Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Ο έρανος, οι διοικούντες του Πυρσού και ο πρόεδρος που έφερε την ομάδα στο γκρεμό

Στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας του βρίσκεται η ομάδα  των πρασίνων με την κατάσταση να είναι απελπιστική και να μην υπάρχει σωτηρία.

 

Με του φερέλπιδες επιχειρηματίες Πατσιούρη και Παναγιωτόπουλο να μην μπορούν να κάνουν κάτι, ήδη προχθές ο Παναγιωτόπουλος πήδηξε από το καράβι και έφυγε.

 

Είναι ο άνθρωπος που είχε μεγαλεπήβολους στόχους για την ομάδα του Πυρσού αλλα δυστυχώς όλα ήταν ένα παραμύθι, πιθανόν ο Παναγιωτόπουλος να βρίσκεται στην Αθήνα τώρα.

 

Ο μόνος που έχει μείνει τώρα στην ομάδα είναι ο Δημήτρης Πατσιούρης, τον λόγο που παραμένει ακόμη στην ομάδα δεν τον γνωρίζουμε.

Οι ποδοσφαιριστές Κοσμίδης, Κιοσέογλου, Τότι αποτελούν παρελθόν αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και με τον Δημήτρη Πατσιούρη να τονίζει ότι όποιος θέλει να φύγει να φύγει, για το ποιος θα παίξει δεν γνωρίζουμε.

 

Το καλοκαίρι ο κ. Πατσιούρης τόνισε τι η ομάδα θα πάει για πρωτάθλημα και τέλη Οκτωβρίου η ομάδα διαλύεται.

 

Φίλαθλοι μας ρωτούν γιατί δεν αποχωρεί ο κ. Πατσιούρης, θέλει να γίνει ήρωας; Ότι είχε να προσφέρει  το πρόσφερε, διέλυσε την ομάδα τονίζουν στην «Ε».

Από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες  στον προχθεσινό ντέρμπι της Θεσσαλίας ανάμεσα στην Λάρισα και Τύρναβο ήταν ο δικός μας Άκης Γεωργίου.

 

Διαιτητής στον ίδιο αγώνα ήταν ο Ανδρέας Καραλιόλιος ο οποίος τα πήγε θαυμάσια όπως και ο Ρίγγος Δημήτρης που ήταν βοηθός.

 

 

Έρανος έγινε προχθές ώστε να βρεθούν χρήματα για τα έξοδα της διαιτησίας, αλήθεια το καλοκαίρι που θα τα βρίσκανε τα χρήματα οι διοικούντες για να πρωταγωνιστήσουν;

 

Το τραγελαφικό στην ιστορία είναι ότι το καλοκαίρι οι διοικούντες του Πυρσού και ο τότε  προπονητής  Γιώργος Γεωργιάδης δεν ενέταξαν στο ρόστερ τον 19χρονο Νίκο Κουρέλα ο οποίος είχε συμμετοχές με την ΑΕΚ στην σουπερ λίγκα.

 

Ο λόγος που  δεν τον επέτρεψε ο Γεωργιάδης είναι ότι είχε κλείσει το ρόστερ, ότι και να πει δεν φτάνει.

 

Για το πρωτάθλημα των ενώσεων οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών αντιμετωπίζουν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου τις αντίστοιχες ομάδες της Φλώρινας στο Ενωσιακό γήπεδο.

 

Στις νίκες επανήλθε προχθές η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα, επικρατώντας στην Κοζάνη της τοπικής ομάδα Διόσκουροι με 70-64.

 

Ελπίζουμε να συνεχίσει την ανοδική πορεία ο Πρωτέας όπου την Κυριακή έχει μία  δύσκολη αποστολή αντιμετωπίζοντας την Καστοριά στο κλειστό  γυμναστήριο της  πόλης μας.

 

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Αρετόπουλος ο οποίος είναι παντρεμένος Γρεβενιώτισα, κόρη  του παλιού  διαιτητή Κ. Τσιαμήτρου.

 

Παρά την οικονομική κρίση πι επικρατεί στην χώρα  μας κανείς δεν νοιάζεται για τα κρατικά κτίρια τα οποία παραμένουν  ανεκμετάλλευτα.

 

Θα μπορούσαν να στεγαστούν δημόσιες υπηρεσίες ώστε να  μην πληρώνει το δημόσιο τσάμπα χρήματα αλλα ποιος νοιάζεται, εδώ εφαρμόζουμε και τέταρτο μνημόνιο.

 

Αλήθεια γιατί σταμάτησαν οι εργασίες στην γέφυρα που συνδέει τα χωριά των Βεντζίων;

 

Έντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι των Βεντζίων γιατί δεν υπάρχουν γραμμές στον δρόμο προς τα χωριά τους.

Κ.Μ

 

Τραγική η κατάσταση στην ομάδα των πρασίνων

Απελπιστική η κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο του Πυρσού που γνώρισε προχθές την όγδοη ήττα, έβδομη στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο από την ομάδα των Τρικάλων με 3-0. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα στάθηκε καλά, στο δεύτερο κατέρρευσε με αποτέλεσμα να δεχτεί τρία τέρματα. Έτσι και αλλιώς στην ομάδα  υπάρχει πλήρης διαλύσει σε όλους τους τομείς, με τον Πρόεδρο Δημήτρη Πατσιούρη να έχει μείνει μόνος του αλλα γιατί παραμένει όμως; Αφού κατόρθωσε και  διέλυσε την ομάδα, αλήθεια το καλοκαίρι γιατί δεν βγήκε να πει ότι δεν υπάρχει ρευστό και έλεγε ψέματα ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα; Μήπως κρύβεται κάποιος από πίσω και δεν γνωρίζουμε; Πάντως στην ιστορία θα γραφτεί το όνομα του Δημήτρη Πατσιούρη ότι είναι ο Πρόεδρος που  έφερε την ομάδα στο γκρεμό, οι ποδοσφαιριστές ένα ένας αποχωρούν με τον κ. Πατσιούρη να τονίζει ότι όποιος θέλει ας φύγει, αυτό όμως δεν είναι λύση.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ