Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Στις 28 Σεπτεμβρίου αρχίζει το κύπελλο Γ΄ Εθνικής – Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Ζωγράφου και Κουτσιαλιάρη στη διεθνή συνάντηση που διεξήχθη στην Κύπρο.

Έτσι παρότι δεν υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για την προπόνηση των δυο κοριτσιών στο ΔΑΚ, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κέρδισαν τα χρυσά μετάλλια.

Ας χαιρόμαστε λοιπόν τους φορείς της πόλης μας που δε μπόρεσαν να τοποθετήσουν ταρτάν εδώ και χρόνια στο ΔΑΚ.

Εγκεφαλικό κόντεψαν  να πάθουν  οι συμπολίτες μας με το ΕΝΦΙΑ, ας πρόσεχαν όμως παλαιότερα αγοράζανε δύο και τρία διαμερίσματα ο καθένας, τώρα ψάχνονται όλοι τους.

Άτυχος στάθηκε ο Ευρυπίδης Δούμας, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό, διότι ο Δούμας είναι πολύτιμη μονάδα για τον Πυρσό.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της διοίκησης του Πυρσού, για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Κουτσαλιάρη Λευτέρη,παίκτη της Δήμητρας,  ένας παίκτης που έχει άνετη επαφή με τα δίχτυα, το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε στη Γερμανία.

Έμεινε τελικά στον Πυρσό ο τερματοφύλακας Κοσμίδης, ο οποίος ομολογουμένως πέρυσι πραγματοποίησε  καλές εμφανίσεις.

Έτσι από το λόμπυ των Καστοριανών ο μόνος που ρίζωσε στον Πυρσό είναι ο τερματοφύλακας Κοσμίδης.

Από τα ΜΜΕ έμαθε για την απόλυση του ο πρώην τεχνικός των πρασίνων Πέτρος Τσούκλης, ο οποίος όμως δεν είχε καν τα απαραίτητα εφόδια που απαιτούσε η ΕΠΟ.

Τρεις ποδοσφαιριστές 38 χρονών έχει στο ρόστερ του ο Πυρσός, πρόκειται για τους Ιωαννίδη- Τσιάτσιο και Κουτσομήτρο.

Στον Πυρσό θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Τσιάτσιος Δημήτρης, ο οποίος πραγματοποίησε μία αξιόλογη καριέρα σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.

Ο Τσιάτσιος πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο στη Σειρήνα, από όπου τον ενέταξε στο δυναμικό του ο Ορέστης Ορεστιάδας που έπαιζε στη Γ’  Εθνική με προπονητή το Γιώργο Βαζάκα.

Ο Δήμητρης Τσιάτσιος εκτός από μία αξιόλογη καριέρα ως ποδοσφαιριστής είναι και καλός μάνατζερ, όπου έχει στο ρόστερ του παίκτες της σούπερ λίγκας.

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές ο πρώην παίκτης του Πυρσού Στέφανος Σκέντος, ο οποίος επισκέφθηκε φίλους του.

 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πυρσού

Πυρσός : Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία των πρασίνων, κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη. Προχθές όμως Δευτέρα είχαμε τον τραυματισμό του Δούμα Ευρυπίδη ο οποίος θα μεταβεί στην Κοζάνη για μαγνητική ώστε να δούνε οι γιατροί το μέγεθος του προβλήματος. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό, διότι ο Δούμας είναι το βαρύ πυροβολικό της επίθεσης του Πυρσού. Κατά τα άλλα ο Γεωργιάδης σε συνεργασία πάντα με τη διοίκηση είναι σε αναζήτηση ενός σέντερ φορ κι ενός χαφ, κι πιθανόν ενός σέντερ μπακ. Ευχαριστημένος επίσης είναι ο τεχνικός του Πυρσού Γιώργος Γεωργιάδης από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και ευελπιστεί σε λίγες μέρες να έχει ένα γεμάτο ρόστερ ώστε να δημιουργήσει ένα δυνατό και αξιόλογο σύνολο. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι η ομάδα των πρασίνων θα το δώσει την Κυριακή με την Καληράχη. Τέλος έντονο είναι το ενδιαφέρον του Πυρσού για τον 21χρονο επιθετικό της Δήμητρας Κουτσαλιάρη Λευτέρη ο οποίος μία σεζόν σημείωσε περίπου 20 τέρματα με την ομάδα του ΑΓΟ Δήμητρα.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Στις 28 Σεπτεμβρίου αρχίζει το κύπελλο Γ΄ Εθνικής

Δόθηκε στη δημοσιότητα η προκήρυξη του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής (πριν από λίγο διάστημα το κατέκτησε η ΑΕΛ για την περίοδο 2013-2014) το οποίο διοργανώνει η ΕΠΟ. Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Αυγούστου, ενώ οι αγώνες της Α΄ φάσης θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 και ώρα της Γ΄ Εθνικής, ενώ το σχετικό παράβολο ορίστηκε στα 300 ευρώ.

Οι αγώνες Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής  Κατηγορίας θα διεξαχθούν με το σύστημα των απλών συναντήσεων αποκλεισμού στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος και θα ολοκληρωθούν σε τρεις φάσεις θα διεξαχθεί από μια κλήρωση.

Η κλήρωση της Α΄ φάσης ( για τους αγώνες της 1ης, 2ης και 3ης αγωνιστικής) θα διεξαχθεί ξεχωριστά για κάθε όμιλο, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί για το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας. Η κλήρωση της Α΄ φάσης θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014.

Α΄ φάση (1η αγωνιστική)

Οι ομάδες του κάθε ομίλου θα κληρωθούν μεταξύ τους σε ζευγάρια και θα αγωνιστούν σε απλούς αγώνες. Από όλους τους ομίλους συνολικά 32 ομάδες, δηλαδή 8 από κάθε όμιλο, θα προκριθούν στη 2η αγωνιστική. Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν τη Κυριακή 28.09.2014

(2η αγωνιστική)

Θα λάβουν μέρος οι 8 ομάδες  κάθε ομίλου ξεχωριστά. Κάθε όμιλος θα συγκροτήσει 4 ζευγάρια και θα διεξαχθούν 4 απλοί αγώνες. Οι τέσσερις νικήτριες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στην επόμενη αγωνιστική. Από όλους τους ομίλους σύνολο 16 ομάδες, θα προκριθούν στην 3η αγωνιστική. Οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν την Κυριακή 26-10-2004.

(3η αγωνιστική)

Θα λάβουν μέρος οι τέσσερις ομάδες κάθε ομίλου ξεχωριστά. Κάθε όμιλος θα συγκροτήσει δύο ζευγάρια και θα διεξαχθούν δύο διπλοί αγώνες. Οι δύο νικήτριες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στην επόμενη αγωνιστική. Από όλους τους ομίλους συνολικά 8 ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν την Τετάρτη 10.12.2014

Β΄ φάση ( Προημιτελικοί αγώνες)

Θα λάβουν μέρος οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν από την πρώτη φάση. Θα διεξαχθούν 4 απλοί αγώνες στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχους. Δεν θα κληρωθούν μεταξύ τους, σε αυτή τη φάση, ομάδες που προέρχονται από τον ίδιο όμιλο. Στην κλήρωση θα ληφθούν υπόψη τα κριτήρια γεωγραφικής κατανομής των ομάδων. Θα προκριθούν στην επόμενη φάση τέσσερις ομάδες. Η κλήρωση της Β΄  φάσης θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15.12.2014 και οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14.01.2015

Γ΄ φάση (Ημιτελικοί αγώνες)

Θα λάβουν μέρος οι τέσσερις νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν  από τους αγώνες της Β΄ φάσης. Θα διεξαχθούν δύο απλοί αγώνες στις έδρες των ομάδων που θα κληρωθούν γηπεδούχες. Οι νικητές των δύο ημιτελικών αγώνων θα προκριθούν στον τελικό. Η κλήρωση της Γ΄ φάσης θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22.01.2015 (ταυτόχρονα θα διεξαχθεί η κλήρωση για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού) και οι αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 12.02.2015.

Στους αγώνες της 1ης, 2ης και 3ης φάσης, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, εφαρμόζεται η διαδικασία που προβλέπεται από τη διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 20 το Κ.Α.Π Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Τελικός αγώνες/ Έπαθλα

Στον τελικό θα λάβουν μέρος οι δύο νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της Γ΄ φάσης. Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 21.0.3.2015 σε ουδέτερη έδρα, την οποία θα αποφασίσει η Επιτροπή.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ