Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή της Κοζάνης, τα μεγαλεπήβολα σχέδια για τον Πυρσό και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών

Την ήττα γνώρισε προχθές ο Πυρσός στην Κοζάνη με σκορ 3-1 από την ομώνυμη ομάδα με λίγα λόγια συνεχίζεται ο κατήφορος γα την ομάδα μας.

 

Ελπίσουμε την  Κυριακή ο Πυρσός να σημειώσει ακόμη μία νίκη κόντρα στην ομάδα του Μακροχωρίου η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

Ελπίζουμε όμως να ανεβάσει στροφές και απόδοση, πως όμως όταν στο ρόστερ είναι μόλις δεκατρείς παίκτες;

 

Ελπίζουμε ότι ο πρόεδρος Δημήτρης Πατσιούρης ο οποίος όπως όλα δείχνουν έχει μείνει μόνος τους να πραγματοποιήσει μεταγραφές, άλλωστε υποσχέθηκε ότι θα εντάξει έξι παίκτες στο ρόστερ.

 

Αλήθεια τι έγιναν οι υπόλοιποι επενδυτές που ήρθαν να αναλάβουν τον Πυρσό όπως Πάλλης, Χρυσικόπουλος οι οποίοι έδιναν οδηγίες από την Αθήνα και είχαν μεγαλεπήβολα σχέδια για τον Πυρσό;

 

Αλλα θα μου  πεις τέτοια ώρα τέτοια λόγια, εμείς το μόνο που πρέπει να πούμε είναι  ότι με νίκη ο Πυρσός την Κυριακή επι του Μακροχωρίου θα ελπίζει για παραμονή στην κατηγορία, όλα αυτά όμως με μεταγραφές.

 

150.000 ευρώ ενέκρινε προχθές ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Μεϊμαράκης για τους υπαλλήλους της βουλής και για τη βράβευση των παιδιών τους, αυτό αποτελεί πρόκληση για τους 1.500.000 εκατομμύριο ανέργους και φυσικά για όλους τους συμπολίτες μα που υποφέρουν από τα μέτρα της Τρόικας.

 

Έλυσε προχθές το συμβόλαιο με την ομάδα των Τρικάλων Στέφανος Σκέντος και ήδη βρίσκεται σε συζήτηση με την ομάδα των πρασίνων, ελπίζουμε να συμφωνήσουν και ο Σκέντος να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας μας.

 

Διότι είναι ένας παίκτης πολυτέλεια για κάθε ομάδα και το κυριότερο είναι άριστος χαρακτήρας και ιδιαίτερα ο αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας των πρασίνων.

 

Συνεχής είναι η ενημέρωση του πρώην προέδρου του Πυρσού Δημήτρη Παπαϊωάννου για την κακή πορεία της αγαπημένης του ομάδας.

 

Σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή είχαμε προχθές κατά τη διάρκεια του αγώνα της μικτής παίδων της ΕΠΣ Γρεβενών με την αντίστοιχη ομάδα της Κοζάνης.

 

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της Κοζάνης Ποτουγλίδης παίδων της ΕΠΣ Γρεβενών έχασε τις αισθήσεις του  όταν συγκρούστηκε με αντίπαλό του, επανήλθε μετά από τις προσπάθειες του γιατρού του αγώνα κ. Βασιλειάδη και διεκομίσθει  πρώτα στο νοσοκομείο Γρεβενών.

 

Υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία όπου διεγνώσθη αιμάτωμα και διεκομίσθει στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης  Παπαγεωργίου και η κατάστασή του βελτιώθηκε και δεν εγκυμονεί κινδύνους.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι διεκόπη για λίγα λεπτά και στο γήπεδο και στους φιλάθλους επικράτησε έντονη ανησυχία για την υγεία του παιδιού, ευτυχώς όμως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

 

Εως την Κυριακή θα εκλεγεί ο γραμματέας του Σύριζα και στην συνέχεια θα συζητηθούν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών αν φυσικά διεξαχθούν εκλογές,  όλα όμως  συνηγορούν ότι θα διεξαχθούν διότι δύσκολο είναι να εκλεγεί πρόεδρος απο την παρούσα βουλή.

 

Παρά την απρόσμενη ανάσα από το πετρέλαιο δεν έχουμε αύξηση λειτουργίας καυστήρων με πετρέλαιο στην πόλη μας όπου στις πιο πολλές πολυκατοικίες επικρατούν διαλυτικά φαινόμενα με τους ενοίκους  να μην πληρώνουν τα κοινόχρηστα.

 

Πιθανόν η φτώχεια λόγο μνημονίου, η ανασφάλεια και η όχι καλή επικοινωνία οδηγούν στα φαινόμενα αυτά.

 

Κάτι πρέπει να γίνει από την  πολιτεία από τους υπέργηρους οδηγούς οι οποίοι στην πόλη μας είναι αρκετοί και είναι επικίνδυνοι.

 

Διότι δεν είναι δυνατόν να οδηγούν ογδοντάχρονοι, απορούμε ποιος τους δίνει το δικαίωμα αυτό, άλλωστε άνω των εβδομήντα ετών όλοι τους είναι με φαρμακευτική αγωγή.

Κ.Μ

 

Πρωτάθλημα Ενώσεων

Συνεχίζεται τη ξέφρενη πορεία στο πρωτάθλημα των Ενώσεων, η ομάδα παίδων της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών προχθές παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της Ένωσης επιβλήθηκε 2-1 της αντίστοιχης ομάδας της Κοζάνης και την έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέρματα σημείωσε ο συνήθης ύποπτος Ευθύμης Ντόλιας με δύο γκολ το ένα καλύτερο απο το άλλο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η νυν ομάδα  παίδων ξεχειλίζει από ταλέντο και ελπίζουμε με λίγη τύχη να φτάσει πολύ μακριά. Η σύνθεση της ομάδας παίδων είναι: Στάμος, Μπατακόϊας, Πετσιδήμος, Γαβρίδης, Δαδαλής, Βασιλόπουλος, Τριμίντζιος, Τσαπαλιάνος, Φουρλατάκας, Σάλλο, Ντόλιας, Λιάκας. Αλλαγές: Λιάκας.

Για το ίδιο πρωτάθλημα η ομάδα νέων  γνώρισε ακόμη μία ήττα απο την ομάδα της με Κοζάνης με 1-0

Κ.Μ

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Μέσα σε άριστο κλίμα συνεχίζονται οι προπονήσεις του Πρωτέα ενόψει του Κυριακάτικού ματς της Κυριακής με την Μεταμόρφωση Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο στης πόλη μας με την ομάδα του Πρωτέα να θέλει ξα ζευγαρώσει τις νίκες μετά και την προχθεσινή καλή εμφάνιση και νίκη επι της Σιάτιστας. Ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για το Κυριακάτικο παιχνίδι. Ιδιαίτερη κινητικότητα επικρατεί στους φιλάθλους οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το βροντερό παρών στο εν λόγο παιχνίδι.

 

Πρόγραμμα

Πρωτέας- Μεταμόρφωη Βόλου

Μιλίκη- Βόνιτσα

Ηρακλής Κοζάνης- Πανεδεσαϊκός

Καρδίτσα- Σιάτιστα

Λάρισα- Καστοριά

Νίκη Βόλου- Διόσκουροι Κοζάνης

Αίολος Αστακού- Αγρίνιο

 

Κοζάνη – Πυρσός 3-1

Πυρσός- Μακροχώρι την Κυριακή

Ακόμη μία ήττα γνώρισε ο Πυρσός εκτός έδρας αυτή τη φορά στην Κοζάνη όπου ηττήθηκε με 3-1 από την ομώνυμη ομάδα την Τετάρτη όπου είχαμε εμβόλιμη αγωνιστική

 

Την Κυριακή η ομάδα των πρασίνων αντιμετωπίζει στ ΔΑΚ το Μακροχώρι, ένα παιχνίδι το οποίο ο Πυρσός θέλει την νίκη πάση θυσία ώστε να έχει έστω τις λιγοστές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Πάντως έτσι και αλλιώς η ομάδα του Πυρσού βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με λιγοστούς παίκτες στην προπόνηση και με την ψυχολογία σε κακή κατάσταση και μέσα σε όλα αυτά με τον Πρόεδρο Δημήτρη Πατσιούρη να τονίζει ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει μεταγραφές και πιθανόν τις επόμενες ημέρες. Κακά τα ψέματα όμως ο Πυρσός οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο τοπικό πρωτάθλημα και όλα αυτά με τα λάθη να γίνονται το καλοκαίρι όπου αποκτήθηκαν παίκτες οι οποίοι αποδείχθηκαν λίγοι και με προπονητές που δεν τους γνώριζε κανείς και ιδού τα αποτελέσματα.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ