Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Ολοκληρώθηκε η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική

Στο χωριό του στου Μαυραναίους θα περάσει τον Δεκαπενταύγουστο ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου με την οικογένεια του  και φυσικά με τους αγαπημένους του γονείς.

 

Ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Αρέννα Θεσσαλονίκης είναι ο  Δημήτρης Παπαϊωάννου, όπως επίσης και της αθλητικής εφημερίδας Αρέννα Πρές.

 

Στα Πριόνια θα περάσει τις γιορτές της Παναγίας ο Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Πατσιούρης με την οικογένεια του.

 

Την Πέμπτη 14 Αυγούστου αναμένεται να αφιχθούν στην Θεσσαλονίκη οι δύο Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές του Πυρσού σύμφωνα πάντα με τον Δημήτρη Πατσιούρη.

 

Προς αναζήτηση  ενός σέντερ φορ και δύο πλάγιων επιθετικών είναι ομάδα  του Πυρσού, ήδη η διοίκηση σύμφωνα πάντα με την γνώμη του τεχνικού Γεωργιάδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με έμπειρους επιθετικούς.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουν οι γονείς το ξεκίνημα των Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών ώστε να γράψουν τα παιδιά τους στο δυναμικό της.

 

Το ενδιαφέρον για την νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να είναι πιο έντονο από πέρυσι λόγο της αξιόλογης δουλειάς που γίνεται στις Ακαδημίες.

 

Με τον Πρόεδρο Γιώργο Κοσματόπουλο και την διοίκηση να είναι πάντα δίπλα στους μικρούς ποδοσφαιριστές και να δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

 

Σημαντική επίσης είναι η βοήθεια του αντιπροέδρου της ΕΠΣ και διευθυντή της τράπεζας Πειραιώς Δημήτρη Ρίζου.

 

Στον Κτηνοτροφικό Αστέρα όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο ο 17 χρονος Γιάννης Σαμαράς όπου αγωνίστηκε στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Πυρσό έχοντας πολύ καλή απόδοση.

 

Εδώ και τρείς μέρες ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Καμβουνιακός Δεσκάτης με όνειρα και φιλοδοξίες να τερματίσει στον πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Προχθές επίσης διεξήχθησαν αρχαιρεσίες στην ομάδα της Δεσκάτης, Πρόεδρος επανεξελέγη  ο Κουτσίκος ο οποίος έχει ξεκινήσει την δουλειά ώστε να κάνει τον Καμβουνιακό να ανέβει ακόμη ψιλότερα όπως αρμόζει σε μία ιστορική ομάδα.

 

Πλήγμα για την ομάδα των Αεράτα επίσης ήταν η αποχώρηση του γυμναστή Γιάννη Σαμαρά ο οποίος ήταν ο πυλώνας της ομάδας των Αεράτα, απόφοιτος των ΤΕΦΑ και με πλούσιες γνώσεις στο ποδόσφαιρο.

 

Ο Γιάννης Σαμαράς θα προπονεί φέτος την ομάδα της Κοζάνης  ΑΕ Καραγιαννίων η οποία έχει φιλοδοξίες να αλλάξει κατηγορία.

 

Ένας παράγοντας ο οποίος υπηρέτησε το ποδόσφαιρο από όλα τα πόστα, πάντα με απόλυτη επιτυχία.

 

Παρότι διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του ο Δημήτρης Τσιάτσιος είναι πάντα πρώτος στις προπονήσεις, άλλωστε έχει υποδομή, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Τσιάτσιος διεξήγαγε μία λαμπρή καριέρα στο ποδόσφαιρο όπου έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες.

Κ.Μ

 

Συγκεκριμένα,, στα γραφεία της Ομοσπονδίας έφτασαν οι δηλώσεις των ομάδων, είτε με το ταχυδρομείο είτε με κούριερ, με τον
καταρτισμό, ωστόσο, των ομίλων να γίνεται μετά τις 20 Αυγούστου, καθώς η Επιτροπή είναι υποχρεωμένη να περιμένει τυχόν εξελίξεις στη Football League και ομάδες που ίσως υποβιβαστούν.
Για τον Λόγο αυτόν, υπάρχει πάντα ένα ανοιχτό “παράθυρο” προς τις ομάδες της Β’ Εθνικής, που τυχόν έστω και τώρα αποφασίσουν να δηλώσουν συμμετοχή στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Πάντως ως το τέλος του μήνα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσει, αλλά θα οριστεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος (με πιθανότερη ημερομηνία την 1η Σεπτέμβρη), με την πρώτη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 28 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ