Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Ξεκινάει η προετοιμασία του Πυρσού – Δύο αξιόλογους μπασκετμπολίστες ενέταξε στο ρόστερ της η ομάδα του Πρωτέα

Έφυγε από τη ζωή προχθές σε ηλικία 49 ετών χτυπημένη από την επάρατο νόσο, η μητέρα των γνωστών ποδοσφαιριστών των αδερφών Στεργιόπουλου. Η στήλη εύχεται συλλυπητήρια στους οικείους, κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει.

Την Παρασκευή ξεκινάει η προετοιμασία του Πυρσού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ελπίζουμε ο νέος τεχνικός Γιώργος Γεωργιάδης να δημιουργήσει νέα δυνατή και αξιόπιστη ομάδα.

Μεγάλο ρόλο όμως αναμένεται να παίξει και το έμψυχο υλικό, για το οποίο όμως δεν έχουμε μία σαφή εικόνα, επίσης μεγάλο ρόλο αναμένεται να παίξουν και οι δύο Αργεντίνοι  ποδοσφαιριστές.

Υπομονή λοιπόν και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δείξουν την αξία τους στο πράσινο, εκεί όπου είναι ο καθρέπτης του κάθε ποδοσφαιριστή.

Στην πόλη μας βρίσκεται και πάλι μετά από ολιγοήμερες διακοπές ο Γιώργος Κοσματόπουλος, μόνον για λίγες μέρες, άλλωστε την επόμενη εβδομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου θα βρεθεί στην ΕΠΟ για θέματα που αφορούν την ΕΠΣ Γρεβενών.

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι οι διαιτητές, ο λόγος είναι ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε τα αποτελέσματα για το ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα ανέβουν κατηγορία.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Κώστας Τσέτσιλας θα ανέβει κατηγορία, διότι είναι ένας ικανός διαιτητής, άλλωστε έχει δώσει τα διαπιστευτήρια τόσα χρόνια στη Γ’ Εθνική όπου διαιτήτευε.

Ένας μικρός μαραθώνιος διοργανώνεται την Τετάρτη 6 Αυγούστου παραμονή της Εορτής του Αγίου Νικάνωρος στα Γρεβενά και στην κοινότητα Ζάβορδας, με αφετηρία το χωριό  κέντρο.

Ο τερματισμός θα γίνει στην Ιερά Μονή της Ζάβορδας, η οποία ως γνωστόν γιορτάζει την Πέμπτη 7 Αυγούστου, με απόσταση διαδρομής είναι 21,200 με 1 χιλιόμετρο άσφαλτο και 20,200 χωματόδρομο.

Ελπίζουμε η νέα Δημοτική Αρχή που αναλαμβάνει σε λίγο καιρό περίπου ένα μήνα να τοποθετήσει ταρτάν στο ΔΑΚ όπου οι αθλητές και αθλήτριες του στίβου να διεξάγουν τις προπονήσεις κάτω υπό ιδανικές συνθήκες.

Με την τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ, το γήπεδο θα αναβαθμιστεί, επίσης ελπίζουμε να λειτουργεί και το Σαββατοκύριακο όπως στην Κοζάνη, και θα υπάρχουν ώρες κοινού.

Δύο αξιόλογους μπασκετμπολίστες ενέταξε στο ρόστερ της η ομάδα του Πρωτέα, πρόκειται για τους Μαλιόγκα και Πετρίδη, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά.

Προχθές τελείωσε το μπάσκετ που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, και συμμετείχαν περίπου 35 μικρά παιδιά.

Προπονητές ήταν οι Χασιώτης και Μουράτογλου, εκεί οι μικροί μπασκετμπολίστες πήραν μαθήματα μπάσκετ από τους εξειδικευμένους προπονητές, που θα τους φανούν χρήσιμα για το μέλλον τους.

Μετά το Δεκαπενταύγουστο θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χασιώτη.

Καθημερινά οι συμπολίτες μας απολαμβάνουν τον τζόκινγκ ή τον περίπατό τους στο Καστράκι. Καλά θα κάνει όμως  ο Δήμος να μεριμνήσει για την σκόνη στέλνοντας μία υδροφόρα.

Κ.Μ.

Πυρσός : Μία μέρα αναβολή πήρε τελικά το ξεκίνημα της προετοιμασίας  του Πυρσού, έτσι ενώ ήταν να ξεκινήσει την Πέμπτη, τελικά όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει την Παρασκευή. Χθες υπέγραψε στην ομάδα ο 18χρονος τερματοφύλακας Δικταπανίδης Ανέστης ο οποίος φοιτά στο ΤΕΙ Γρεβενών και πέρυσι έκανε αρκετές προπονήσεις με την ομάδα των πρασίνων. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα με πολλά προσόντα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην πόλη μας κι ο τεχνικός Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος φέρνει μαζί του και τον Κιοσέογλου, τον οποίο είχε πέρυσι μαζί του σε ομάδα της Δράμας, όπου ήταν προπονητής.

Τέλος, προβλήματα υπάρχουν με τους Καστοριανούς παίκτες Αθανασιάδη και Μήνου οι οποίοι δε θέλουν να συνεχίσουν στην ομάδα πιθανόν λόγω της λήξης της συνεργασίας με το Πέτρο Τσούκλη.

Κ.Μ.

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ