Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: οι αμφιβολίες για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, οι προσλήψεις και τα … ρουσφέτια

Δύο παιχνίδια διεξήχθησαν προχθές στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Γρεβενών , όπου η Πέμπτη περιφέρεια αντιμετώπισε την τέταρτη περιφέρεια  στην κατηγορία παίδων  που η τέταρτη κέρδισε με  3-1  την Πέμπτη ενώ στην κατηγορία νέων οι ομάδες ανεδείχθησαν ισόπαλοι 1-1.

Η πέμπτη περιφέρεια απαρτίζεται από τις πόλεις Κέρκυρα – Πρέβεζα – Άρτα – Γιάννενα , ενώ η τέταρτη περιφέρεια απαρτίζεται από τις πόλεις Κατερίνη – Λάρισα- Θεσσαλονίκη – Βόλος – Καρδίτσα.

Το παρόν στα παιχνίδια που διεξήχθησαν στο γήπεδο της ΕΠΣ, έδωσε ο προπονητής της Εθνικής νέων Θεόδωρος Παχατουρίδης ο οποίος τα παρακολούθησε με ενδιαφέρον ενώ αρκετές φορές συνελήφθει να σημειώνει στο μπλοκάκι του.

 

Τα δύο παιχνίδια διαιτήτευσαν οι Τσέτσιλας και Καραλιόλιος οι οποίοι  αρίστευσαν.

 

Την πρώτη θέση  κατέλαβε η αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Θεοδοσία Μάρκου που εκπροσώπησε επάξια το Πανεπιστήμιο στο οποίο φοιτά  στο ΑΠΘ στο Οικονομικό τμήμα στα 5.000 μ., με τον καταπληκτικό χρόνο 15.52.12 δείχνοντας έτσι δείγμα του ταλέντου της .

 

Αρκετοί γονείς  των  παιδιών του κολυμβητικού συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους  στη στήλη μας για τα αν λειτουργήσει το κολυμβητήριο  το μηνα Μάιο

 

Ελπίζουμε να μην φανεί αναξιόπιστος ο Δήμος διότι έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά και επίσης μην ξεχνάμε τις διακρίσεις που μας προσέφεραν τα εν λόγω παιδιά του κολυμβητικού συλλόγου Μέγα Αλέξανδρος.

 

Όλοι γνωρίζουμε τις μειώσει μισθών που έγιναν στους εργαζόμενους στην χώρα μας,, ορισμένοι όμως φορείς όπως ταχυδρομικό ταμιευτήριο, ΔΕΥΑΓ, ΔΕΗ δεν έγιναν περικοπές.

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε στις εν λόγο υπηρεσίες όλοι οι υπάλληλοι προσλήφθηκαν με αδιαφανείς διαδικασίες, δηλαδή  με κομματικά κριτήρια, αυτήν είναι η Ελλάδα μας, του ρουσφετιού του κομματικού κράτους, των κολλητών, μετά μας φταίει η τρόικα.

 

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Νεοχωρίου ο επιτυχημένος τεχνικός Ανδρέας Κύρκος αφού αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

 

Το ντεμπούτο του  Ανδρέα Κύρκου ως προπονητή στην ομάδα του Νεοχωρίου συνοδεύτηκε με την άνοδο του Νεοχωρίου στην Α΄ κατηγορία.

 

Οι διοικούντες του Νεοχωρίου και όχι μόνον,  εκφράζονται θετικά για τον Ανδρέα Κύρκο ο οποίος όπως τονίζουν δημιούργησε μία δυνατή και πειθαρχημένη  ομάδα, εξού λοιπόν και η άνοδος στην Α΄ κατηγορία.

 

Με τον πρωτοπόρο Αργοναύτη αγωνίζεται την Κυριακή στο ΔΑΚ ο Πρωτέας, ένα δυνατό παιχνίδι που  αναμένεται να παρακολουθήσουν οι Γρεβενιώτες φίλαθλοι του Πρωτέα που προετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών σε ακόμη ένα ντέρμπι της ομάδας τους.

 

Στην επόμενη φάση του ερασιτέχνη Κυπέλλου  Ελλάδας πέρασε ο Πυρσός όπου προχθές στο ΔΑΚ επικράτησε στην παράταση με 5-1 του Παναργειακού σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στην παράταση όπου οι πράσινοι σημείωσαν τέσσερα τέρματα.

 

Καλύτερος παίκτης του Πυρσού ήταν σε ακόμη έναν αγώνα ο Γιώργος Κουτσομήτρος , μιλάμε για τον προχθεσινό αγώνα με τον Παναργειακό όπου με τις περίτεχνες ενέργειές  του ξεσήκωσε τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι τον χειροκρότησαν επανελημένα.

 

Λιγοστοί ήταν οι φίλαθλοι του Πυρσού που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ στον αγώνα με τον Παναργειακό, τα παράπονα για την παρουσία των λίγων φιλάθλων εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων στην στήλη μας.

 

Άποψή μας είναι τουλάχιστον για τους φοιτητές οι οποίοι αγωνίζονται στον Πυρσό, μιλάμε για τους Τσαρτσαρή, Παπαδοπουλο, Θεοχαράκη, πρέπει η διοίκηση να τους δώσει ένα μικρό πριμ.

 

Σε δηλώσεις στην στήλη μας ο Πρόεδρος του   Πρωτέα Μπάμπης Πενλίδης καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πρωτοπόρο Αργοναύτη ώστε να βοηθήσουν τον Πρωτέα να φτάσει σε ακόμη μία σημαντική νίκη, άλλωστε οι φίλαθλοι το έχουν αποδείξει σε όλα τα παιχνίδια του Πρωτέα την αγάπη τους για την ομάδα.

 

Όλοι γνωρίζουμε τις καταστροφές που δημιούργησαν προχθές οι κάτοικοι της Ιερισσού Χαλκιδικής στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και όμως ο Σύριζα δεν κατήγγειλε τα γεγονότα και δεν πήρε θέση.

Κ.Μ

 

Μπάσκετ  Γ΄ Εθνική

Τον πρωτοπόρο Αργονάτη αντιμετωπίζει την Κυριακή ο πρωτέας στο κλειστό γυμναστήριο, έτσι οι φίλαθλοι της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  ένα παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών με ένα Πρωτέα ο οποίος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και να αντιμετωπίσει στα ίσα τους πρωτοπόρους, όπως αντιμετώπισε τους  πριν λίγες εβδομάδες τον Ηρακλή Κοζάνης τον οποίο κέρδισε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με την βοήθεια των φιλάθλων. Ο Πέτρος Μπουρουζίδης προετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα για το Κυριακάτικο παιχνίδι και δε αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους μπασκετμπολίστες στην διάθεση του.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ