Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Οι δανεικοί ποδοσφαιριστές, η απαγόρευση του καπνίσματος και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών, Χρήστος Τριγώνης

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές Τρίτη, στην εφημερίδα Μέτροσπορτ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρης Πατσιούρης όπου αναφέρθηκε για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του για την αγαπημένη του ομάδα.

Συνέντευξη επίσης παραχώρησε στο Κανάλι 28 ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν περί ύπαρξης άλλων πίσω από την Διοίκηση που κινούν τα νήματα.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος διέψευσε τις φήμες και τόνισε ότι τα χρήματα τα βάζουμε εμείς, τελεία και παύλα.

Στον Βόλο θα βρεθεί ο πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρης Πατσιούρης ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στο Ολυμπιακό Βόλου και Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος θα συζητήσει με την Διοίκηση και πιθανό δανεισμό ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου.

Με την ομάδα Τιτάνες Παλαμά αγωνίζεται την Κυριακή ο ΠΡΩΤΕΑΣ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας και ευελπιστεί να ξεκινήσει το 2014 με νίκη.

Στα Γρεβενά βρίσκεται και πάλι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος όπου απουσίαζε στην πρωτεύουσα για εργασίες που αφορούν την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών.

Απογοήτευσαν σε ακόμη ένα παιχνίδι οι μικτές της ΕΠΣ Γρεβενών στα πλαίσια του Ενωσιακού Πρωταθλήματος.

Έτσι προχθές Τετάρτη στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Ενωσιακό γήπεδο, ο παίδες ηττήθηκαν με το εξωπραγματικό σκορ 13-0 ενώ οι νέοι με 3-0.

Βαρύ σκορ λοιπόν και για τις δύο ομάδες της Ενωσης και όλοι τους παίκτες και προπονητές πρέπει να προβληματιστούν για τα πολλά τέρματα που δέχονται και τις κακές εμφανίσεις.

Διαιτητής στο κυριακάτικο παιχνίδι Γ Εθνικής ανάμεσα στην Φιλιππιάδα και στην ΑΕ Λάρισας είναι ο Ανδρέας Καραλιόλιος με βοηθούς τους Ρίγγο και Μωυσιάδη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ανδρέας Καραλιόλιος σ όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε στην Β Εθνική ήταν άψογος, με λίγα λόγια άγγιξε το τέλειο, όπως επίσης και ο Ρίγγος ένας διαιτητής υψηλού επιπέδου, όσο για τον Μωυσιάδη από αγώνα σε αγώνα βελτιώνεται.

Πιθανόν να μην συνεργαστεί με την ομάδα των πρασίνων ο Αθανασιάδης ο οποίος δεν έπεισε τον προπονητή, άλλωστε είχε αποχή από τα γήπεδα αρκετό καιρό. Ο Αθανάσιος πραγματοποίησε αρκετές προπονήσεις με την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ.

Ακόμη μία επιτυχημένη εμφάνιση στα ΜΜΕ πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Τριγώνης.

Συγκεκριμένα προχθές εμφανίστηκε σε πρωϊνή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης όπου τοποθετήθηκε για το γνωστό θέμα Ξηρού και γενικά για τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους και την αστυνόμευση της ελληνικής κοινωνίας.

Απαγόρευση του καπνίσματος έχουμε από τις 9 Γενάρη. Ο έλεγχος του καπνίσματος ανατέθηκε στην Ελληνική Αστυνομία και είμαστε σίγουροι ότι θα τηρηθεί αυστηρά ο νόμος, άλλωστε μόνον η αστυνομία μπορεί να επιβάλλει το νόμο.

Κ.Μ.

Γ ΕΘΝΙΚΗ 2ος ΟΜΙΛΟΣ
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις των πρασίνων ενόψει του Κυριακάτικου ματς με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού στο ΔΑΚ. Ενα παιχνίδι που ο ΠΥΡΣΟΣ το μόνο αποτέλεσμα που θέλει είναι η νίκη και μόνον η νίκη ώστε να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού και παράλληλα να παίξει καλό ποδόσφαιρο μπροστά στους φιλάθλους του, που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών σε ακόμη ένα παιχνίδι.
Ο τεχνικός Πέτρος Τσούκλης τονίζει συνέχεια στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό δεν πρέπει να τους ξεγελάσει.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς Κοσμίδης Γρηγόρης του οποίου το δελτίο ήρθε προχθές από την ΕΠΟ. Βελτίωση επίσης παρουσίασε και ο τραυματίας Τζερεμές ο οποίος μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και τίθεται στην διάθεση του τεχνικού Πέτρου Τσούκλη ενώ αντίθετα απών θα είναι ο Χαραλαμπίδης ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Κ.Μ.
Επόμενη αγωνιστική
Πυρσός Γρεβενών – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Δόξα Κρανούλας – Άγιος Θωμάς
Τηλυκράτης – Κάστωρ 0-3 α.α.
Καμπανιακός – Θεσπρωτός
Οδυσσέας Κορδελιού – Δόξα Πενταλόφου
Καστοριά – Κοζάνη ΦΣ
Όλυμπος Κέρκυρας – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕΛ

 
Μπάσκετ Γ Εθνική
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΠΡΩΤΕΑ υπό τις οδηγίες του νεαρού τεχνικού Γιάννη Χασιώτη ενόψει του πρώτου ματς της νέας χρονιάς 2014 με τους Τιτάνες Παλαμά στο κλειστό γυμναστήριο της πόλη μας, όπου στην ομάδα στοχεύουν να ξεκινήσουν με νίκη την καινούρια χρονιά.
Στο στρατόπεδο του ΠΡΩΤΕΑ υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα πάντα με την βοήθεια των φιλάθλων οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του νεαρού τεχνικού Γιάννη Χασιώτη.

Κ.Μ.

10η Αγωνιστική – 12/01/14
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ – ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡ
ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ – ΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ