Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Κατάμεστες οι κερκίδες του Πρωτέα – Χωρίς γιατρό έχουν μείνει οι κάτοικοι του Καλαμιτσίου

Την Κυριακή στις 12.00 η παιδική ομάδα του Πρωτέα η οποία είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα αγωνίζεται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με αντίπαλο της αντίστοιχης της Σιάτιστας.

 

Ρεσιτάλ διαιτησίας είχαμε μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια όπου αγωνίστηκε ο Κώστας Τσέτσιλας, οι παρατηρητές τον βαθμολόγησαν με τον υψηλότερο βαθμό, δείγμα της ικανότητας του Γρεβενιώτη διαιτητή.

 

Ένας απο τους καλύτερους διαιτητές στον Νομό μας και όχι μόνον ήταν ο Γιάννης Τολίκας, ένας διαιτητής κόσμημα για τον  χώρο της διαιτησίας, είχε τον τρόπο πάντα να διαιτητεύσει, με το χαμόγελο στα χείλη και μάλιστα πάντα οι ποδοσφαιριστές δεχόταν τις παρατηρήσεις του με σεβασμό.

 

Καλεσμένος στην προχθεσινό εκπομπή αθλητικοί παλμοί στο σουπερ 28 ήταν οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού Τζερεμές και Μπόλλος  όπου αναφέρθηκαν για την πορεία του Πυρσού, μάλιστα ο Τζερεμές τόνισε ότι προχθεσινή κάρτα που δέχτηκε με την Φιλλιπιάδα θα τους στερήσει να αγωνιστεί στο ιστορικό Αλκαζάρ.

 

Στην ίδια εκπομπή καλεσμένοι ήταν και οι ποδοσφαιριστές του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καραγιάννης και Καραπάς όπου μίλησαν για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του Κτηνοτροφικού Αστέρα.

 

Συνεχής είναι η ενημέρωση του πρώην Προέδρου του Πυρσού Δημήτρη Παπαϊωάννου για την ομάδα του  Πυρσού για  την οποία δαπάνησε αρκετά χρήματα στα χρόνια που ήταν στον προεδρικό θώκο.

 

Μία μικρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε τις προηγούμενες ημέρες ο κεντρικός χαφ του Πυρσού Μάκης Ιωαννίδης ο οποίος νοσηλεύτηκε για περίπου τέσσερις μέρες στην χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών.

 

Χωρίς γιατρό έχουν μείνει οι κάτοικοι του Καλαμιτσίου εδώ και πέντε μήνες περίπου, οι υπερήλικες είναι αρκετοί με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται να γράφουν τα φάρμακά τους, ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Σημαδόπουλος υποσχέθηκε ότι σε λίγες μέρες θα τοποθετηθεί γιατρός και θα λυθεί το πρόβλημα.

 

Ρεπορτάζ είχε τις προηγούμενες ημέρες η εφημερίδα  sportday για την ομάδα του Πυρσού όπου αναφέρθηκε  στους πράσινους, την νέα διοίκηση, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της ιστορικής  ομάδας και να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για  τους καλύτερους ποδοσφαιριστές Γκέτσιο- Κοσμίδη, Κυριακίδη.

Με την ομάδα της Μακάμπι αγωνίζεται την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ο Πρωτέας όπου αναμένεται και πάλι οι κερκίδες να είναι κατάμεστες.

 

Στην Σιάτιστα αγωνίζεται ο Άγιος Γεώργιος το Σάββατο με την τοπική ομάδα , η ομάδα μπάκετ του Αγίου Γεωργίου κατάλληληα προετοιμασμένη πάει για ακόμη μία νίκη, μετά την προηγούμενη νίκη στην Νεάπολη επί της τοπικής Ομάδας.

 

Στο ιστορικό Αλκαζάρ αγωνίζεται την Κυριακή ο Πυρσός κόντρα στην ΑΕΛ,   ένα παιχνίδι που θα θυμούνται χρόνια οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων.

Σταθερά είναι τα βήματα που κάνει στον χώρο της διαιτησίας ο Βασίλης Μωισιάδης ο οποίος σε λίγα χρόνια αναμένεται να αναρριχηθεί στις μεγαλύτερες κατηγορίες, άλλωστε το ταλέντο του εν λόγο διαιτητή περισσεύει.

 

Δεν βλέπουμε να υπάρχουν καθόλου διαμαρτυρίες απο τους  δύο συλλόγους στίβου , γυμναστικός σύλλογος και γυμναστική ένωση για την τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ, μήπως θέλουν να προπονούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες μέσα σε αντίξοες συνθήκες;

 

Βόλεϊ Γυναικών

Την ομάδα της Ανατόλια Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 6.00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, η ομάδα βόλει γυναικών του  γυμναστικού  συλλόγου η οποία είναι πανέτοιμη για το εν λόγω παιχνίδι, άλλωστε η ψυχολογία των βολειμπολεστριών είναι ανεβασμένη  μετά και την προχθεσινή νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Δράμα στην Δράμα. Το τεχνικό δίδυμο Χαντές – Τσιμπέρης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Κ.Μ

 

 

 

 

 

Στο ιστορικό Αλκαζάρ αγωνίζεται την Κυριακή η ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ κόντρα στην ομάδα της ΑΕΛ. Ενα παιχνίδι που αναμένεται να το θυμούνται για πάντα οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων.

Οι προπονήσεις διεξάγονται μέσα σε πολύ καλό κλίμα, άλλωστε η προχθεσινή νίκη και η καλή εμφάνιση κόντρα στον Εθνικο Φιλλιπιάδας ήταν ότι καλύτερο για τους πράσινους οι οποίοι θα μεταβούν στην Λάρισα με υψηλό ηθικό και γιατί όχι να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στο κάστρο της Λάρισας. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα απών από το κυριακάτικο ματς θα είναι οι τιμωρημένοι Κοτσατίσογλου και Τζερεμές όπως και ο Ιωαννίδης ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο  Γρεβενών και ήδη προχθές άρχισε χαλαρές προπονήσεις.

Σε δηλώσεις για το κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΥΡΣΟΥ στην Λάρισα με την ΑΕΛ ο αμυντικός Σάββας Κυριακίδης τόνισε, πάμε στη Λάρισα για θετικό αποτέλεσμα, δεν φοβόμαστε την ΑΕΛ αλλά την σεβόμαστε. Τέλος αρκετοί φίλαθλοι αναμένεται να ακολουθήσουν την ομάδα άλλωστε ευκαιρία είναι να το συνδυάσουν και με μία καλή εκδρομή στην πανέμορφη αυτή Θεσσαλική πόλη.

 

Το πρόγραμμα της Γ Εθνικής

 

Λάρισα -Πυρσός Γρεβενών  
 
Εθνικός Φιλιππιάδας -Θεσπρωτός  
 
Καμπανιακός -Οικονόμος Τσαριτσάνης  
 
Όλυμπος Κέρκυρας – Κάστωρ  
 
Tηλυκράτης – Κοζάνη (Ακυρ)  
 
Καστοριά – Άγιος Θωμάς  
 
Δόξα Κρανούλας -Δόξα Πενταλόφου  
 
Οδυσσέας Κορδελιού-Κεραυνός Θεσπρωτικού

 

 

 

 

Μπάσκετ

Στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας αγωνίζεται την Κυριακή η ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ στις 6.00 με την ομάδα Μακάμπι της Θεσσαλονίκης. Ένα δύσκολο παιχνίδι όπου η ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να χαροποιήσει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, οι οποίες αναμένεται όπως σε όλα τα παιχνίδια να είναι κατάμεστες. Οι παίκτες του ΠΡΩΤΕΑ είναι πανέτοιμοι για το εν λόγω παιχνίδι και φυσικά η νίκη είναι μονόδρομος που θα τους κάνει να αναρριχηθούν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο τεχνικός του Πρωτέα Γιάννης Χασιώτης δεν έχει κάποιο πρόβλημα και όλοι οι παίκτες αναμένεται να είναι στην διάθεσή του.

 

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Πρωτέας – Μακάμπι

Βόλος – Φλώρινα

Βόνιτσα – ΑΕΛ

Φοίνικας Λάρισας – Διόσκουροι

Μελίκη – Καστοριά

Αστέρας Λάρισας – Παλαμάς

 

 

ΕΠΣ Γρεβενών

ΣΑΒΒΑΤΟ  26/10/2013

ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

3.00 μμ

ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ

ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ

3.00 μμ

ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

   3.00 μμ
ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ

ΝΕΟΧΩΡΙ

3.00 μμ
ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΑΧΗΣ

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

3.00 μμ

 

   ΚΥΡΙΑΚΗ  27/10/2013

ΜΗΛΙΑΣ ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ

ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ

3.00 μμ

ΠΟΝΤΙΝΗΣ Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ

Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

3.00 μμ

ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛ

ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ

3.00 μμ

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ