Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Η τακτική των προπονητών του Πυρσού και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών

Τέταρτη ήττα στην σειρά για την ομάδα των πρασίνων, η κατάσταση αρχίζει και γίνεται επικίνδυνη, ελπίζουμε τουλάχιστον να σταματήσει εδώ ο κατήφορος.

Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι δα και το καλύτερο όταν μετράς πέντε ήττες σε πέντε αγώνες, μιλάμε φυσικά και για τον αγώνα κυπέλλου.

Απορούμε με την τακτική των προπονητών του Πυρσού που ξεκίνησαν τον αγώνα με 4-4-2 και φυσικά στο 15 λεπτο βρέθηκαν να χάνουν με 3-0.

Ποιανού όμως ιδέα ήταν το 4-4-2; Του Πάλλη ή του Τσούκλη; Στο χωριό μου λέμε, όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει.

Ελπίζουμε τα τεχνικό δίδυμο του Πυρσού να παραμείνει συνεργάσιμο διότι τους περιμένουν δύσκολα θέματα.
Τώρα όμως η ομάδα χρειάζεται στήριξη και βοήθεια, πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι ο Πυρσός βρίσκεται ένα βήμα για τον γκρεμό.

Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι καταρρακωμένη όπως και της διοίκησης οι οποίοι έμειναν μόνοι τους και τραβάνε το μαρτύριο.

Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κανείς κριτική και το πιο δύσκολο είναι να βοηθήσεις την ομάδα οικονομικά.

Λάθος κατά την ταπεινή μας άποψη η αποχώρηση πριν τον προχθεσινό αγώνα του Θεόδωρου Χαραλαμπίδη ο οποίος αποχώρησε μόλις είδε ότι δεν ήταν στην ενδεκάδα.

Ο Θεόδωρος Χαραλαμπίδης είναι ένας πολύ καλός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής με πλούσια προσόντα, παρασύρεται όμως μερικές φορές χωρίς αιτία.

Αρκετοί όμως χαρήκανε που αποχώρησε ο Χαραλαμπίδης αντί να νουθετήσουν τον παίκτη να επιστρέψει και πάλι στις αγωνιστές υποχρεώσεις της ομάδας διότι όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ποτέ δεν παρατάς το καράβι όταν βουλιάζει.

Τελικά αναρωτιόμαστε τι ζητάμε εδώ στην πόλη των Γρεβενών, παλαιότερα όταν ήταν Πρόεδρος ο Δημήτρης Παπαϊωάννου τον βρίζανε.

Όταν ο κ. Παπαϊωάννου σπατάλησε χρήματα και έφερε παίκτες που τώρα αγωνίζονται σε ομάδες σούπερ λίγκας.

Τελικά εδώ ισχύει η λαϊκή παροιμία, μικρό χωρίο κακό χωρίο, μας αξίζει η μιζέρια.

Δεύτερη ήττα στην σειρά για την ομάδα του Πρωτέα στο πρωτάθλημα, έτσι μετά την πρεμιέρα όπου ηττήθηκε από τον Ηρακλή Κοζάνης στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, προχθές ηττήθηκε στην Καρδίτσα από την ομώνυμη ομάδα.

 

Αυτό όμως δεν πρέπει να καταβάλει τους παίκτες του Πρωτέα, άλλωστε είναι αρχή, ακόμη και ο Πρωτέας διαθέτει μια δυνατή και ποιοτική ομάδα.

Εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη σε έκταση ήττα της Κοζάνης από τον Οπούντιο Μαρτίνο στην Κοζάνη με 7-0, μία ντροπιαστική ήττα που θα πάρει καιρό να ξεχαστεί, αλήθεια ο προπονητής παραμένει ακόμη; Τι περιμένει;
Όπως μου έλεγε προχθές δημοσιογράφος της εφημερίδα σπορ του Βορά το μεγαλύτερο κακό στις ομάδες το κάνουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και όταν συμμετέχουν ενεργά στην διοίκηση και όταν είναι από έξω.

Τους βάζει Άσο και βγαίνει τριπλή, με λίγα λόγια δεν παίζονται , όλοι τους όμως αισθάνονται αδικημένοι και παλαιότερα όταν παίζανε ποδόσφαιρο και τώρα που είναι στην διοίκηση ή από έξω.

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα των μικτών ομάδων, τις ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών να αντιμετωπίζουν την Κοζάνη, τις αντίστοιχες ομάδες της Κοζάνης.
Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ