Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Πρώτο φιλικό για την ομάδα του Πρωτέα – Ευχαριστημένος ο τεχνικός των πρασίνων Γιώργος Γεωργιάδης

Ξεκίνησα τα φιλικά και οι προετοιμασίες των ομάδων της ΕΠΣ Γρεβενών, προχθές ο ΑΓΟ Δήμητρας σε φιλικό παιχνίδι επικράτησε με σκορ 7-0 επί της Δόξας Παλουργιάς.

 

Καταιγιστική η ομάδα της Δήμητρας που φιλοδοξεί στα νέα πρωταθλήματα να πρωταγωνιστήσει, άλλωστε διαθέτει μία δυνατή και ποιοτική ομάδα και το κυριότερο είναι ότι ο Πρόεδρος Γκούμας Κώστας είναι κοντά στην ομάδα και δίνει λύσεις στα πρόβλημα που παρουσιάζονται στην ομάδα.

 

Δυνατή ομάδα επίσης αναμένεται να παρουσιάσει το Νεοχώρι με νέο προπονητή τον Ανδρέα Λέτσιο και με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ Καραγιάννης, Τζανής, Παπαστεργίου κ.α.

 

Στο Πανελλήνια Πρωτάθλημα τένις που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχει η 11 χρονη Θεοδώρα Χαντάβα, μία αθλήτρια με πολλές διακρίσεις.

 

Τις προπονήσεις της τις διεξάγει  στο γήπεδο του Άργους, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι ο τάπητας του γηπέδου τένις στην περιοχή Μερά είναι κατεστραμμένος.

 

Ελπίζουμε η νέα Δημοτική αρχή να ασχοληθεί με όλα τα θέματα και στον αθλητισμό , άλλωστε όλοι γνωρίζουμε την κακή κατάσταση των γηπέδων και όχι μόνον.

 

Ελπίζουμε να μπει και μία σειρά στο κολυμβητήριο, εκεί όπου οι προπονητές του Κολυμβητικού  Συλλόγου  Μέγα  Αλέξανδρος και την διοίκηση βρίσκομαι σε εμπόλεμη κατάσταση.

 

Ο γραφών είναι ο μόνος που είχε επισημάνει το πρόβλημα του κολυμβητηρίου εδώ και πολλά χρόνια, όλοι γνωρίζουμε ότι το πετρέλαιο είναι πανάκριβο και πρέπει εδώ και τώρα να βρεθεί λύση.

 

Πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε οικονομικά διότι διαφορετικά το κολυμβητήριο θα κλείσει, δεν μπορεί ο φορολογούμενος Έλληνας να πληρώνει  τα  οφίτσια  μερικών.

 

Επίσης πρέπει να επισημάνουμε ότι το κλειστό γυμναστήριο δεν είναι στα καλύτερά του η κερκίδα είναι έτοιμη για κατάρρευση, όπως χρειάζεσαι και επισκευή στον εξωτερικό χώρο.

 

Ευχαριστημένος είναι από την διαμονή του πόλη μας ο τεχνικός των πρασίνων Γιώργος Γεωργιάδης, είναι μία ήσυχη πόλη ιδανική για οικογενειάρχες τόνισε στην «Ε».

 

Απορούμε πως οι υπεύθυνοι του μπάσκετ στον Νομό μας δεν ασχολούνται με τον 17 χρονο Γρίδα Βασίλη με ύψος 2,04.

 

‘Ήδη αρκετές ομάδες από την Θεσσαλονίκη και όχι μόνον έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 17 χρονο  Γρεβενιώτη γίγαντα, ένα  ατόφιο ταλέντο που με σκληρή δουλειά θα φτάσει πολύ ψηλά, άλλωστε διαθέτει όλα τα απαιτούμενα προσόντα, το ύψος του 2,04 μ.

 

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι δίνει το Σάββατο στο γήπεδο του Άργους η ομάδα του Πρωτέα όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα.

 

Και εδώ που γράφουμε για το Κολυμβητήριο μας προέκυψε και δεύτερος σύλλογος Ελιμείας όπου μάλιστα διαβάσαμε ότι ξεκινούν οι εγγραφές, εδώ χωράει η λαϊκή παροιμία μικρό χωριό κακό χωριό, άντε να βρούνε άκρη τώρα με δύο συλλόγους.

 

Επίσημα ανάλαβε τα καθήκοντά του η νέα Δημοτική αρχή. Από τη στήλη μας του ευχόμαστε να επιτύχουν στο δύσκολο έργο τους για το οποίο τους εξέλεξε ο Γρεβενιώτικος λαός. Εμείς με  όλες τις δυνάμεις μας  θα τους συμπαρασταθούμε σε όσα θετικά για τον τόπο μας κάνουν αλλα και θα σταθούμε κριτικά  απέναντί τους και όπου χρειαστεί.

Τελικά αποδεικνύεται μεγάλο κεφάλαιο για τον Νομό μας ο εξαίρετος επιστήμονας και πάνω από όλα άνθρωπος ο γιατρός ουρολόγος του Νοσοκομείου Γρεβενών Δελιμπαλντίδης Οδυσσέας, μέσα από τις καθημερινές μάχες που δίνει και μέσα από το επάγγελμά του όπου καταφέρνει να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας προσφέροντας τα μέγιστα.

 

Κ.Μ

 

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες του Πυρσού

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και μέσα σε άριστο κλίμα συνεχίζονται οι προπονήσεις στην ομάδα του Πυρσού κάτω από τις οδηγίες του νέου τεχνικού Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος είναι ικανοποιημένος από τις προσπάθειες που καταβάλουν κατά τη διάρκεια των  προπονήσεων οι ποδοσφαιριστές του. Το θετικό επίσης είναι ότι επιστρέφουν σιγά σιγά οι τραυματίες ποδοσφαιριστές και έτσι ο Γεωργιάδης σε λίγες μέρες θα έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του. Την Κυριακή θα μεταβούν στην Καστοριά εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα σε ακόμη ένα δυνατό τεστ . Ο Τεχνικός των πρασίνων θα βγάλει πιο πολλά συμπεράσματα για την δυναμικότητα των παικτών. Τέλος σήμερα ή αύριο θα έχουμε και τους ομίλους όπου θα ανακοινωθούν από την διοργανώτρια αρχή.

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ