Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: οι ΄΄υπάλληλοι΄΄ του Δήμου Γρεβενών, οι επίορκοι και οι … νοσοκόμες

Ρεσιτάλ διαιτησίας είχαμε προχθές στον αγώνα Ολυμπιακού Βόλου – Θρασύβουλο 3-1, από τον διαιτητή της ΕΠΣ Γρεβενών Ανδρέα Καραλιόλιο.

Για την Ουκρανία αναχώρησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος , με την Εθνική Νέων, όπου ως γνωστόν είναι γενικός αρχηγός για σειρά φιλικών παιχνιδιών.

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο Σούπερ 28, ο παλιός διαιτητής και νυν παρατηρητής διαιτησίας Φώτης Κωδωνάς, όπου αναφέρθηκε για την διαιτησία, την πρόοδο που έχει κάνει , όσο και για το ποδόσφαιρο.

Ο Φώτης Κωδωνάς, αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι γιατρός χειρούργος, επιμελητής Α στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου μόνο καλά λόγια θα ακούσεις από τους πολκίτες της ακριτικής αυτής πόλης.

Με θετικά λόγια επίσης αναφέρθηκε ο Κωδωνάς, για τη  διαιτησία της ΕΠΣ Γρεβενών, όπου τόνισε ότι ο Σύνδεσμος διαιτητών Γρεβενών διανύει την καλύτερη περίοδο από την ίδρυση του,μάλιστα ο Κωδωνάς, ήταν από τα ιδρυτικά μέλη, διαθέτει διαιτητές σε όλες τις κατηγορίες  Α΄Β΄Γ΄Δ΄Εθνική.

Υποβιβάζεται και ορθώς η ΑΕΚ, μετά τα προχθεσινά έκτροπα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και την εισβολή αλητών και χούλιγκαν στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι ξυλοκόπησαν ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού και όχι μόνο.

Πρέπει επιτέλους να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί ο Αρης να οφείλει χρήματα σε περίπου 50 ποδοσφαιριστές και να μένει στην Α κατηγορία.

Επίσης πρέπει να υπάρξει ανάλογη σοβαρότητα και από τους παράγοντες των ομάδων . Ο Μαρινάκης απέλυσε τον Ζαρντίμ που είχε την ομάδα δέκα βαθμούς από τον δεύτερο και πήρε τον μάγο Μίτσελ . Επίσης η ΑΕΚ έδιωξε τον αξιόλογο τεχνικό Λίνεν και ιδού τα αποτελέσματα.

Το θετικό είναι ότι επιτέλους πέρσι έγιναν ορισμένα καλά βήματα, όπου φυλακίστηκαν οι Μπέος – Τσακογιάννης – Μάκαρο ή Ψωμιάδης, και τέλος είχαμε πολύ καλές διαιτησίες από νέους και φιλόδοξους διαιτητές.

Σωστά η κυβέρνηση απολύει 4.000 υπαλλήλους τεμπέληδες και επίορκους, και στη θέση τους θα προληφθούν νέα παιδιά με εφόδια, επίπεδο , φιλοδοξίες και όνειρα για προσφορά και το κυριότερο είναι ότι θα διοριστούν μέσω ΑΣΕΠ και όχι με κομματικά κριτήρια.

Κάποτε πρέπει να καταλάβουνε όσοι απασχολούνται στο Δημόσιο ότι θα πρέπει να έχουν την ευθιξία να ζητούν να δικαιολογείται ο μισθός τους.

Σε ένα χρόνο πραγματοποιήθηκαν 322.805 αξονικές τομογραφίες στην Ελλάδα όταν ο μέσος όρος του ΟΟΣΑ είναι στο 12,8.

Την ώρα που στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν 1.450.000 άνεργοι , όλοι μιλάνε για το αν απολυθούν από το Δημόσιο 4.000 επίορκοι και λαμόγια . Αν είναι δυνατόν.

Έπρεπε να βγούνε στον αέρα οι φήμες για συνεχείς ελέγχους του σώματος ελεγκτών δημόσιας διοίκησης για να ταρακουνηθούν ορισμένοι υπάλληλοι οι οποίοι δεν ήξεραν καν που είναι η υπηρεσία τους . Το είδαμε προχθές σε αρκετές υπηρεσίες του Δήμου Γρεβενών.

Πριν αρκετά χρόνια , νηπιαγωγός διορισμένη σε χωριό των Βεντζίων είχε να πατήσει σε νηπιαγωγείο μια εβδομάδα αδικαιολόγητα . Στην συνέχεια χρησιμοποίησε πολιτικό μέσο και κανείς δεν της δημιούργησε προβλήματα.

Δεκαέξι νοσοκόμες απασχολούνται στο ΙΚΑ Γρεβενών την στιγμή που οι γιατροί είναι ελάχιστοι . Το τραγελαφικό όμως στην ιστορία είναι ότι οι υπεράριθμες νοσοκόμες έχουν το θράσος να ζητούν υπερωρίες .Ελλάς το μεγαλείο σου!

Εμείς το μόνο που τους λέμε είναι να κοιτάζουνε στα μάτια τους 1.450.000 ανέργους, που στην κυριολεξία βρίσκονται σε αθλία οικονομική κατάσταση .

Έρευνα διέταξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης, για καταγγελίες κακοποίησης κρατουμένων από αστυνομικούς των ΕΚΑΜ στις φυλακές Γρεβενών, δεν  διέταξε όμως έρευνα ο Υπουργός για τα κινητά και τα μαχαίρια που βρίσκουν σε καθημερινή βάση οι αστυνομικοί μέσα στη φυλακή;

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ