Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Πυρσός- Άγιος Θωμάς Πρεβέζης την Κυριακή – Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα μας

Ελπίζουμε την Κυριακή οι φίλαθλοι του Πυρσού να δώσουν το βροντερό παρόν στον αγώνα με τον Άγιο Θωμά Πρέβεζας και να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

 

Τουρνουά Ακαδημιών διεξάγονται το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Ενωσιακό Γήπεδο με συμμετοχή αρκετών Ακαδημιών από τους γειτονικούς νομούς.

 

Εκεί οι μικροί ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών αναμένεται να αποκομίσουν εμπειρίες να σκοράρουν και φυσικά να χαρούν το ποδόσφαιρο.

 

Είναι μία σωστή πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΠΣ Γιώργου Κοσματόπουλου και των μελών της, άλλωστε όλοι γνωρίζουμε την αγάπη του Προέδρου για τους μικρούς ποδοσφαιριστές  των Ακαδημιών.

 

Στις 28 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί χοροεσπερίδα  από την ομάδα του ΑΓΟ Δήμητρας. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της χοροεσπερίδας που αναμένεται να δώσει μία βαθιά οικονομική ανάσα στα οικονομικά του ΑΓΟ Δήμητρας.

 

Διαβάσαμε προχθές την ανακοίνωση της παραίτησης των προπονητών της ομάδας βόλεϊ γυναικών όπου αναφέρεται  η λύπη τους για την παραίτηση από την ομάδα τους.

 

Έτσι είναι η μοίρα των προπονητών, άλλωστε οι Χαντές και Τσιμπέρης προσέφεραν στην ομάδα του βόλεϊ τα μέγιστα και όλοι το αναγνωρίζουμε.

 

Στις 20 Δεκεμβρίου κλείνει το κολυμβητήριο λόγο των εορτών των Χριστουγέννων, οι εργαζόμενοι όμως και οι γονείς των παιδιών του κολυμβητικού συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος ανησυχούν για το αν επαναλειτουργήσει.

 

Άποψή μας είναι ότι τουλάχιστον δεν πρέπει να παίζουμε με τα μικρά παιδιά και το κυριότερο οι υπεύθυνοι να τον αντιμετωπίσουν με την δέουσα σοβαρότητα.

 

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην τεχνική ηγεσία των πρασίνων είναι το Κυριακάτικο ματς με τον Άγιο Θωμά Πρεβέζης για τον Πέτρο Τσούκλη που ελπίζουμε να ξεκινήσει με το δεξί.

 

Μεγάλη η αγάπη του Προέδρου Δημήτρη Πατσιούρη για το χωριό του τα Πριόνια, το μαρτυρεί άλλωστε η διαμονή του εκεί, όπως μας τονίζει  δεν το αλλάζει το χωριό του. Τέλος μην ξεχνάμε  και την αγάπη του Προέδρου του Πυρσού για τα Γρεβενά.

 

Άλλωστε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου όλα στην ομάδα λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα, οι πληρωμές στην ώρα τους, με λίγα λόγια η διοίκηση του Δημήτρη Πατσιούρη είναι εντάξει απέναντι σε όλους τους εμπλεκόμενους στην ομάδα του Πυρσού.

 

Εξάλλου ο Δημήτρης Πατσιούρης έχει κερδίσει του πάντες στα Γρεβενά με την απλοϊκότητα, την σοβαρότητα και το κυριότερο είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων.

 

Κ.Μ

 

Πυρσός- Άγιος Θωμάς Πρεβέζης την Κυριακή

Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα μας

Χωρίς ρεπό και με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται  η προετοιμασία του Πυρσού ενόψει του Κυριακάτικου ματς με τον Άγιο Θωμά Πρεβέζης στο ΔΑΚ. Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για τους πράσινους που καλούνται επιτέλους να επιστρέψουν στα θετικά  αποτελέσματα. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αμυντικού Σάββα Κυριακίδη λέγοντας: ‘’Το μόνο αποτέλεσμα για μας την Κυριακη είναι η νίκη και μόνον η νίκη,  την χρωστάμε άλλωστε στους φιλάθλους που θέλουμε λόγο των εορτών να τους κάνουμε να χαρούνε. Είμαστε πανέτοιμοι για το εν λόγο παιχνίδι και δεν μας ξεγελά ότι η ομάδα της Πρέβεζας είναι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα την οποία καλούμαστε να την αντιμετωπίσουμε με την δέουσα σοβαρότητα’’. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού και έτσι ο νέος τεχνικός Πέτρος Τσούκλης αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα.

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ