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα του Σούπερ 28 για την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ  και φυσικά τον Δήμητρη Παπαϊωάννου.

Είμαστε από τους πρώτους που είχαμε τονίσει ότι ο πλαστικός τάπητας στο ΔΑΚ θα τοποθετηθεί κοντά στις Δημοτικές εκλογές αξίζει να σημειώσουμε ότι η εξαγγελία έγινε το 2010.

Όσο για το κολυμβητήριο σε λίγες μέρες θα επαναλειτουργήσει λόγω ότι πλησιάζουνε εκλογές αλλά εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι έγιναν λάθη από την αρχή της λειτουργίας και τώρα πληρώνονται όλα.

Επίσης ελληνικό φαινόμενο είναι ότι όταν πλησιάζουν εκλογές όλες οι πόλεις είναι στην κυριολεξία σκαμμένες.

Τέλος παλαιότερα οι πιο πολλές προσλήψεις γινότανε προεκλογικά όταν στις υπηρεσίες καθημερινά προσέρχονταν νεοδιοριζόμενοι.

Αξέχαστο επίσης θα μας μείνει στην δεκαετία του 1980 όταν στο δασαρχείο Γρεβενών προεκλογικά έγιναν περίπου 150 προσλήψεις και μόλις τελειώνουν οι εκλογές οι 140 απολύονται ενώ μένανε οι λεγόμενοι πρασινοφρουροί λες και οι υπόλοιποι ήταν αλλοδαποί.

Το Σάββατο στις 4.00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας παιδική ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Λασσάνη, με νίκη η ομάδα μας κατακτά το πρωτάθλημα.

 

Με τον διαιτητή της ΕΠΣ Γρεβενών Θάνος Δημήτρη τα έβαλε προχθές στην εκπομπή του ο Κυριάκος Θωμαϊδης, άποψή μας είναι ότι είναι άδικη η επιθέσει.

 

Γ΄ Εθνική

Εθνικός Φιλλιπιάδας- Πυρσός την Κυριακή

Στην Φιλλιπιάδα μεταβαίνει την Κυριακή ο Πυρσός εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στα πλαίσια του Πρωταθλήματος, ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας η οποία αντιμετωπίζει χίλια μύρια προβλήματα. Απών θα  είναι από το δύσκολο αυτό παιχνίδι οι τιμωρημένοι Γκέτσιος- Κυριακίδης και ο τραυματίας Τζερεμές. Επίσης απών θα είναι  οι Κοτσατίσογλου και Χαρλαμπίδης οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα  λόγω του ότι ήθελαν να αγωνίζονται βασικοί. Ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας αλλά  στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Κ.Μ

 

Βόλεϊ γυναικών Α2

Την ομάδα Ηρακλή Ιωαννίνων αντιμετωπίζει το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου, με νίκη η ομάδα του Γιώργου Μέμτσα βλέπει το μέλλον για παραμονή στην κατηγορία πιο αισιόδοξα. Το κλίμα είναι άριστο, άλλωστε με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα που έχει πάρει η ομάδα όλα έχουν αλλάξει, προχθές σε συνέντευξη  που παραχώρησε στο σουπερ 28 η γενική αρχηγός Λένα Κολοβού δήλωσε σίγουρη για την παραμονή στην κατηγορία.

 

Μπάσκετ  Γ΄ Εθνική

Με την Μελίκη Ημαθίας στην Βέροια αγωνίζεται την Κυριακή ο Πρωτέας όπου φυσικά έχει στόχο την νίκη και μόνο την νίκη ώστε να αναρριχηθεί  ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η προετοιμασία του Πρωτέα συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του για το Κυριακάτικο ματς. Τέλος την ομάδα αναμένεται να την ακολουθούσουν αρκετοί φίλαθλοι.

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ