Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Μετ΄ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΥΡΣΟΥ – Ποιοι είναι οι πιθανοί υποψήφιοι βουλευτές σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Παρελθόν αποτελεί  από τον Πυρσό  και  ο Τότι, ένας ποδοσφαιριστής  ο οποίος δεν έκανε την διαφορά στην ομάδα μας ενώ ήρθε με περγαμηνές, η προσφορά του λίγη.

 

Το θέμα είναι ότι φεύγει ο Τότι  το θέμα είναι ότι η ομάδα διαλύθηκε και την επόμενη εβδομάδα η ομάδα δεν θα συμπληρώνει καν ενδεκάδα.

 

Και με τον Πρόεδρο  Δημήτρη Πατσιούρη να δηλώνει όποιος θέλει ας φύγει, δεν το καταβαίνουμε όμως αυτό.

 

Το τραγελαφικό όμως σε όλη την ιστορία αυτή είναι ότι η διοίκηση το καλοκαίρι τόνισε ότι ήθελε να πρωταγωνιστήσει , μάλλον πρέπει να μας δούλευαν.

 

Πρίν λίγες μέρες ο αντιπρόεδρος Παναγιωτόπουλος τόνισε στο Κανάλι 28 ότι τον εμπόδιζαν να κάνει ακαδημίες, ποιός όμως δεν μας  απάντησε.

 

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι για να κάνει ακαδημίες πρέπει να έχει πρώτα ομάδα και φυσικά εγκαταστάσεις.

 

Μπορεί να έβαλαν χρήματα στην ομάδα ο Δημήτρης Πατσιούρης και οι συνεργάτες του διαλύσανε όμως την  ομάδα διότι στο κάτω κάτω έπρεπε να την αφήσουν όπως την πήρανε.

 

Άλλα τέτοια ώρα  τέτοια λόγια,  ελπίζουμε  έστω και την ύστατη στιγμή κάτι θα γίνει αν και αυτό φαντάζει πολύ μακρινό.

 

Επίσης εμείς ρωτάμε, αφού η διοίκηση ήρθε να δημιουργήσει ομάδα με χαμηλό μπάτζετ  γιατί το καλοκαίρι δεν πήρε προπονητή Γρεβενιώτη;

 

Ο Πυρσός δεν πάει καθόλου καλά όπως επίσης και ο Πρωτέας που ελπίζουμε όμως να ανακάμψει κάποια στιγμή διότι  διαθέτει μία καλή και ποιοτική ομάδα, πρέπει όμως να μας το αποδείξει.

 

Η  κακή πορεία του Πυρσού έχει στρέψει τους φίλαθλους στο τοπικό πρωτάθλημα εκεί όπου ομολογουμένως διεξάγονται αξιόλογα παιχνίδια από δυνατές ομάδες.

 

Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να κάνει την  μεγάλη διαφορά και έτσι το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι έντονο.

 

Ελπίζουμε με την αυγή του 2015 να επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο όπως και  να τοποθετηθεί και ταρτάν στο ΔΑΚ και αυτά όλα για χάριν  της  νεολαία μας.

 

Παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και φυσικά στον νομό μας με καλή θέληση όλα αυτά μπορούν να γίνουν.

 

Βοήθεια πρέπει να προσφέρει και η περιφέρεια και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σημανδράκος ο οποίος δήλωσε λάτρεις του αθλητισμού.

 

Υποψήφιοι βουλευτές από τη ν Νέα Δημοκρατία στο Νομό μας αναμένεται να είναι ο νυν βουλευτής Τιμολέων Κοψαχείλης και  ο Απόστολος Τσένης, ο τρίτος θα είναι από την Δεσκάτη.

 

Στο Σύριζα ακούγονται αρκετά ονόματα, Χαριζόπουλος, Δρόσος Γιώργος ακόμη όμως δεν έχουμε κάτι σίγουρο,  τις επόμενες μέρες θα έχουμε πιο πολλά.

Κ.Μ

 

Πυρσός- Τρίκαλα την Κυριακή στις 3.00 στο ΔΑΚ

Μετ΄ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία των πρασίνων ενόψει του Κυριακάτικου ματς με τα Τρίκαλα στο ΔΑΚ, ο προπονητής κ. Μαυρίδης συμμετέχει στις προπονήσεις δύο φορές την εβδομάδα με συμμετοχή δεκατεσσάρων παικτών. Στην ομάδα όμως γνωρίζομε τα διαλυτικά φαινόμενα που επικρατούν , αρκετοί παίκτες έχουν αποχωρήσει, ο Κιοσέογλου αν αγωνιστεί θα παίξει με ελλιπείς προπονήσεις. Ο Τότι πιθανόν να αποχωρήσει, απών  από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα θα είναι ο Τσιάτσιος Δημήτρης που είναι  τραυματίας. Έτσι και αλλιώς το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ αλλα στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Τέλος παρελθόν αποτελεί από τη ν ομάδα ο αντιπρόεδρος Παναγιωτόπουλος ο οποίος σύμφωνα με τον Πρόεδρο Δημήτρη Πατσιούρη πήδηξε από το καράβι.

Κ.Μ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πυρσός – Τρίκαλα

Αναγέννηση Άρτας – Οπούντιος Μαρτίνου

Δωτιέας Αγιάς – Εθνικός Φιλιππιάδας

Πύρασος – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Λευκάδια

Βατανιακός – Ρήγας Φεραίος

Θεσπρωτός – Κοζάνη

Μακροχώρι – ΑΕ Καραϊσκάκης

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Διόσκουροι- Πρωτέας την Κυριακή στην Κοζάνη

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα ενόψει του Κυριακάτικου ματς με τους Διόσκουρους στην  Κοζάνη,, ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Πρωτέα που αμή  τι άλλο δεν τα πάει και τόσο καλά στο φετινό πρωτάθλημα. Στο τεχνικό τιμ πάντως υπάρχει πίστη ώστε να ανακάμψει και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα αρχής  γινομένης από το Κυριακάτικο ματς της Κυριακής με τους Διόσκουρους στην Κοζάνη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Γιάννης Χασιώτης έχει όλους τους παίκτες στην  διάθεσή του.

Κ.Μ

 

Πρόγραμμα μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Διόσκουροι- Πρωτέας

Καστοριά- Μελίκη

Σιάτιστα- Βόνιτσα

Μεταμόρφωση- Ηρακλής Κοζάνης

Αγρίνιο- Καρδίτσα

Πανεδεσαϊκός- Λάρισα

Αίολος Αστακός- Νίκη Βόλου

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ