Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Σε βαρύ κλίμα συνεχίζονται οι προπονήσεις των πρασίνων – Προσπάθειες ώστε η ομάδα του Πυρσού να παραμείνει στην κατηγορία

Ένας από τους πρωταγωνιστές της ανόδου της Αμυγδαλιάς στην Α΄ κατηγορία είναι ο επιθετικός Νίκος Τσιρώνας, ο οποίος με τα καθοριστικά τέρματα που σημείωσε βοήθησε σημαντικά την Αμυγδαλιά να πετύχει το στόχο της.

 

 

Ο Νίκος Τσιρώνας είναι γιατρός και παίρνει την ειδικότητα του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, παρόλα αυτό όμως κάθε Κυριακή ήταν παρόν στα παιχνίδια της ομάδας του.

 

Το έχει παρακάνει η τηλεόραση του ΣΚΑΙ με την ομάδα του Παναθηναϊκού, που σε κάθε αγώνα αδικείται από τους διαιτητές, ας ψάξει να κάνει ομάδα πρώτα κι μετά να ασχοληθεί με τα διαιτητικά λάθη.

 

 

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Εθνικής  Ελλάδος Δημήτρη Σιόβα ο οποίος  υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

 

 

Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από την πορεία του τραύματος και όλα δείχνουν ότι θα προλάβει το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.

 

 

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις των Ακαδημιών της ΕΠΣ μέσα σε ένα άριστο περιβάλλον και στις ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις της Ένωσης.

 

 

Εκατό μικρά παιδιά και κάτω από την επίβλεψη εξειδικευμένων προπονητών παίρνουν τα πρώτα βήματα ποδοσφαίρου, εκεί όπου μαθαίνουν να πειθαρχούν και φυσικά να ενημερώνονται να αποφεύγουν τις κακές συνήθειες.

 

 

Διαιτητής του Κυριακάτικου αγώνα της ιστορικής ομάδας ΑΕΛ με το Θεσπρωτικό, είναι ο Τσέτσιλας Κώστας με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Στεφούλη.

 

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της ΑΕΛ στον αγώνα κυπέλλου με την Κοζάνη.

 

 

Στον Αχαρναικό είναι προπονητής ο Γιώργος Βαζάκας, ομάδα Β΄ Εθνικής που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Είμαστε σίγουροι ότι ο Αχαρναικός θα καταφέρει να πετύχει το στόχο του.

 

 

Αναβλήθηκαν τα προχθεσινά παιχνίδια κυπέλλου ΑΣ Νεοχωρίου – Αεράτα και Κτην. Αστέρας – ΑΓΟ Δήμητρας.

 

 

Κομβικό παιχνίδι δίνει το Σάββατο η ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου για την παραμονή της στην κατηγορία. Αγωνίζεται στις 6.00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με την ιστορική ομάδα της Δόξας Δράμας.

 

 

Την άνοδο στην Α1 κατηγορία πανηγυρίζει από προχθές η ομάδα της Αμυγδαλιάς μετά από δύο χρόνια παραμονής στη Β΄κατηγορία.

 

 

Προπονητής στην ομάδα της Αμυγδαλιάς είναι ο Δημήτρης Ζιώγας, ο οποίος κάνει σχέδια από τώρα για την ομάδα του, ώστε να μην κινδυνέψει και πάλι, ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις και ποδοσφαιριστές που θέλει να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του.

 

 

 

Πυρσός

Μέσα σε βαρύ κλίμα συνεχίζονται οι προπονήσεις των πρασίνων μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ο τεχνικός Πέτρος Τσούκλης προσπαθεί να βρει λύσεις ώστε η ομάδα να βρει δρόμο προς τα δίκτυα , πράγμα δύσκολο άλλα πρέπει η προσπάθεια να γίνει. Την Κυριακή ο Πυρσός θα πάρει την πρώτη του νίκη στα χαρτιά αφού αγωνίζεται με τον Τηλυκράτη ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα . Τέλος τα πράγματα στην ομάδα των πρασίνων  αρχίζουν και δυσκολεύουν , άλλωστε βρισκόμαστε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και πρέπει να καταλάβουν όλοι στην ομάδα, διοικούντες, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, ότι πρέπει να καταβληθεί τιτάνια προσπάθεια ώστε η ομάδα του Πυρσού να παραμείνει στην κατηγορία , τα λάθη έγιναν από πλευράς διοίκησης , αφού δεν πραγματοποιήθηκαν μεταγραφές επιθετικών ποδοσφαιριστών που να έχουν άμεση επαφή με τα δίχτυα . Ας ευχηθούμε όλοι ο Πυρσός να ανακάμψει και να ξεκολλήσει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ