Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Οι δηλώσεις του Σωτήρη Μαυροδήμου μετά την αποχώρηση του από τον Πυρσό

 

Συχνά πυκνά δίνει το παρών στο ΔΑΚ ώστε να  παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Πυρσού ο  πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Χρήστος Ευαγγελόπουλος.

 

Όλο γνωρίζουμε τη διαδρομή του Χρήστου Ευαγγελόπουλου στο ποδόσφαιρο του νομού μας και όχι μόνον.

 

Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του Κώστα Βλάχου στο ποδόσφαιρο του νομού μας.  Ένας Γρεβενιώτης ο οποίος τίμησε τόσο το  ποδόσφαιρο όσο κα τον χώρο της διαιτησίας όπου αγωνίστηκε στη σούπερ λίγκα με επιτυχία.

 

Εντυπωσίασε με την απόδοσή του σε ακόμη ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού στους αγώνες Τσάμπιον  λίγκ ο Γρεβενιώτης Δημήτρης Σιόβας, μιλάμε για το προχθεσινό νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχ.

 

Από τους  παίκτες του Πυρσού που διασώθηκαν  στο προχθεσινό ναυάγιο της Κοζάνη ήταν ο Σκέντος Στέφανος ο οποίος έδωσε τα πάντα για κάτι καλό για την ομάδα μας αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό.

 

Αρνητικά σχολίασε τις συχνές αλλαγές προπονητών στον Πυρσό η κορυφαία αθλητική εφημερίδα φως των σπορ.

 

Με τα καλύτερα λόγια  εκφράστηκε στην στήλη μας ο Σωτήρης Μαυροδήμος για τον γυμναστή του Πυρσού Γιάννη Σταμπουλίδη, πρόκειται τόνισε για ένα άριστο γυμναστή που θα αφήσει εποχή στο ποδόσφαιρο.

 

Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Σταμπουλίδης είναι ένας ανερχόμενος γυμναστής, με πλούσιες γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο και το κυριότερο είναι ότι ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες προπονητικές μεθόδους, με λίγα λόγια ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

 

Αρκετοί οι φίλαθλοι του Πυρσού που βρέθηκαν προχθές στις κερκίδες του γηπέδου της Κοζάνης, ώστε να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα, στο τέλος όμως έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι.

 

Από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου στο προχθεσινό παιχνίδι Κοζάνης- Πυρσού ήταν ο  Δάνης Στεργιόπουλος ο οποίος όργωσε στην κυριολεξία όλο το γήπεδο.

Λάθος της διοίκησης των πρασίνων που δεν κατόρθωσε το καλοκαίρι να τον εντάξει στο ρόστερ  του.

 

Στην εκπομπή αθλητικοί παλμοί βρέθηκαν προχθές  οι ποδοσφαιριστές της Κοκκινιάς Πολύδενδρο Παπαδόπουλος Θωμάς και Γιάννης Παπαδόπουλος όπου μίλησαν για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της ομάδας τους.

 

Ο Θωμάς Παπαδόπουλος πέρυσι αγωνιζότανε  στον Πυρσό, ρωτάμε ποιος έδωσε το δελτίο ώστε να αγωνιστεί στην Κοκκινιά Πολύδενδρο; Διότι πρόκειται για ένα ταλέντο με πλούσια προσόντα και  με επαφή με τα δύχτια, άλλωστε στα παιχνίδια πέρυσι έδωσε δείγματα του ταλέντου του.

 

Στις δηλώσεις που έκανε  στην «Ε» για την αποχώρηση από την ομάδα του Πυρσού, ο Σωτήρης Μαυροδήμος τόνισε ότι δεν στήθηκε σωστά το καλοκαίρι, με λίγα λόγια το ρόστερ ήθελε κι  άλλες ενισχύσεις.

 

Προβλήματα και πάλι υπήρξαν προχθές στο κολυμβητήριο, πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι δεν παίζουν με τα μικρά παιδιά και ότι χρειάζεται σοβαρότητα.

Κ.Μ

 

 

Πυρσός

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των πρασίνων μέσα σε βαρύ κλίμα από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, άλλωστε σε τρία παιχνίδια με Λάρισα, Τσαριτσάνη, Κοζάνη οι πράσινοι δέχθηκαν συνολικά  δεκατρία τέρματα. Οι προπονήσεις διεξάγονται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σταμπολίδη και μέσα σε δριμύ ψύχος, την Κυριακή δεν θα  διεξαχθούν παιχνίδια. Τέλος σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η διοίκηση του Πυρσού, ονόματα που παίζουν είναι Τσούκλης, Γκαμπέτας κ.α.

Τέλος σε δηλώσεις στην «Ε»  ο πρώην προπονητής Σωτήρης Μαυροδήμος ευχαριστεί την διοίκηση τον Πρόεδρο  Δημήτρη Πατσιούρη  για την τιμή που τον έκαναν να αναλάβει την ομάδα του Πυρσού, τον Γενικό αρχηγό Τσίπη Βασίλη, τον Γιώργο Μπακαϊμη, τον Γιάννη Σταμπουλίδη  συνεργάτη του για τον οποίο τόνισε ότι είναι ένας άριστος γυμναστής και φυσικά τους φιλάθλους τους οποίους τους έχει πάντα στην καρδιά του.

Κ.Μ

 

Μπάσκετ  Γ΄ Εθνική

Πρωτέας- Βέροια την Κυριακή στις 6.00

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι προπονήσεις του Πρωτέα ενόψει του Κυριακάτικου ματς με την Βόνιτσα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Ο Πρωτέας καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με τις ομάδες της Λάρισας, Αστέρα και Φοίνικα. Το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό αλλά το ζητούμενο στην ομάδα είναι η επιστροφή στις νίκες για να ανέβει η ψυχολογία των παικτών, του τεχνικού τιμ και φυσικά των φιλάθλων οι οποίοι την Κυριακή αναμένεται να δώσουν το βροντερό παρών σε ακόμη ένα παιχνίδι. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι ο Γιάννης Χασιώτης θα έχει αρκετές επιλογές.

Πρόγραμμα

8η Αγωνιστική 15/12/13

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ – ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ – ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡ
ΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗ – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

 

Οι αγώνες της ΕΠΣ Γρεβενών στην Α Κατηγορία

Σάββατο

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ

ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ

ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ

                               ΚΥΡΙΑΚΗ

ΝΕΟΧΩΡΙ

ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ