Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Περισσότερες αλλαγές προέδρων, παρά προπονητών …

Νέος Πρόεδρος του Πυρσού αναλαμβάνει ο Δημήτρης Πατσιούρης  μετά την παραίτηση του κ.Πάλλη για προσωπικούς λόγους ο οποίος κρατά και την θέση του Διευθύνω συμβούλου.

 

Ο Δημήτρης Πατσιούρης όπως όλοι γνωρίζουμε είναι Γρεβενιώτης και το κυριότερο είναι ένας άνθρωπος  χαμηλών τόνων ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους και επικοινωνιακός.

 

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε προχθές Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών  ο  Γιώργος Κοσματόπουλος ώστε να του αφαιρεθούν οι λάμες από το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε πριν ενάμισι χρόνο.

 

Την επιτυχημένη επέμβαση πραγματοποίησε ο ορθοπεδικός Γιώργος Δρόσος  ο οποίος  πρέπει να τονίσουμε ότι πραγματοποίησε  πάνω από εξήντα χειρουργικές επεμβάσεις σε τραυματίες ποδοσφαιριστές, πάντα φυσικά σε συνεργασία με τον επίσης ορθοπεδικό  κύριο Κοντοκώτσιο.

 

Ακόμη μία νίκη σημείωσε προχθές η ΑΕ Τυρνάβου, κέρδισε την Καρδίτσα  με 1-0 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, το τέρμα σημείωσε ο   Φελίπε μετά από ασίστ του δικού μας  Άκη Γεωργίου.

 

Ντεμπούτο έκανε στην Β΄ Εθνική ο διαιτητής Νατσιόπουλος Δημήτρης, στον αγώνα Δόξα Δράμας- Κέρκυρα 1-3 όπου αρίστευσε. Ο Δημήτρης Νατσιόπουλος παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές του στο τμήμα τοπογράφων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου είναι υποψήφιος διδάκτωρ.

 

Την ήττα γνώρισε προχθές ο Πρωτέας στην Κοζάνη από τους Διόσκουρους ενώ ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου κέρδισε το Σάββατο την Πτολεμαΐδα, ομάδα του Πέτρου Μουρουζίδη πρώην τεχνικού του Πρωτέα.

 

Εντυπωσίασε προχθές η 10χρονη Θεοδώρα Χαντάβα στο τουρνουά τένις  που διεξήχθη στην Αριδαία το οποίο περιελάμβανε ηλικίες 10 με 12 χρόνων. Η Θεοδώρα κατέκτησε την πρώτη θέση με πέντε συνεχόμενες νίκες, οι ειδικοί μιλούν για την 10 χρονη θεοδώρα με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο της.

 

Για πρώτη φορά έγινε γρήγορη αποκομιδή σκουπιδιών στην περιοχή Μερά όπου δίπλα ακριβώς είναι οι πανέμορφες και προσεγμένες αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών.

 

Όπου καθημερινά και υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων προπονητών, προπονούνται και παίρνουν τα πρώτα μαθήματα ποδοσφαίρου οι μικροί ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών.

 

Στο τελειωτικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες του κλειστού γυμναστηρίου της Δεσκάτης και συνάμα είναι ένα  πραγματικό στολίδι που θα χρησιμοποιεί η νεολαία της Δεσκάτης με χρήματα της Περιφέρειας.

 

Το κλειστό γυμναστήριο της Δεσκάτης επιθεώρησαν Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Δακής και Δασταμάνης οι  οποίοι κατέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου να γίνει η αποκατάσταση.

 

Στα πλαίσια της επίσκεψης τους ανήγγειλαν ότι τα έργα δεν σταματούν εδώ αλλά θα συνεχιστούν για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και όχι μόνο.

 

Όλη αυτή η εξέλιξη και η δημιουργία των έργων απορρέουν από την άριστη σχέση και συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δημάρχου κ. Μίγγου και των Περιφερειακών αρχόντων Δακή και Δασταμάνη.

 

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Απόλλων Καλαμαριάς όπου τεχνικός είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς, ηττήθηκε μα το βαρύ σκορ 4-0 στον Βόλο  από την Νίκη Βόλου.

 

Την ήττα γνώρισε και ο Ολυμπιακός Βόλου του Γιώργου Βαζάκα στα Χανιά από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 2-1.

 

Στη Δεσκάτη βρεθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα όπου θαυμάσαμε  από κοντά τους προσεγμένους αθλητικού χώρους όπου το μεράκι των ανθρώπων περισσεύει. Ένα πανέμορφο γήπεδο με ταρτάν για τους αθλητές στίβου, ένα πανέμορφο γήπεδο μπάσκετ και φυσικά ένα γήπεδο 5Χ5.

 

Εμείς ρωτάμε, οι δύο σύλλογοι στίβου που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας δεν βλέπουν ώστε να διαμαρτυρηθούν για τις απαράδεκτες συνθήκες προπόνησης των αθλητών και αθλητριών;

 

Στην  Αγγλία βρίσκεται ο Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Πατσιούρης για να διευρύνει τις επιχειρηματικές του  δραστηριότητες, την Κυριακή όμως αναμένεται να δώσει το παρών στο παιχνίδι με την Φιλιππιάδα.

 

Στα γραφεία του συνδέσμου διαιτητών προχθές Δευτέρα ο αρχιδιαιτητής Κοζάνης κ. Τσιμεντερίδης όπου μίλησε και έκανε μαθήματα στους διαιτητές τη ΕΠΣ Γρεβενών σε μία αίθουσα κατάμεστη από διαιτητές.

 

Τον διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Σημαδόπουλο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τους γιατρούς κ. Δρόσο, ευχαριστεί ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος για την χειρουργική επέμβαση που πραγματοποίησαν οι γιατροί για να του αφαιρεθούν οι λάμες από το ατύχημα που του συνέβη πριν δύο χρόνια.

 

Σε προγραμματισμένη επέμβαση υποβλήθηκε προχθές ο τεχνικός του Πρωτέα Γιάννης Χασιώτης, η στήλη του εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Κ.Μ

 

Πυρσός

Πίκρα και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των πρασίνων για την προχθεσινή ήττα από τον Καμπανιακό στην Χαλάστρα, ας  όψεται ο απαράδεκτος διαιτητής από τις Σέρρες ο οποίος έκανε τα πάντα ώστε να ηττηθεί ο Πυρσός. Ο κακός διαιτητής απέβαλε επίσης τον Σωτήρη Μαυροδήμο όπως επίσης και την κόκκινη κάρτα που έδειξε στο Κοτσατίσογλου που μόνον αυτός την είδε. Στην  ομάδα προσπαθούν να ξεχάσουν το προχθεσινό αποτέλεσμα και εστιάζουν την προσοχή τους στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Φιλλιπιάδα στο ΔΑΚ. Ο τεχνικός Σωτήρης Μαυροδήμος τονίζει στους ποδοσφαιριστές την δυσκολία του Κυριακάτικου ματς στο ΔΑΚ με την Φιλλιπιάδα.

Κ.Μ

 

Πρωτέας

Την ήττα γνώρισε προχθές ο Πρωτέας  στην Κοζάνη από τους Διόσκουρους, ένας Πρωτέας που προβλημάτισε και ήδη ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης ψάχνει να βρει λύσεις διότι άλλη εικόνα δείχνει ο Πρωτέας στα εντός έδρας και άλλη στα εκτός έδρας. Την Κυριακή ο Πρωτέας δεν αγωνίζεται και έτσι ο Τεχνικός Γιάννης Χασιώτης θα έχει την ευκαιρία να κάνει μία μίνι προετοιμασία και θα προσπαθήσει να βελτιώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του.

Κ.Μ

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ