Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Οι επενδυτές του αέρα, η απαράδεκτη συμπεριφορά των φιλάθλων και οι ιστορικές στιγμές επί Δημήτρη Παπαϊωάννου

Τιτάνιες είναι οι προσπάθειες του γενικού αρχηγού της ομάδας Γιώργου Κουτσομήτρου ώστε να λειτουργήσει η ομάδα.

 

Δύσκολες οι στιγμές που διανύει η ομάδα μας  που τώρα χρειάζεσαι δίπλα της όσους την αγαπάν.

 

Πολλοί αναζητούν τώρα τον Παπαϊωάννου, είναι οι κύριοι που τονίσανε τότε ότι ο Πυρσός πρέπει να στηριχτεί στα δικά του παιδιά τα οποία την παρούσα αυτή δύσκολη χρονική στιγμή αποδεικνύεται ότι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της ιστορικής αυτής ομάδας.

 

Όλοι θα θυμόμαστε την ιστορική στιγμή  όταν επι Προεδρίας Δημήτρη Παπαϊωάννου η ομάδα ανέβηκε κατηγορία με το γήπεδο  κατάμεστο και με ποδοσφαιριστές όλοι τους υψηλής ποιότητας.

 

Ποιος δεν θα θυμάται τους Γεωργίου – Γκαμπόρ- Παπουλή- Κοπούνοβιτς – Νάκα , όλοι τους αστέρια με αποτέλεσμα να προσελκύσουν φιλάθλους από την ευρύτερη περιοχή, Τσοτύλι, Νεάπολη, Σιάτιστα, Κοζάνη.

 

Χώρια που όλοι οι παίκτες νοίκιαζαν  σπίτια στην πόλη και τόνωναν την τοπική αγορά, επίσης μην ξεχνάμε τους φίλαθλους που ακολουθούσαν την ομάδα και αφήνανε τα χρήματα τους στην τοπική αγορά και όλοι θα θυμόμαστε τους φιλάθλους ιστορικών ομάδων Δόξα Δράμας με πεντακόσια άτομα, Βέροια κ.α.

 

Τώρα ποιοι φίλαθλοι θα έλθουν από τον  Οπουντιο Μαρτίνο ή από τα Λευκάδια ώστε αν δουν τα παιχνίδια; Αυτοί όμως είμαστε και παίρνουμε ότι μας αξίζει.

 

Παρότι έπεσε αρκετά η τιμή του πετρελαίου  λιγοστοί είναι οι συμπολίτες μας που καίνε τα καλοριφέρ.

 

Άλλωστε οι πιο πολλοί προτιμούν  τις ξυλόσομπες και τα ενεργειακά τζάκια ρυπαίνοντας έτσι την πανέμορφη πόλη μας με αιθαλομίχλη η οποία προκαλεί προβλήματα υγείας.

Πρέπει όμως να το καταλάβουμε όλοι μας ότι το καλοριφέρ είναι πολιτισμός και η θέρμανση είναι ομοιόμορφη, με σωστή διαχείριση και λογική η λύση είναι προσβάσιμη.

Μεγάλο επίσης είναι το πρόβλημα με την είσπραξη κοινοχρήστων απο τους εκάστοτε διαχειριστές των πολυκατοικιών με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα ασανσέρ, σημεία των καιρών.

 

Σε τραγική οικονομική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Πυρσού και όλα δείχνουν ότι πιθανόν την Κυριακή αν  διεξαχθούν παιχνίδια θα δυσκολευτεί να κατέβει να αγωνιστεί.

 

Τελικά οι επενδυτές που παρουσιάστηκαν μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποια πρόταση ικανοποιητική και όλα δείχνουν ότι ήταν  όλα λίγα του αέρα.

 

Συμπέρασμα είναι ότι εξαφανίστηκαν κα ήταν  μόνον λεονταρισμοί, κύριοι για να βάλεις χρήματα από την τσέπη σου χρειάζεται θράσος και γενναιότητα και μάλλον οι υποτιθέμενοι επενδυτές δεν είχαν όλα αυτά τα εφόδια.

 

Έξαλλου τώρα θα δείξουν ποιοι είναι αυτοί που αγαπούν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο μεσούσης της οικονομικής κρίσης βάζοντας χρήματα για να βοηθήσουν την ομάδα και εν γένει τον αθλητισμό.

 

Απαράδεκτη η κατάσταση ορισμένων φιλάθλων οι οποίοι αρνούνται να κόψουν εισιτήριο ώστε να παρακολουθήσουν την ομάδα.

 

Προχθές κοπήκανε μόνον τριάντα εισιτήρια, επίσης δεν τιμά ορισμένους οικογενειάρχες και μεσήλικες να σκαρφαλώνουν από τον τοίχο ώστε αν παρακολουθήσουν τον Πυρσό.

 

Είναι αυτοί που βρίζουν στις πλατείες τους εκάστοτε διοικούντες της ομάδας, με λίγα λόγια είναι μίζεροι και κατώτεροι των περιστάσεων.

 

Όλοι κάνουν κριτική που βρήκε η νύν διοίκηση τα χρήματα και λειτούργησε την ομάδα, όλοι κάνουν υποθέσεις και σενάρια και λένε ότι τους κατέβει.

 

 

 

Νέος προπονητής στην ομάδα της Αμυγδαλιάς είναι ο Γιώργος Βλάχος ο οποίος τώρα ξεκινάει την προπονητική καριέρα με τα πρώτα δείγματα να είναι θετικά.

 

Κ.Μ

 

Πυρσός- Τρίκαλα την Κυριακή

Τα Τρίκαλα αντιμετωπίζει την Κυριακή ο ΠΥΡΣΟΣ στο ΔΑΚ με την ομάδα να  αντιμετωπίζει χίλια μύρια  προβλήματα και με την πιθανότητα να μην κατέβει να αγωνιστεί να και αυτό θεωρείται ακραίο. Οι προπονήσεις διεξάγονται μετ΄ εμποδίων και μέσα σε κακό κλίμα, παρόλα αυτά όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και η ομάδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός Μιχάλης Μαυρίδης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα αλλά υπάρχει αισιοδοξία για νίκη, αυτό τουλάχιστον τονίζει ο τεχνικός στην «Ε». Τέλος όσο για τους επενδυτές που έδειξαν ενδιαφέρον έκαναν πίσω και όλα αυτά που ακουγότανε για ημέρες ήταν λόγια  του αέρα και το μόνον που κατάφεραν ήταν ν δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να πούμε ότι όλοι πρέπει να δώσουμε το βροντερό παρών την Κυριακή στον αγώνα με τα Τρίκαλα ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει την νίκη και ας αφήσουμε  την μιζέρια.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ