Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Καθυστερούν οι εργασίες για την τοποθέτηση ταρτάν στο Δημοτικό Γήπεδο – Σε αναζήτηση ενός σέντερ φόρ βρίσκεται η ομάδα του Πυρσού

Στα Τρίκαλα θα διεξαχθούν τα αγωνιστικά  τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών κα βοηθών  διαιτητών στις 23 Ιανουαρίου, από τον σύνδεσμο  διαιτητών θα συμμετέχουν διαιτητές κα βοηθοί.

 

Παρών στο σεμινάριο θα είναι όλα τα μέλη της ΚΕΔ Μπριάκος- Δούρος κ.α.

 

Τέταρτος διαιτητής στον αγώνα Νίκη Βόλου- Κασιόπη  ήταν ο Ανδρέας Καραλιόλιος, ένας εκ των βοηθών ήταν ο Ρίγγος Παναγιώτης ο οποίος αρίστευσε σε ακόμη ένα παιχνίδι της Β΄ Εθνικής.

 

Κοπή Πίτας είχε προχθές η ομάδα του Πυρσού, τυχερός της βραδιάς ήταν ο Κώστας Μπόλος, το παρών στην εκδήλωσε έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και φυσικά η διοίκηση.

 

Με ρυθμούς χελώνας συνεχίζονται οι εργασίες για την τοποθέτηση ταρτάν στο Δημοτικό Γήπεδο. Οι εργασίες πιθανόν να ολοκληρωθούν κοντά στο Πάσχα, άλλωστε σε λίγες μέρες μετά έχουμε Δημοτικές εκλογές αλλά  αυτό που μετράει όμως είναι το αποτέλεσμα.

 

Στα Γρεβενά όπως όλοι γνωρίζουμε κατοικούν ο Πρόεδρος και διευθύνων του Πυρσού Δημήτρης Πατσιούρης και ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιωτόπουλος και οι δύο τις περισσότερες ώρες ασχολούνται με τα προβλήματα που αφορούν την ομάδα των πρασίνων.

 

Σε αναζήτηση ενός σέντερ φόρ βρίσκεται η ομάδα του Πυρσού, ήδη η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγμάτευση  με αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην εν λόγο θέση.

 

Απών από το Κυριακάτικο κομβικό παιχνίδι Πυρσού – Δόξα Κρανούλας θα είναι ο Σκέντος και  Κοσμίδης, δύο πολύτιμες μονάδες  για τους  πράσινους.

 

Συναγερμός  έχει σημάνει στις τάξεις  των φιλάθλων του Πυρσού για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Δόξα Κρανούλας στο ΔΑΚ, το φιλόξενο γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο από τον κόσμο που θα είναι ο 12ος  παίκτης των γηπεδούχων και θα τους ωθήσει να φτάσουν στο τρίποντο.

 

Την Κυριακή οι φίλαθλοι αναμένεται να δούνε για πρώτη φορά τα νέα αποκτήματα Αθανασιάδη και Σικαλόπουλο.

 

Στην ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται ο Πυρσός την Κυριακή όμως με νίκη θα αναρριχηθεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα,  με ότι άλλο αποτέλεσμα  η συνέχεια θα είναι δύσκολη αν και ακόμη είναι νωρίς.

 

Μετά απο απουσία ενός έτους εκτός Γρεβενών και διαμονής στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική, στην πόλη μας βρέθηκε και πάλι ο πρώην Πρόεδρος  του Πυρσού Γιώργος Γιαννούλας.

 

Απών από την πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας του Πυρσού ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος που σύμφωνα με τον περιβάλλον του δεν δέχθηκε πρόσκληση ώστε να παραβρεθεί στην εν λόγω εκδήλωση.

 

Το Σάββατο στις 6.00 η ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Γυναικών αντιμετωπίζει την ομάδα βόλεϊ Ηρακλή Ιωαννίνων στοχεύοντας στην δεύτερη νίκη στην σειρά που θα κάνει την ομάδα μας να ανέβει κι΄ άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

 

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι η περίοδος αυτή είναι εποχή των ιώσεων, απορούμε όμως ποιοι προγραμματίζουν  εκδρομές για τα παιδιά του Δημοτικού διότι προχθές Πέμπτη το δημοτικό σχολείο της πόλης πήγε εκδρομή.

Έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια για τα δούμε έναν επικεφαλή οργανισμού να ασχολείται νυχθημερόν με αυτά που του έχει αναθέσει η πολιτεία, αναφερόμαστε στον διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Κουκάκη Θεόδωρο  ο οποίος ασχολείται τις περισσότερες ώρες της ημέρας με τα προβλήματα του νοσοκομείου.

 

Πυρσός- Δόξα Κρανούλας την Κυριακή στο ΔΑΚ

Ξεσηκωμός στους φιλάθλους

 

Πολύ σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ την Κυριακή ανάμεσα  στον Πυρσό και την Δόξα Κρανούλας  με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν θετικό αποτέλεσμα. Οι πράσινοι είναι πανέτοιμοι για το εν λόγο παιχνίδι, θέλουν πάση θυσία το τρίποντο στο στρατόπεδο του Πυρσού. Το κλίμα είναι  άριστο μετά και την θετική εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής στο Κορδελιό. Αναμφισβήτητα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους αλλα οι παίκτες του Πέτρου Τσούκλη έχουν δείξει ότι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο αρκεί να το πιστέψουν και να αποδόσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, χρειάζεται πειθαρχία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης διότι αν υποτιμηθεί ο αντίπαλος θεωρείται ικανός να κάνει την ζημιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα απών θα είναι ο τιμωρημένος Σκέντος, Καραγκούνης οι όποιοι απουσίαζαν απο το ματς του Κορδελιού λόγο τιμωρίας.

 

Επόμενη αγωνιστική

Πυρσός ν – Δόξα Κρανούλας

Τηλυκράτης – Κεραυνός Θεσπρωτικού 0-3 α.α.

Καμπανιακός – Άγιος Θωμάς

ΑΕΛ – Κάστωρ

Καστοριά – Οδυσσέας Κορδελιού

Όλυμπος Κέρκυρας – Δόξα Πενταλόφου

Εθνικός Φιλιππιάδας – Κοζάνη ΦΣ

Θεσπρωτός – Οικονόμος Τσαριτσάνης

 

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

ΑΕΛ- Πρωτέας την Κυριακή

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζονται οι προετοιμασίες του Πρωτέα μέσα σε άριστο κλίμα μετά και την νίκη της προηγούμενης Κυριακής στην Φλώρινα. Την Κυριακή ο Πρωτέας έχει δύσκολη αποστολή, αντιμετωπίζει την ΑΕΛ  στην Λάρισα, έναν δύσκολο παιχνίδι που παρόλα αυτά η ομάδα του Πρωτέα ψάχνει θετικό αποτέλεσμα και δεν φοβάται την ομάδα της Λάρισας. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα εγωιστικά προβλήματα.

Επόμενη αγωνιστική (12η, 26/1):

Αστέρας Λάρισας – Μεταμόρφωση Βόλου

Τιτάνες Παλαμά – Βόνιτσα

Αριστοτέλης Φλώρινας – Φοίνικας Λάρισας

ΑΕΛ – Πρωτέας Γρεβενών

Διόσκουροι Κοζάνης – Μελίκη

Μακαμπή – Καστοριά

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ